Şimdi Ara

CS:GO DESTEK ALANI #AREAGO (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
13
Favori
51.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lvrantum16

Merhaba ben dota oynarken benim cs:go hesabını abim oynuyordu oda ortalamanın altında bir oyuncu rank silver 3 dü ben aldığımda şimdi zar zor gümüş seçkin ustasına getirebildim çok zor rank atlıyor. Sıfırdan account açmamı önerirmisiniz ? Diğer sorum ise oynanan maplerin kendi elo puanlarımı var yani dust 2 de 10 win alsam cache de 4 win alsam bu winler bir birine eşitmi yoksa oynan map in bir önemi yokmu.

eğer yeni hesap açıp 10/10 yapıp iyi bir rütbe alırıım diyorsanız sizi tutan yok açabilirsiniz.Önemli olan takımdaki başarınız map winlerine pek bakılmıyor artık bir maçta ne kadar adam öldürdün ne kadar öldün ne kadar bomba çözdün ne kadar bomba kurdun bu derecelerine bakılıyor eskiden map winleriyle atlıyorduk ama öyle değil artık valve sistemi geliştirdi yani siz ne kadar iyiyseniz oyun içinde rütbede ona göre geliyor tabi rütbe atlamak içinde yenilmemek lazım berabere veya sizin kazanmanız lazım maçta

• SANA Bİ SORUM OLUCAK OYUNDA OYLAMA YAPILDI VE ADAM HİÇ OYNAMADIĞI İÇİN OLUMLU YANITINI VERDİM OYUNDAN ÇIKTIĞIMDA 7 GÜN BAN YEMİŞİM BUNU DÜZELTMEK MÜMKÜNMÜ?? ACİL CVP VERİRSEN SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: btu.keskin

SANA Bİ SORUM OLUCAK OYUNDA OYLAMA YAPILDI VE ADAM HİÇ OYNAMADIĞI İÇİN OLUMLU YANITINI VERDİM OYUNDAN ÇIKTIĞIMDA 7 GÜN BAN YEMİŞİM BUNU DÜZELTMEK MÜMKÜNMÜ?? ACİL CVP VERİRSEN SEVİNİRİM

daha önce hiç oylama yaptınızmı ?
  • Selamlar,
    Dün ilk betimi oynadım csglounge'de.Betim tuttu ben bunları nasıl alabilirim ?
    Mobilden ss ekleyemedim buyrun:http://i.hizliresim.com/YMW6al.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelredd

Selamlar,

Boş bot gelince ordan alabileceksiniz sağ alta dikkat edin ordan bildirim gözükecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

Selamlar,

Boş bot gelince ordan alabileceksiniz sağ alta dikkat edin ordan bildirim gözükecektir

benim soruları es geçiyosun sanırım görmüyomusun anlamadımki
  • quote:

quote:

Selamlar,

Bu işlem mobildede geçerli demi ? Yani sol altta bildirim gelicek mobildede? Birde skinleri alma süresi varmı yani almazsak skinler gidermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmıştık 7 gün ban aldık dün banın süresi bitti oylama yaptılar olumlu dedim 1 kere oyundan çıkınca tekrar 7 gün verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: btu.keskin

yapmıştık 7 gün ban aldık dün banın süresi bitti oylama yaptılar olumlu dedim 1 kere oyundan çıkınca tekrar 7 gün verdi

Gerekirse fazla oylamaya girmeyin çünkü steam bilerek yaptığınızı düşünüyor size ceza veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rate oyun içindeki mermi gidişatınızı belirleyen bir koddur oyun içinde etkisi çok büyüktür.Oyun içinde mermi gidişatınızı etkileyen 2 tane araçlar vardır diyelim 1.Rate 2.Viewmodel kodları viewmodel kodları nasıl kendinize özgü ise onu ayarlamalısınızdır çünkü oyun içinde mouse tutmanız size bağlıdır mouse ile dönen silaha bağlıdır bu yüzden viewmodel kodu size özgür olmalıdırki oyun içinde rahat edesiniz.Ben rateyi genellikle 128000 olarak kullanıyorum

viewmodelde ise siz offline bir d2 açıp botları atıp oyundan haritada tek tek viewmodel kodlarını yazarak değiştirerek bulmanız lazım viewmodel kodu silahın duruş şeklini değiştiren kodlardır. Bilmediyseniz söyleyeyim

viewmodel_fov 64 ve 68 sizdir sizde bunu değiştirerek bulabilirsiniz 60 yaparsınızı 62 yaparsınız falan filan diye denersiniz

viewmodel_offset_x ( bunun değerleri en yüksek 2.5 en az -2 dir bu iki değer arasında tek tek deneyerek bir sonuç elde edebilirsiniz.

viewmodel_offset_y (bunun değerleri en yüksek 2 en az -2 dir bu iki değer arasında tek tek deneyerek bir sonuç elde edebilirsiniz.)

viewmodel_offset_z (bunun değerleri en yüksek 2 en az -2 dir bu iki değer arasında tek tek deneyerek bir sonuç elde edebilirsiniz.)

