CS:GO' da Bayonet Doppler FN bıçağımı satmaya çalışıyordum ve bu gece birisi facebooktan yazdı. Sonra steam den numarasını verdi aradım. Antep teymiş aracı falan bulamadık dolayısı ile. İşte ben memurum falan diye konuşuyoruz. Bi yöntem sundu bana. Dedi ki bende de huntsman fade var doppler ile huntsmanı takas edelim. Bu sana benim garantim olsun bende paranı havale edince huntsmanı bana geri gönderirsin dedi. Bu yola okey dedim dolandırılsam bile elimde huntsman olucağından (iki bıçak arasında 200 tl fark var). Ondan sonra kart onay mesajı karıma gidiyo karımda bu olayı gördü bıçağı almadan parayı verme bıçağı vermezse napcaksın falan diyo dedi. Bende kesinlikle olmaz parayı almadan huntsmanı vermem dedim. Eğer istemiyosan doppler' ımı geri ver gerçekleştirmeyelim takası dedim. Daha sonrada direkt bana vay bak BENİ DOLANDIRCAKTIN ALLAHTAN PARAYI YATIRMADIM DEDİ. Saatlerce küfür etmeden mesaj atıp aradım telefonları açmadı. Sonra açtı telefonu dedi ki ava giderken avlandın kardeşim kusura bakma geri göndermiycem sen beni dolandırcaktın dedi çıldırdım. Adam hem dolandırıyo hemde beni dolandırcaktın diyo sanki onun bıçağı benimkinden değerli :D Neyse aşağıda adamın steam linki ve telefon numarasını veriyorum sakın bu kişi ile takas yapmayın. Bunu gören ve vicdanı olan arkadaşlarda steamden şikayet ederse sevinirim. Biz dolandırıldık bari başkası dolandırılmasın lütfen reportlayın dolandırıcılıktan.
Steam Link :http://steamcommunity.com/id/noobie343/
bizim listemizdeki 2. kişi. Yani bayadır forumda bilinen bir sahtekar. O yüzden Middlemanlere yanaşmayacaktır. Middlemansiz alış-veriş tanımadığınız kişilerle yapmayın arkadaşlar, daha kaç kez söyleyeceğiz bilmiyoruz ki.
Vallaha da ikinci sıradaymış.. Ben harbi kerizlik yapmışım donanım haberde baya refim var dedi de ben buralarda pek takılmadığım için umursamadım.. Yerini yurdunu bilen tanıyan varsa söylesin allah aşkına gidicem cidden ağzını burnunu dağıtıcam ****nin..
wangduW
kullanıcısına yanıt
Yerini bilmiyorum ancak, ben zaten sizin takası anlamadım ki, önce takas ediyorsunuz, sonra o adam parayı yatırıyor, buradan ne anlıyoruz, zaten önce ödemeyi o yapacak! O halde neden sana önce huntsmani veriyor ki. Tabii ki kazıklayacak. Yoksa sana direk parayı verip bıçağı alması arasında hiç bir fark yok. Biraz daha dikkat edelim :)