Şimdi Ara

CS GO dan para kazanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamin teki bir awp yi 30.000 dolara falan satmis dogru mu bunlar. birde para sadece steame akiyor diue biliyom nakite nasil cevirecez. kutulardan iyi item dusme sansi kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kutu açıp item çıkarıp satan da var, kasaları satan da var. Her türlü kazanırsın csgodan. Fakat prime alman lazım. Bu arada nakit çekiliyor mu bilmiyorum ama bynogame çekiyor diye duymuştum.

• prime ne için hocam.

bende seçkin durum etkin gozukuyor zaten birsey almamama raģmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Nisan 2022; 17:26:46 >
  • Zamanında almışsın demek ki ben de basit itemler açıp satarak başka oyunların parasını çıkarmıştım. Tabii ben steamde sattım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O tarz yüksek para eden seyler kasalardan cikiyor yani para yatirip kasa acip sansli olman lazim sans yoksa batarsin yani kumar oyundaki kasalar kötü sitelerde acilan kasalar daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 27 Nisan 2022; 20:43:2 >
  • Para kazanamazsın 3k saatim var. Tüm kasaları fln toplayıp sattığımda 1k TL kazandım. Kasalardan iyi item düşme şansı neredeyse 0 çok çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır seçkin açıksa maçlarda hediye düşer. Tamamen şans, belki, en iyi kasa çıkar, belki en kötüsü. Belki en iyi kasadan en kötü kostüm çıkarken, en kötü kasadan en iyisi çıkar. Tamamen şans bu csgo'dan para kazanmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 yaşına geldin uğraştığın şeylere bak

• iki gün önce 20 tl lik kasa düştü xd ama öyle para kazanılacak gibi değil ya.

ben sürekli ban yiyip duruyorum zaten, 3-4 pre girip kickliyorlar sürekli. artık kicklendiğim gibi direkt 7 günlük de yiyorum valla sıkıldım oyunu oynayamıyorum ya. hep top frag giderken kicklenip ban yiyorum...

edit: fair play falan diyolar bir de. 4 kişi nasıl pre giribilyior ya aklım almıyor. adamlar geliyor trollüğüne son round kickliyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 1 Mayıs 2022; 0:17:27 >
  • O para kazanan adamlar zaten zenginler. Onbinlerce dolarlık itemların ticareti dönüyor nadirliklerine, skin patternlarına göre. Öyle 0dan para kazanmak imkansıza yakın yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.