Şimdi Ara

cs go da submachine silahlarını fazlaca kullanan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce güçleri nasıl cs 1.6daki gibi dandik değil dimi? bende almayı düşünüyorumda ondan sordum birde famas silahı nasıl bf deki gibi güzelleştirdilermi?

• Fazla kullanılacak silah değiller. İlk roundu kazandığında 2. round çok işe yarıyorlar ama m4 veya ak47 alabiliyorken smg almak pek mantıklı gelmiyor bana
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    anladım o mantık devam ediyor yani. famas nasıl peki? aslında sub-mac. silahlar bayağı güzel silahlar bfde falan bayağı işe yarıyor ama burda 2.3 round silahları kaldı ona üzülüyorum
  • rush yaparken p90. para yokkende ump alıyorum bazen. yoksa yüzlerine bakılmaz :)

edit ingilizcen varsa izlemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobrakai -- 27 Mart 2015; 14:49:12 >
  • Mesela geçen maç arkadaşlarımda sorun çıktı afk kaldılar.Bir p90 ile ct roundların yarısından çoğunu, t'nin hepsini aldık.Zorda kalınca kullanılabiliyor da ben mümkün olduğunca tercih etmemeyi düşünüyorum.Oyun kalitesi açısından.Gerçi iyi aimi olan kişi smg'ciyi düşürebilir.
  • Kazanılmış pistol round sonrası mp7 favorimdir.
  • Ekonomi açısından kullanırım bi param m4'e veya ak47'ye yetmiyorsa falan. Birde yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi kazanılmış pistol round sonrası submachine kullanmak daha iyi oluyor hani ölürsen falan karşıya bir şey kazandırmamış oluyorsun en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini beğeniyorum ben ama genelde daha ucuzlara yöneliyorum 2. round mac10 - mp9 gibi. Armor bu 2 silahtan biri bide grenadeler baya hoş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 27 Mart 2015; 16:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Kazanılmış pistol round sonrası mp7 favorimdir.

Kesinlikle mp7 en iyi 2. El 3. El silahi baska roundda almayin ama pistol daha iyi olur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptığım accuracy testlerine göre ct iseniz mp7 varken famas almaya hiç gerek yok. famas ın ilk mermi isabetliliği (merminin crosshair ın merkezinden ne kadar saptığı) mp7 den iyi değil. famas 2250, mp7 1700 dolar. famas 25, mp7 30 mermi. famas ın tek üstünlüğü damage ının biraz fazla olması. famas kafadan 80 civarı götürürken mp7 65 götürüyor. sonuçta ikisi de kafadan tek mermiyle alamıyor o yüzden damage farkı da çok önemli değil.

fakat galil mp7 ye tercih edilebilir 35 mermi ve az fiyat farkı olması ile.

diğer SMG ler den p90 yakın mesafede strafe yapa yapa tarama şansı veriyor hareketli hedefi vuramayanlara karşı etkili.

bizon karşı takımın aynı anda dalacağı yerlerde etkili şarjör kapasitesi ile. d2 ct de b yi tutarken mesela.

mac-10 accuracy si açık ara en kötü silah. mac-10 ile uzaktan 2 li burst ile hs görmedim cs hayatımda.

genel olarak SMG lerin accuracy leri tüfek grubundan farkı olsun diye çok çok düşük tutulmuş. (bunun yanında, galil ve famas ın accuracy leri SMG grubu kadar kötü). yakın mesafe dışında kullanılamaz silahlar denebilir.

