Şimdi Ara

CS:GO FRAME DROP SORUNU...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba 2 haftadır oyunumda bir sıkıntı ile karşı karşıyayım. CS:GO oynarken adam karşıma çıktığında 1 sn lik donma oluyor ve flash attığımda görmesem bile patladığında yine 1 sn lik donma oluyor çok araştırdım fakat nedenini bulamadım. 100-200 arası fps alıyorum duruma göre değişiyor fakat smoke içinde 60-70 e kadar düşüyor bazen fps yi 101 e sabitliyorum çok zorlanmasın pc boşuna yükselmesin fps diye anlatacaklarım bu kadar yardım ederseniz çok sevinirim...

- Driverlar güncel
    - Ekran kartım GT630
    - AMD PHENOM 2 X6 1055T PROCESSOR 2.80 GHZ
    - İşlemcimin termal macununu yeniledim
    - Ekran kartını 2-3 kez çıkartım taktım ve hem işlemci hemde ekran kartının fanları temizledim
    - Power 300 dü yazın yanmıştı 400 ile değiştirdim.
    - 5 senelik bir bilgisayar aklıma gelen verebileceğim bilgiler bu kadar

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

• Güncel
  • Dostum hdd ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Aynı problemi ben de yaşıyordum. Oyun yerli yersiz anlık olarak donup devam ediyordu. Hdd değiştim ssd aldım ondan sonra daha hiç yaşamadım o sıkıntıyı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunum çok ilginç normalde güzelce oynuyorum fps 150-200 ama sadece adam karşıma çıktığında bide flash patladığında sn'lik donma oluyor. 1 hafta önce harddisk onarımı falan yaptı pc acaba harddiskim mi sorunlu dediğiniz gibi
  • Oyun bozuk
  • Peki nasıl tamir edebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsoner.11

Peki nasıl tamir edebilirim ?

Wallhack açarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Ban mı yiyeyim kardeşim ? :D Çözmem lazım artık sıkıldım çok uğraştım bulamadım bazı arkadaşlarım şuan ki patch yüzündendir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsoner.11

Ban mı yiyeyim kardeşim ? :D Çözmem lazım artık sıkıldım çok uğraştım bulamadım bazı arkadaşlarım şuan ki patch yüzündendir diyor.

oyun dosyalarını doğrula
  • Bende de bazi maplerin bazı yerlerinde(inferno B, cobble) FPS düşüyor nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyaları doğruladım kardeşim ama çözülmedi bugün gelen yama ile birlikte az biraz takılma sorunu çözüldü ama yinede var.
  • Kemâncı K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fps ile ilgili nette bir sürü video var onlar yardım edebilir sana fakat dizüstü pc kullanıyorsan ona çözüm biraz zor. Bende fps 150-200 ama gene sorun oluyor :D
  • +Güncel beyler bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.