Şimdi Ara

CS:GO GTX 780'DE KASMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Sistemim şöyle; Zotac GTX 780 AMP! Ekran Kartı, İ7 4820K İşlemci, x79A-GD45-Plus Anakart, kingston xmp beast hyperx 16gb 2x8gb 1600mhz ddr3 Ram, thermaltake 750w 80plus bronze Güç Kaynağı, 120gb 840 evo sata 3.0 SSD, Philips 236V3LSB/62 23'' Monitör,Seagate Barracuda 2 TB 3.5'' 7200rpm Sata 3.0 64mb Sabit Disktir.

Lakin görüntü seçeneklerini yüksek ya da orta ayarlara getirsem de piksel piksel kasmalar oluyor. Bilgisayarımda virüs olduğunu da zannetmiyorum. Çünkü Kaspersky Premium kullanmaktayım. Zaten Gta V'i ultrahigh da çok rahat oynatabilen bir bilgisayar. Fps değerlerim de CS:GO'da 250-350 arasındadır.

NOT: Sorunu ilk aradığım yerler loss(%0), choke(%2-%5), ping(50-80) değerleri. Tıkanma vardır diye -high - threads 8 komutlarını denedim fakat kâr etmedi. Isınma sorunu olabilir mi diye baktım bilgisayarı açar açmaz veya biraz zorladıktan sonra yaz, kış fark etmeksizin ısıya bağlı pozitif ya da negatif yönde bir değişiklik yok. Bir iki yerden de yardım istedim, oralardan da elle tutulur bir sonuç alamadım. Son olarak lütfen 250-350 arası fps alıyorsan nasıl kasmalar oluyor gibi soruya soruyla cevap vermeyin arkadaşlar. Çünkü 2 haftadır forumlar da bu soruları cevaplamaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubba35 -- 8 Ekim 2016; 19:33:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.