Şimdi Ara

CS:GO Dust 2 Hikayesi ve Sırları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videomuzda Counter-Strike'ın en popüler haritası olan Dust 2'nin hikayesi ve sırlarını sizlere sunmaya çalıştık. Hepinize iyi seyirler.
    Videoyu beğendiyseniz beğenmeyi, devamı için abone olmayı unutmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: yalcinmt

aslında şöyle bişey var bence bu harita fransızlara gönderme, IBN Khalija sokağının başında rue yazıyor fransızca sokak demek. tahminime göre 1920 yılında gerçekleşen Fransa ile Fas kabileleri arasında gerçekleşen savaşa gönderme yapılıyor. fakat emin olamadığım için videoya koymadım. Dikkat edersek oyunda Anti-Terörist timi IDF, Peki IDF Nedir? İsrail Defence Forces. Yani ne oluyor? Fransa bir bölgeyi savaşta yerlebir ediyor, ve İsrail'de kurtarıcı rolünü üstleniyor. Fakat emin olmadığım için videoya koymadım onu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73F8E5A9F -- 11 Ocak 2016; 21:46:02 >

• Bu videoyu izlemedim henüz ama videolarınız ve fikirleriniz çok hoş abone oldum başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya güzel bir video olmuş başarılarınızın devamını diler yeni videolarınızı bekleriz
  • çok sağolun yorumlarınız için, siz böyle yorumlar yaptıkça ben dahada iyilerini yapacağım
  • Başarılarının devamını dilerim güzel gercekten ^^
  • valla iyi olmuş ha
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    aslında şöyle bişey var bence bu harita fransızlara gönderme, IBN Khalija sokağının başında rue yazıyor fransızca sokak demek. tahminime göre 1920 yılında gerçekleşen Fransa ile Fas kabileleri arasında gerçekleşen savaşa gönderme yapılıyor. fakat emin olamadığım için videoya koymadım. Dikkat edersek oyunda Anti-Terörist timi IDF, Peki IDF Nedir? İsrail Defence Forces. Yani ne oluyor? Fransa bir bölgeyi savaşta yerlebir ediyor, ve İsrail'de kurtarıcı rolünü üstleniyor. Fakat emin olmadığım için videoya koymadım onu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.