Şimdi Ara

CS:GO Hileci takım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım millet kanıt kanıt diye yırtındı isteyenler buradan indirip izleyip raporunu yapabilir.

----> steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-yYvGy-uUCwD-hYTD2-QPiLt-j34uC

Arkadaşlar birisi supreme olmuş hileyle diğerlerini boostluyor tabi hileyide dağıtmış arkadaşlarına maçı izleyip kanaat getirip raporlayabilirsiniz.

Sizden ricam duyarlı olun böyle kişiliksiz haysiyetsiz şerefsiz insanları barındırmayalım bu ortamda.

• http://steamcommunity.com/id/zubbeagain/ steam hesabım bu çocuk pasifsin kızmana gerek yok attığın demo 100 defa izlenebilir bizim için sıkıntı yok :) banlayabilen banlasın bizim milletde var böyle şeyler iyisin demek yerine hilesin dersiniz anca ağzınızdan başka bir kelime çıkmaz varsa şeklin banlattırıcam dedin allaha küfür ettin ya banlattıramazsan işte o zaman madara olucaksın kardeşim hadi bekliyoruz banlattır bakalım :) kime kadar çıkıcaksın bekliyoruz.

https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=iYVFVLS6OIWh8weP-4HoBg&gws_rd=ssl#q=zubbeagain

http://zubbeagain.web.tv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHAHELAL -- 21 Ekim 2014; 1:15:44 >

• Beni teamspeak'e çağırıp hilenizi saklamaya calısmanızdan mı bahsedeyim neyse yeni hesap açıp buradan laf etmekle olmuyor kardeşim insanlar izler kararını verir :)
  • hesap açıp değil kardeşim zaten açıktı bi profile bile bakamıyorsun :) o kadar mı pasifsin
  • http://steamcommunity.com/id/reova/ al bide profilden reportla birine hile demeden önce oynamayı öğren bu maçta hiç birşey yapmadım sayılır gayet normal sadece b tunele baktım sen bu oynamayışıma bile hile diyorsan smoketan falan vursam cs go yu ayağa kaldırırdın herhalde :). Küfürcü velet seni. Küfürle iftiradan başka birşey bilmiyosunuz. insanları tebrik etmesini bilin size göre kimse sizden daha iyi değil zaten kral sizsiniz :)
  • arkadaş 2012 den beri oynadığım oyunda ilk defa biri bana hile dedi. arkadaşın rakibi bizdik 3 kişi benim takım arkadaşım 2 kişi de eski takım arkadaşım 5 kişi lobbye girdik. rütbe düştük, bizim eski rütbemizdeki arkadaşımız bizi boostluyo oldu oyunu 900 saattir oynuyorum sayısız maç kaybettim, sayısız maç kazandım. elinizi vicdanınıza koyun ve şu demoyu izleyin hilemiyiz?

eğer gerçekten hile olduğumuzu düşünüyorsanız reportlayın ve istanbul içi lan game(gameekstra veya zoccos'ta zaman konuşup bu takımın 5i ile maç atabiliriz.). demoyu izleyin kim karaktersiz karar verin.oyunu temiz oynıyan nadir insanlardanız. yediğimiz küfürün haddi hesabı kalmadı. ben 900 saat bu oyunu oynadım mert reova arkadaşım 1644 saat oynadı, gökhan zubbeagain arkadaşım 869 saat oynadı,emin trance4ever arkadaşım 617 saat oynadı ve oyunu 65 saattir oynıyan arakdaş bize hile diyo. arkadaşa teamspeake gel diyoruz konuşalım neye hile dediniz gelmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teleci -- 24 Ekim 2014; 22:16:39 >

• ahaha bak bak tek tek buraya gelmişler :D küfürcü velet diyor neyse demoyu izleyenler karar verecek kim velet kim neci hadi kolay gelsin size yorum atın tek tek hesap açıp :D

BU ARADA ARKADAŞLAR ADAMLAR BENI TEAMSPEAK'E CAGIRIP HILELERINI ORT PAS ETMEYE CALISIYORLAR KARAR SIZIN O KADAR TUTUŞMUŞLAR Kİ BURAYA YENI HESAP AÇIP YORUM ATIYORLAR AHAHA :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seri4lkiller -- 21 Ekim 2014; 1:03:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seri4lkiller

ahaha bak bak tek tek buraya gelmişler :D küfürcü velet diyor neyse demoyu izleyenler karar verecek kim velet kim neci hadi kolay gelsin size yorum atın tek tek hesap açıp :D

umarım kimse üşenmez şu demoyu izler. açılmadan disiplinli bir oyun çıkardık ve 16 1 yendik. arkadaşlar 3. elden itibaren tüm ailemize küfür ettiler. koşarak üstümüze geliyorlar ve ölmemizi bekliyolar. el insaf ayıptır.
  • sen ekmeğe pepe diyordun ben cs oynadığımda
  • seri4lkiller adlı arkadaşın karakteri bu kadar
    http://prntscr.com/4y4zms
  • ss den sonra :) yazmayı bıraktım çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teleci

arkadaş 2012 den beri oynadığım oyunda ilk defa biri bana hile dedi. arkadaşın rakibi bizdik 3 kişi benim takım arkadaşım 2 kişi de eski takım arkadaşım 5 kişi lobbye girdik. rütbe düştük, bizim eski rütbemizdeki arkadaşımız bizi boostluyo oldu oyunu 900 saattir oynuyorum sayısız maç kaybettim, sayısız maç kazandım. elinizi vicdanınıza koyun ve şu demoyu izleyin hilemiyiz?

