Şimdi Ara

Cs:go için Mouse, Kulaklık ve MPad Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta içerisinde belirttiğim gibi cs:go için mouse, kulaklık ve pad almak istiyorum. Mouse olarak mx510 kullandım yıllarca gayet de memnundum artık değiştirme zamanı geldi vs steelseries mouse'larından birini denemek istiyorum sensei ve sensei raw modellerine baktım biraz. Birde Kulaklık tavsiyenizi rica ediyorum... (Özellikle kulak acıtıp ağrıtmayan)

Fiyat olarak 200-300 tl arası bir bütçem mevcut güzel yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Bloody serisi FPS oyunları için şahsi görüşüm biçilmiş kaftan... Fakat tek sorun ultra core 3 - 4 aktif hale getirmek için ekstra ücret ödemeni istiyorlar forumda konu açmış bulunmaktayım eğer bulabilirsem tekrar mesaj atarım :)

Benim kullandığım v7 Orta halli bi elin varsa ele tam oturan bir mouse gerçekten kontrolün sende olduğunu hissettiriyor malzeme kaliteside gayet güzel 2-3 gün önce bimeks aracılığıyla 69 tl ye aldım kutu içeriği de gayet tatmin edici Sticker - Yedek birsürü alt kayganlastırıcı zımbırtısı falan :D - temizleme bezi - software cd si - gayet güzel yani....

Sorun olursa memnuniyetle cevaplarım.

Not: Diğer bileşenler hakkında malesef bilgi sahibi değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RewoLa -- 30 Eylül 2014; 16:18:56 >
    PC için Gamepad önerisi
    3 yıl önce açıldı
    FPS ve MOBA İçin Mouse Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.