Hocam tam olarak ne işe yarıyor neyi değiştiryor rate ile wiever model

hocam anlattım herşey o yazıda

Hocam tamamda o değerler değişince ne değişiyor ?

Hocam tekrar söylim isterseniz viewmodel i değiştirirseniz oyun içindeki silah duruşu değişiyor

rateyi değiştirirseniz mermi gidişatınız değişiyor başka açıklaması yok daha detaylı nasıl anlatabilriim bilmiyorum

Hocam ama online server tabanlı bir oyunda kod yazarak avantaj elde etmek mantıksız geliyor bana anlamadım oyüzden k bakmayın

?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rate oyun içindeki mermi gidişatınızı belirleyen bir koddur oyun içinde etkisi çok büyüktür.Oyun içinde mermi gidişatınızı etkileyen 2 tane araçlar vardır diyelim 1.Rate 2.Viewmodel kodları viewmodel kodları nasıl kendinize özgü ise onu ayarlamalısınızdır çünkü oyun içinde mouse tutmanız size bağlıdır mouse ile dönen silaha bağlıdır bu yüzden viewmodel kodu size özgür olmalıdırki oyun içinde rahat edesiniz.Ben rateyi genellikle 128000 olarak kullanıyorum

viewmodelde ise siz offline bir d2 açıp botları atıp oyundan haritada tek tek viewmodel kodlarını yazarak değiştirerek bulmanız lazım viewmodel kodu silahın duruş şeklini değiştiren kodlardır. Bilmediyseniz söyleyeyim

viewmodel_fov 64 ve 68 sizdir sizde bunu değiştirerek bulabilirsiniz 60 yaparsınızı 62 yaparsınız falan filan diye denersiniz

viewmodel_offset_x ( bunun değerleri en yüksek 2.5 en az -2 dir bu iki değer arasında tek tek deneyerek bir sonuç elde edebilirsiniz.

viewmodel_offset_y (bunun değerleri en yüksek 2 en az -2 dir bu iki değer arasında tek tek deneyerek bir sonuç elde edebilirsiniz.)

viewmodel_offset_z (bunun değerleri en yüksek 2 en az -2 dir bu iki değer arasında tek tek deneyerek bir sonuç elde edebilirsiniz.)

Hocam tekrar söylim isterseniz viewmodel i değiştirirseniz oyun içindeki silah duruşu değişiyor

rateyi değiştirirseniz mermi gidişatınız değişiyor başka açıklaması yok daha detaylı nasıl anlatabilriim bilmiyorum

Hocam ama online server tabanlı bir oyunda kod yazarak avantaj elde etmek mantıksız geliyor bana anlamadım oyüzden k bakmayın

Düşündüğünüz gibi değil hocam çok avantaj elde ediyorsunuz mesela mm_dedicated_search_maxping bunu 300 yapın pinginiz maçlarda fırlıcaktır 50 yapın inecektir ne oldu avantaj elde ettiniz ? 128 tickli swde rate 100000 denerseniz sanki recoil programı açmış gibi merminiz sekmez ama tabi serverdan servera farklılık göstebiliyor yine avantaj elde ettiniz viewmodel kodlarıda öyle silah duruşu ne kadar rahatsa size o kadar iyi adamı vurursunuz bunlar csnin ana kodlarıdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düşündüğünüz gibi değil hocam çok avantaj elde ediyorsunuz mesela mm_dedicated_search_maxping bunu 300 yapın pinginiz maçlarda fırlıcaktır 50 yapın inecektir ne oldu avantaj elde ettiniz ? 128 tickli swde rate 100000 denerseniz sanki recoil programı açmış gibi merminiz sekmez ama tabi serverdan servera farklılık göstebiliyor yine avantaj elde ettiniz viewmodel kodlarıda öyle silah duruşu ne kadar rahatsa size o kadar iyi adamı vurursunuz bunlar csnin ana kodlarıdır

Hocam server bir tane değilmi valla kafam karıştı
    Şimdi gereken tek kodlar rate ve viewermodel mi?

