Şimdi Ara

Cs : Go Config.cfg dosyaları hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, benim sorum bazı forumlarda paylaşılan "*.cfg" dosyaları hakkında, paylaşan kişiler bu cfg uzantılı dosyaların bazıları için;
    - aim için mükemmel,
    - performans için harika,
    diye yorumlar yapıyorlar. Bunları kullanmanın ban sebebi olması mümkünmüdür ve bu konfigrasyonlar gerçekten işe yarıyormu? Yarıyorsa önerebileceğiniz birtane varmıdır?
    Teşekkürler...

• ispanyol kuzenimden aldığım cfg var %94.67 hs oranlı onu atayım sana

bu tipleri en son 5 yıl önce görmüştüm hala kalmış mı ya. yok öyle bişey kardeş
  • - Aslinda oradaki kodlar oyun içerisindende yazılabiliyor. Hile midir derseniz. Bence alakası yok. Zaten hile olarak geçseydi sXe tarafından engelleme yapılırdı.

- Tabi turnuvalarda bu kodlar yasak. Tamamen default ayarlar ile oynanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cfg nin gram etkisi yok aime veya grafiğe cs:go da.

rate ayaların önemli onlarıda

cl_cmdrate 128
    cl_updaterate 128
    cl_interp 0
    cl_interp_ratio 1
    rate 128000

yap, crosshair ayarlarını yap başka da birşeye gerek yok.
  • hile değil ama etkisi yok tamamen psikolojik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kallig

cfg nin gram etkisi yok aime veya grafiğe cs:go da.

rate ayaların önemli onlarıda

cl_cmdrate 128
    cl_updaterate 128
    cl_interp 0
    cl_interp_ratio 1
    rate 128000

yap, crosshair ayarlarını yap başka da birşeye gerek yok.

Biraz hort gibi olucak ama gerçekten kusura bakmayın, bu ayarları oyunun dosyalarında ayarlayabileceğimiz bi yer varmı gerçekten her oyuna girdiğimde yazmaktan bıktım
  • CFG hile değil ayarlar bütünüdür. CFG nin açılımı configdirFiil halinde Kullanımı configuration=yapılandırmaktır. CFG'nin içine görüntü ayarları, internet bağlantı ayarları (rate) gibi ayarları tek tek yazmak yerine tek seferde yükleme yöntemidir. Görüntüyü iyileştirerek, titremeyi gidererek, bağlantıyı düzelterek daha rahat atış yapmanızı da sağlar.

Örneğin benim ayarlarım sonucu ortaya çıkan görüntü bu haldedir;

Bu görüntüyü elde etmek için oyun içi kodlarla oynanmıştır. Bu sebeple bir yasadışı oynama olmadığı için vac'a takılıp ceza almanız söz konusu bile değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Cfg
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURAN™ Chatlac

CFG hile değil ayarlar bütünüdür. CFG nin açılımı configdirFiil halinde Kullanımı configuration=yapılandırmaktır. CFG'nin içine görüntü ayarları, internet bağlantı ayarları (rate) gibi ayarları tek tek yazmak yerine tek seferde yükleme yöntemidir. Görüntüyü iyileştirerek, titremeyi gidererek, bağlantıyı düzelterek daha rahat atış yapmanızı da sağlar.

Örneğin benim ayarlarım sonucu ortaya çıkan görüntü bu haldedir;

Bu görüntüyü elde etmek için oyun içi kodlarla oynanmıştır. Bu sebeple bir yasadışı oynama olmadığı için vac'a takılıp ceza almanız söz konusu bile değildir.

hocam en doğru ayarlar ne şekildedir? herkesin konsola yazması gereken ayarlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.