steam hesabım:http://steamcommunity.com/id/egmernec

eğer gerçekten hile olduğumuzu düşünüyorsanız reportlayın ve istanbul içi lan game(gameekstra veya zoccos'ta zaman konuşup bu takımın 5i ile maç atabiliriz.). demoyu izleyin kim karaktersiz karar verin.oyunu temiz oynıyan nadir insanlardanız. yediğimiz küfürün haddi hesabı kalmadı. ben 900 saat bu oyunu oynadım mert reova arkadaşım 1644 saat oynadı, gökhan zubbeagain arkadaşım 869 saat oynadı,emin trance4ever arkadaşım 617 saat oynadı ve oyunu 65 saattir oynıyan arakdaş bize hile diyo. arkadaşa teamspeake gel diyoruz konuşalım neye hile dediniz gelmiyo.

Çok komiksiniz ya ben bu site üzerinden 2 adet yeni hesap sattım 2 hesabında rütbesi supreme idi.
    65 saatlik hesabımın rütbesi lem yani efsanevi kartal ustasıdır.
    kendi hesabımın rütbesi aynı şekilde supreme'dir.
    steamlink:http://steamcommunity.com/id/seri4lkiller

bana gelmiş 65 saat oynamış diyor ahaha arkadaşların rütbeleri çift keleş ve sadece demoyu izlemenizi istiyorum arkadaşlar siz kanaat getirin.

• bunlar hile mi
    kendinizden iyi biriyle karşılaştığınızda playerliğinizi sorgulamayın millete atın suçu zaten devam kardeşim böyle oldukça daha çok dersin hile hile diye anca karşınıza ezebileceğiniz rakipler çıkınca ya kingim diye takılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarsMan

bunlar hile mi
    kendinizden iyi biriyle karşılaştığınızda playerliğinizi sorgulamayın millete atın suçu zaten devam kardeşim böyle oldukça daha çok dersin hile hile diye anca karşınıza ezebileceğiniz rakipler çıkınca ya kingim diye takılın

Kardeşim istediğin zaman istediğin sunucuda maç yapabiliriz problem değil.
    Ha hilecileri ifşa etmek çok mu hoşuma gidiyor hayır ama hem böyle kullanıp hemde arsız bi tavır takınan insanlardan hoşlanmıyorum.
    O yüzden demoyu izleyenler kanaati get

• MillionDollarsMan kullanıcısına yanıt
    bunlar böyle, 4-0 öne geçiyoruz ve anamıza avradımıza sövmeye başlıyorlar. cevap vermeyip oyunumuza bakıyoruz dolayısıyla da kazanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teleci

arkadaş 2012 den beri oynadığım oyunda ilk defa biri bana hile dedi. arkadaşın rakibi bizdik 3 kişi benim takım arkadaşım 2 kişi de eski takım arkadaşım 5 kişi lobbye girdik. rütbe düştük, bizim eski rütbemizdeki arkadaşımız bizi boostluyo oldu oyunu 900 saattir oynuyorum sayısız maç kaybettim, sayısız maç kazandım. elinizi vicdanınıza koyun ve şu demoyu izleyin hilemiyiz?

steam hesabım:http://steamcommunity.com/id/egmernec

arkadaş burda cevabını vermiş herhalde bu takımın 5 i ile istanbulda maç atabiliriz diyor madem hile diyip konu açıyorsun gidin onları yenin bizde tanıyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: seri4lkiller

quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarsMan

bunlar hile mi

Kardeşim istediğin zaman istediğin sunucuda maç yapabiliriz problem değil.
    Ha hilecileri ifşa etmek çok mu hoşuma gidiyor hayır ama hem böyle kullanıp hemde arsız bi tavır takınan insanlardan hoşlanmıyorum.
    O yüzden demoyu izleyenler kanaati get

bu demoyu izleyip de hile derlerse, ben ban yersem bu kadar büyük konuşuyorum steam hesabımı da attım ne istiyosan yapıcam genç. duvar izlemiyoruz yalan bir vuruş yapmıyoruz. sadece sizden daha iyi bir aime sahibiz. sizden daha konsantre bu oyunu oynuyoruz, sizden daha fazla sesleri dinliyoruz ve en önemlisi rakiple kavga etmiyoruz. bu yaptıklarımızın içinde yanlış bişey varsa inşallah banlanırız

• Istanbul/Küçükyalı ' da Herkes bilir eski DarkPassage CS takımının sponsor kafesi "YALINET" bende Küçükyalı'da oturuyorum buyursunlar gelsinler bakalım hiç problem yok gelecekseniz iletişime geçin gençler :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seri4lkiller -- 21 Ekim 2014; 1:16:00 >
  • kendinizden eminseniz niçin bu kadar laf dalaşına giriyorsunuzki arkadaşlar . Temiz iseniz ban falan olma söz konusu bile değil .
  • goldenmouse kullanıcısına yanıt
    aynen bıraktım kardeşim yazmayı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.