• Hocam ya neyse tamam ben bunları yapamıyacağım da birkaç ayar değiştim daha kötü oldu bütün ayarları nasıl sıfırlarız ?

• Görevde kullanılmış,az aşınmış, eskimiş gibi özellikler görünüşü falan mı etkiliyor? Bu sıfatlar neden kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Görevde kullanılmış,az aşınmış, eskimiş gibi özellikler görünüşü falan mı etkiliyor? Bu sıfatlar neden kullanılıyor?

Boya kalitesi

• Hocam hangi ayarlari onerirsiniz? İnternetten duzgun kendime gore bulamadim GeT_RiGhT ve f0rest in da guncel ayarlarini bulup denemek istedim o da olmadi. 1280x960 da oynuyorlar sanirsam fakat bende laptop monitoru 1280x1024 yapiyor. 1000 dpi fare ile raw+ivme kapali 2.9 sens oynuyorum.

Eger komple ayarlari soylerseniz cok memnun olurum daha adam akilli ayar cekemedim. Crossfire'i beyaz ortasi noktasiz NiP takimininki gibi yapmak istiyorum tek tek ayarlari var ancak komple kod yazarsaniz daha cok isime yarar.

Son olarak hocam rate ayarina gerek yok diyorlar her svye gore otomatik ayarlaniyormus ne derece dogrudur? Neye gore nasil ayarlamaliyim? 9.7mbit-2.9mbit(akk) baglantim var 30 ping aldigim da oluyor 70 de. Genelde 40-50 civari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 2 Şubat 2015; 3:03:13 >
  • Bu Nasıl bir eşleştirmedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmunG -- 2 Şubat 2015; 4:13:48 >
  • quote:

Hocam ya neyse tamam ben bunları yapamıyacağım da birkaç ayar değiştim daha kötü oldu bütün ayarları nasıl sıfırlarız ?

Steamin kurulu olduğu yere geliniz sonra steamapps bulup giriniz ordan common csgo csgo cfg klasröünü bulunuz ordanda config.cfg yi siliniz ayarlarınız sıfırlanmış oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Hocam hangi ayarlari onerirsiniz? İnternetten duzgun kendime gore bulamadim GeT_RiGhT ve f0rest in da guncel ayarlarini bulup denemek istedim o da olmadi. 1280x960 da oynuyorlar sanirsam fakat bende laptop monitoru 1280x1024 yapiyor. 1000 dpi fare ile raw+ivme kapali 2.9 sens oynuyorum.

Eger komple ayarlari soylerseniz cok memnun olurum daha adam akilli ayar cekemedim. Crossfire'i beyaz ortasi noktasiz NiP takimininki gibi yapmak istiyorum tek tek ayarlari var ancak komple kod yazarsaniz daha cok isime yarar.

Son olarak hocam rate ayarina gerek yok diyorlar her svye gore otomatik ayarlaniyormus ne derece dogrudur? Neye gore nasil ayarlamaliyim? 9.7mbit-2.9mbit(akk) baglantim var 30 ping aldigim da oluyor 70 de. Genelde 40-50 civari.

rate ayarı kendine göre sw ayarlamaz sadece cmdrate ve updaterate kendine göre ayarlar rate yi siz belirlersiniz

ben 1024 de oynuyorum rival mouse var bende 500Hz ve 400 dpi oyun içi sensde 2.5 benim config olarak scream kullanıyorum o adamla özdeştiğim için o adamı seviyorum crosshair ise burdan kendinize göre ayarlayabilirsiniz

http://tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0

he birde cs 1.6 daki gibi rate ayarlayamıyoruz burda sabit rateler var onları kullanın genellikle rate 128000 rate 80000 tercih edilir farklılık arıyorsanız rate 100000 deneyebilirsiniz ben 3 nü deniyorum genellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: AmunG

Bu Nasıl bir eşleştirmedir?

Şu karşı takımın keleşlisi işi bozmuş malesef steam bunu bi düzeltemedi hile gibi birşey bu çünkü benim rütbesi olmayan arkadaşlarım var ben keleşim diğerlerin rütbesi yok kolay maç kazanılıyor tabi bundanda faydalanmak lazım ama aynı durum sizin karşınızada gelebiliyor bu seferde sinir bozucu bir hal oluyor

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.