Şimdi Ara

CS GO | Green Snake (Kendi Tasarladığım Silah 2)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, CS GO için yeni bir Awp daha tasarladım. İlk tasarım için güzel yorumlar alınca bir yenisini daha eklemek istedim. Umarım beğenir ve destek olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim. (Diğer tasarım)

(Not: Dürbün ve namlu işlemeliydi aslında ama gelen yorumlar üzerine bu şekilde yaptım.)

Green Snake : Steam Workshop :: Green Snake

CS GO | Green Snake (Kendi Tasarladığım Silah 2)

• Bence güzel olmuş hocam eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iyi ama scope kısmınada desen yap bence
  • Hocam konuda da belirttiğim gibi aslında desen yapmıştım ama gelen yorumlar üzerine bu şekilde güncelledim. Teşekkür ederim ayrıca. :)
  • eleştiri yapmak gerekirse green snake demişsin ama skinin çoğu kısmı yeşil değil + yılan da yeşil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

eleştiri yapmak gerekirse green snake demişsin ama skinin çoğu kısmı yeşil değil + yılan da yeşil değil

teşekkür ederim yorumunuz için :) Yılan ne renk acaba ? :)
  • OndyMAX O kullanıcısına yanıt
    Renk körü değilsem sarı. Tasarım kötü demedim ama adını sarmaşık gibi bi şey koysan da sırıtmazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

Renk körü değilsem sarı. Tasarım kötü demedim ama adını sarmaşık gibi bi şey koysan da sırıtmazmış.

Anladım hocam. Teşekkür ederim
  • Oyun içi görüntüler eklesen daha iyi olur iki skin içinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel. dürbünü de renklendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Oyun içi görüntüler eklesen daha iyi olur iki skin içinde.

Dostum oyun içi görüntüler linkte mevcut zaten. Fotoğrafları tek tek yana kaydırabilirsiniz.
  • OndyMAX O kullanıcısına yanıt
    Sen buraya koymayınca bende yoktur diye bakmamıştım,burayada ekle bence.

• şahsen tasarımı şöyle olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum silahın tam gövdesinde ki sarmaşıkların arasında ileri doğru süzülen bir yılan olsaydı kuyruk kısmı kabzada çok daha efsane olurdu gibime geliyor tercihe göre namluya kadar da namlu etrafında döner bir vaziyette uzatılabilir tasarım, bu da çok güzel olmuş ama çok kaliteli duruyor eline sağlık.
  • bence çok güzel olmuş eline sağlık
  • Güzel olmuş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

şahsen tasarımı şöyle olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum silahın tam gövdesinde ki sarmaşıkların arasında ileri doğru süzülen bir yılan olsaydı kuyruk kısmı kabzada çok daha efsane olurdu gibime geliyor tercihe göre namluya kadar da namlu etrafında döner bir vaziyette uzatılabilir tasarım, bu da çok güzel olmuş ama çok kaliteli duruyor eline sağlık.

Katılıyorum arkadaşa,
    Ayrıca bende yılanı sarı/kahverengi gördüm. O meşhur elbise olayı gibi bir yanılma olmasın. O zaman reklamın hası olur :)
  • Hocam gayet güzel ama yılan sarı gibi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

şahsen tasarımı şöyle olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum silahın tam gövdesinde ki sarmaşıkların arasında ileri doğru süzülen bir yılan olsaydı kuyruk kısmı kabzada çok daha efsane olurdu gibime geliyor tercihe göre namluya kadar da namlu etrafında döner bir vaziyette uzatılabilir tasarım, bu da çok güzel olmuş ama çok kaliteli duruyor eline sağlık.

Katılıyorum arkadaşa,
    Ayrıca bende yılanı sarı/kahverengi gördüm. O meşhur elbise olayı gibi bir yanılma olmasın. O zaman reklamın hası olur :)

Valla bence yeşil bu hocam. Açık yeşil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: OndyMAX

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Katılıyorum arkadaşa,

Valla bence yeşil bu hocam. Açık yeşil :D

WTF... Altın sarısı ya o ???

• yılan acayip dandik bir yerde. oyundayken gözükmüyor resmen. dragon lore gibi yılanı ortaya alıp yılana odaklanmasın. ondan sonra yılanın çevresini şekillendirmen lazım. böyle yapılması gerekli. bu haliyle kesinlikle geçmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.