Şimdi Ara

Cs go için fare yarın alacağım yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) http://urun.n11.com/mouse/a4-tech-xl-750bh-lazer-usb-mouse-P74933521?cid=604001&gclid=CLHYvJvNrswCFcQp0wod9zMLTQ&gclsrc=aw.ds ( a4 tech x7 750bh - ücretsiz oscar macro yazılım)

2)http://urun.n11.com/mouse/logitech-g300s-gaming-kablolu-optik-oyuncu-mouse-910-004346-P110207766 (G300S - ücretsiz macro )

Macro kullanacağım arkadaşlar o yüzden macro yazılımı ücretsiz bir mouse alacağım. Bu ikisi arasında kaldım sadece Cs go oynuyorum belirteyim.
    Kolay bulabileceğim başka modeller de tavsiye edebilirsiniz. Bütçe max 90 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 28 Nisan 2016; 23:12:34 >

• x7 klavye ve mouse setim var, ayrıca şu an 1 yılı aşkındır da g300s kullanıyorum. x7'yi g300s ile kıyaslayınca bana daha cazip geliyor. tutuşu, ergonomisi vesaire. Tabi bu bana göre, benim tercihim. Kesinlikle ele almadan almayın derim. Yalnız g300s alsanız bile pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Logitech arayüzü çok basit, oynadığım oyunlarda da hiç uğraşmıyorum profili kaydedip yapacağım ayarları seçiyorum o kadar. g300s üzerinde 3 adet mod arası geçiş yapabileceğiniz tuş bulunuyor, atıyorum lol'de mavi moddan turkuaz moda geçip ona göre yapılanmış tuşları kullanıyorum.

Varsa kafanıza takılan bir soru buyrun sorun. Cs go ben de oynuyorum ama ne gibi bir makro kullanacaksınız bilmiyorum. Söylerseniz onu da test ederim, belki işime de yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 28 Nisan 2016; 23:29:26 >

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Cs go da awp için silah değişim macrosu, 180 derece dönme macrosu, bir de sekme macrosu falan düşünüyorum ama ona hile oluyor diyenler var bilmiyorum.
    G300s küçük diyenler vardı benim şu anki fare ile karşılaştırdım g300s çok az farkla daha büyük işime gelir yani.
    Denemek de isterim tabi elimle tutsam çok daha iyi olur ama nerde bulup da deniyim ki mağazalarda bulsam bile deneme için açık ürün bulunacak mı ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük diyenlerin olduğunu bildiğim için deneyerek alın dedim, bunu ya da başka bir mouse'u elinize uygun değilse zaten bir anlam ifade etmiyor. Söylediğiniz makrolara ben de bakayım bi merak ettim

Geçtiğimiz günlerde indirimde idi carrefour'da galiba ama net hatırlamıyorum forumda konusu da vardı hatta. Vatan'a bakabilirseniz bi açıp baksam diye sorun geri çevirmiyorlar beni çoğu zaman sağolsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Küçük diyenlerin olduğunu bildiğim için deneyerek alın dedim, bunu ya da başka bir mouse'u elinize uygun değilse zaten bir anlam ifade etmiyor. Söylediğiniz makrolara ben de bakayım bi merak ettim

Geçtiğimiz günlerde indirimde idi carrefour'da galiba ama net hatırlamıyorum forumda konusu da vardı hatta. Vatan'a bakabilirseniz bi açıp baksam diye sorun geri çevirmiyorlar beni çoğu zaman sağolsunlar

Ankara'dayım yarın bi gidip şansımı denerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.