Bildirim
CS GO Girince İnternet Gidiyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
modemin markası nedir sorun modem kaynaklı olabilir daha önce bende de oluyordu modem değiştirdiğimde düzeldi. -
Aynı sorunu CS 1.6 da çekiyordum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorunu çekiyorum. çözümü bilen var mı -
O olay bende de var server list te yenileme yapıp cok bekleyince oluyor. Ana makine çözümleniyor yazıyor... o yüzden konsoldan girmekte fayda var o zaman sıkıntı olmuyor. Ayrıca bir cok oyunda oluyor. Notepad a gireceginiz ip leri kaydederseniz connect komutu ile girersiniz , o zaman net filan kesilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiseki -- 11 Temmuz 2015; 13:59:16 > -
bende rekabetcide oluyor oyunun rotasıdna net gıdıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizliğim
bende rekabetcide oluyor oyunun rotasıdna net gıdıyor
Oyun esnasında hiç dc olmadım bilemiyorum (rekabetçi de dahil) . genelde dediğim gibi server listi refresh 3-5 kere refresh lerken oluyor. O sıra steam da online oluyorsun ama browser dan sitelere giremiyorsun 3-4 dakika . Bende olan olay sadece bu , konsoldan girince hiç problem çekmiyorum (sadece public serverlardan bahsediyorum.) -
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı cs-go ya girerken direk internetim gidiyor ve 1 dk gibi kısa bir sürede internet geri geliyordu. Normal şartlarda internetimden kaynaklı bir problemle karşılaşmamıştım. Bilgisayardaki herşeyi tekrardan güncelledim wireless driverini silip kurdum ve nvidia denetim masasındaki driverların güncel olup olmadığına baktım ve GeForce Game Ready Driver'ı güncelledikten sonra sorun ortadan kalktı deneyim derim. -
Beyler genelde boyle bir sorunun olusmasi icin game booster gibi ping dusurdugunu iddia eden programlara internet erisimi verilmemis olmalisiniz. Eger boyle bir program kullaniyorsaniz veya crackli antivirus kaldirip deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X