• Posmort3m kullanıcısına yanıt
    anladım
  • AK 47 & M4 demirbaş silahlar bunlar. p90 ancak silverda etkili olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip72

AK 47 & M4 demirbaş silahlar bunlar. p90 ancak silverda etkili olur

Lem mge civarlarinda oynarken t olsun ct olsun long gittigimizde kac kisi olursa olsun en az 2 kisi eksiltiyoruz,yeterlki kapiya hizli varalim.Oyle p90 silverlara karsi etkili olur diye bir sey yok,o p90 t iken long rushlayacaksaniz 2-3 kim varsa indirir onunuzu acar.Ayrica siz hareket halindeyken baska hangi silahla bu kadar iyi vurabiliyorsunuz ? ak 47 malesef hareket halinde iken ani cikislarda savunmasiz birakiyor insani,2 veya 3 kisiyi ayni anda alamiyor.Mge lere nefes aldirmadim dun adamlar bahane olarak p90 i ortaya attilar.Auto sniper almaya kesinlikle karsiyim almamda ama param P90'a yetiyorsa alirim ve genellikle raundun onemli kismini ben kazanirim aldigim killerle.P90 kullanan kisilerde aim yok demek yanlis o raundta ihtiyaciniz neyse onu almak gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• famas 1.6'da çok etkili bir silahtı hele burst modu ile hs atmak çok kolaydı ama go'da pek etkili değil, ak m4 awp gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burh4n

famas 1.6'da çok etkili bir silahtı hele burst modu ile hs atmak çok kolaydı ama go'da pek etkili değil, ak m4 awp gerisi hikaye.

fizik olayi birazda olsa eklemislermi? cs 1.6da fizik yokdu ozellikle mermilerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

yaptığım accuracy testlerine göre ct iseniz mp7 varken famas almaya hiç gerek yok. famas ın ilk mermi isabetliliği (merminin crosshair ın merkezinden ne kadar saptığı) mp7 den iyi değil. famas 2250, mp7 1700 dolar. famas 25, mp7 30 mermi. famas ın tek üstünlüğü damage ının biraz fazla olması. famas kafadan 80 civarı götürürken mp7 65 götürüyor. sonuçta ikisi de kafadan tek mermiyle alamıyor o yüzden damage farkı da çok önemli değil.

fakat galil mp7 ye tercih edilebilir 35 mermi ve az fiyat farkı olması ile.

diğer SMG ler den p90 yakın mesafede strafe yapa yapa tarama şansı veriyor hareketli hedefi vuramayanlara karşı etkili.

bizon karşı takımın aynı anda dalacağı yerlerde etkili şarjör kapasitesi ile. d2 ct de b yi tutarken mesela.

mac-10 accuracy si açık ara en kötü silah. mac-10 ile uzaktan 2 li burst ile hs görmedim cs hayatımda.

genel olarak SMG lerin accuracy leri tüfek grubundan farkı olsun diye çok çok düşük tutulmuş. (bunun yanında, galil ve famas ın accuracy leri SMG grubu kadar kötü). yakın mesafe dışında kullanılamaz silahlar denebilir.

Arkadaş yukarıda bir video atmış mac 10 aslında mp 7 den sonra en iyi accuracy e sahip.Sonuç olarak smg alıyorsan accuracy pek önem vermek doğru olmaz.Zaten hepsinin accuracy yerin dibinde silahlar.

2.el kazanırsan zaten karşısı eco olacağı için genelde rush atıyorlar ve yakından dövüşüyorsun.Faması bende sevmem ama galil bence hepsinden önde smgler dahil.

• mp7 dışında pek bakmıyorum yüzlerine, ecoya karşı mp7 çekmenin esprisi öldürdüğün adam başına verdiği bonus ödüldür
  • p90 300 diğer smg ler 600 dolar veriyor kill başı, pistol rounddan sonra mp7 alıp, 2-3 kill toplarsanız 2 round boyunca 4. rounda 7-8k para ile başlarsınız. Avantajı bu yüzdendir. 2. round dışında ben kullanmıyorum şahsen smg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: burh4n

famas 1.6'da çok etkili bir silahtı hele burst modu ile hs atmak çok kolaydı ama go'da pek etkili değil, ak m4 awp gerisi hikaye.

fizik olayi birazda olsa eklemislermi? cs 1.6da fizik yokdu ozellikle mermilerin

fizik derken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.