Bildirim
cs go girdap operasyon rozeti çok komik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eski rozetler guzel .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rozeti beğenmediğimden oyunu almadım hocam, girdap rozeti için aylarca oyun oynamaya değmez, bir dahaki operasyonu bekleyecem
-
-
Ben en son hidrayi aldim sonra pek oynamadim.
Ayrıca hiç oyunu aldıktan sonra görev yapıp kasmaya ve rozetini altına elmasa çevirmeye gerek yok çünkü rozetlerde bronz daha afili duruyor,
-
hidra ve kan tazısını alırdım hocam bak ama diğerlerini almazdım, keşke ben de alsaydım, o zaman gelişigüzel cs oynadık, şimdi öğrendik tabi, 20 şubat da girdap bitiyor umarım bu sefer de saçma bir rozetle gelmezler.
-
Meraklisina iste,oyunu seviyosan ,operasyon gorevleriyle ugrasmak sariyosa al gec.
hocam ben görev yapmak istiyorum ama rozetin bronzdan gümüşe altına geçmesini istemiyorum bu konuda bir opsiyon var mı oyunda.
-
Bronz olana kadar yaparsin gorevi sonra birakirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X