Şimdi Ara

CS:GO Hileci takım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar güzel bir noktaya değindin ki hocam :D
    Bende aynısını söyledim beni ekleyip yazıyorlar neden ekliyorsun yüzsüz müsün diyorum seni çıldırtmak için diyorlar ahaha
    Allah sabır versin cümlemize böyle insanlara karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

kendinizden eminseniz niçin bu kadar laf dalaşına giriyorsunuzki arkadaşlar . Temiz iseniz ban falan olma söz konusu bile değil .

hocam zaten degil. buyuk konusuyorum bu yukarida attigim steam hesabi ve benim adima baska bir steam hesabi ban yemedi yarinda yemiycek hic bir zaman yemiycek. kullanmadim, kullanmıyorum ve kullanmiycam. bu laf dalaşinin sebebini yukaridaki ss den ve izlediyseniz demodan anlarsiniz. yediğimiz kufurun haddi hesabi yok. kendisi yan hesabindan girmis. 5 tane 800 saat arti hesaba laf yapiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teleci -- 21 Ekim 2014; 1:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne hale gelmiş forum reportlayın geçin hek yoksa banlanmaz
  • Demo görüntülerinde Triggerbot şüphelendim.Video paylaşım sitelerine yüklediği görüntülerin çoğu maç bittikten sonra ki maç tekrar görüntüleri.İstediğiniz kadar şikayet edin vac ban yemezler fakat overwatch yakalandıklarında Matchmaking süresiz ban ile uzaklaştırıyor steam.
    Ve video paylaşım sitelerine yüklediği görüntülerde profesyonellik adına hiç bir şey yok.
  • Hile denilen kisilerin konusmalarina kil oldum hepsini reportladim aksam videoyu izler takimi reportlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gameekstra.org/index.php?site=articles&action=show&articlesID=260

gameekstra'da cs:go turnuvası var , hadi o zaman katılın görelim herkesin boyunun öllçüsünü , bizi de merakta bırakmayın :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.