Şimdi Ara

CS GO! Bu Ban Değilse Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iş yoğunluğu sebebi ile oynayamadığım oyunumu oynaması için yeğenime vermiştim. Geçenlerde Wow' a da ara verdiğim ve can sıkıntısından oyun aradığım bir anda aklıma eski Steam hesabım geldi ve gün itibarı ile oyunu kurdum.

İşin ilginci şudur ki; oyunu açar açmaz bağlanmaya çalıştığım ilk oyunda şu uyarıyı verdi.

Sonrasında her zamanki muhabbet, yeğenimi aradım "oyunda hile mi yaptın, başkasına mı verdin, ne yaptın anlat" falan dedim. O da hiçbirşey yapmadığını ve eğer birşey varsa da haberi olmadığını söyledi.

Ardından ban var mı yok mu kontrol ettim.

Yeğenin de söylediği gibi ban falan görünmüyor. Acaba bu bir hata mı? Yoksa benden kaynaklı bir problem mi? 15-20$ edecek bir oyunun peşinde değilim ama bu Steam hesabı ortalama 10-12 yıldır benim ve bu güne kadar problemsiz kullandım. CS GO 5 yıllık madalyası falanda vardı, iyiydi yani. Şimdiden sonra da CS GO oynamak için yeni key alsam hesabımda olan ufak tefek madalyalar, skinler falan gidecek sanırım.

Çözüm yolunu gösterecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ...

• Hocam yegeniniz hile kullanmış kullandırmış kesin olarak

Edit: dikkat etmeden direk büyük suç sandım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnocent Man -- 19 Ekim 2015; 14:48:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calistirma komutlarinda -insecure var mi? ban yiyince boyle oldugunu sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

calistirma komutlarinda -insecure var mi? ban yiyince boyle oldugunu sanmiyorum

Demek istediğinizi tam olarak anlamadım maalesef. Oyun daha yeni kurulu ve direk Steam üzerinden giriyorum ...
  • ToTeM kullanıcısına yanıt
    ben de tam anlayamadim sorununu. oyunu yeni kurunca calistirma secenekleri sifirlanir ama yine de bakmak lazim. kutuphaneden csgoya sag tiklayip ozelliklerden launch options bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

ben de tam anlayamadim sorununu. oyunu yeni kurunca calistirma secenekleri sifirlanir ama yine de bakmak lazim. kutuphaneden csgoya sag tiklayip ozelliklerden launch options bulabilirsin

Ben göremedim ...
    anladim... baska fikrim yok uzgunum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam veya csgo alırken yaptığınız ödeme iptal olmuş olabilir. Bu yüzden güvenli hesaplardan çıkartılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEIII

Steam veya csgo alırken yaptığınız ödeme iptal olmuş olabilir. Bu yüzden güvenli hesaplardan çıkartılmış olabilir.

İşte bu yaşanan olayın sebebini öğrenmem gerekiyor telafi etmek için.

Fakat, eğer öyle bir problem olsaydı benim oyunu oynadığım sıralarda olması gerekiyordu diye düşünüyorum. Çünkü ben en az 6 ay CS GO oynadıktan sonra bu Steam hesabını yeğenime verdim (oynasın diyerek). Zaten Steam alırken problem olması neredeyse imkansız çünkü Steam CS 1.6 kodu bana 10-12 sene kadar önce hediye olarak geldi. Yani ödemesinde problem olsaydı bu zaman zarfında ortaya çıkardı ki, zaten CS 1.6' yı oynarken bir problem yok. CS GO alırken problem yaşansa 6 ay içerisinde çıkardı sanırım.

Neyse sanırım bu problemden kaçış yok. Soğuk bir bardak su içeceğim artık CS GO' nun üzerine ...

• server only allows trusted accounts diye arama yaparsan bir seyler cikar belki

• Steam supporta yazın hocam bazı hesaplara 3-4 farklı pcden veya vpn kurulup steama login olunca bu banı atıyor steam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://steamcommunity.com/profiles/76561197966720505 profilin buysa profilinde vac yediğin gözükmüyor aynısı bana da olmuştu ticket atmıştım attıktan 3-4 gün sonra açılmıştı. ticket at durumu anlat açılır büyük ihtimalle. ban yemiş olsan profilde de gözükürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

http://steamcommunity.com/profiles/76561197966720505 profilin buysa profilinde vac yediğin gözükmüyor aynısı bana da olmuştu ticket atmıştım attıktan 3-4 gün sonra açılmıştı. ticket at durumu anlat açılır büyük ihtimalle. ban yemiş olsan profilde de gözükürdü.

Atmam gereken ticket ile ilgili bir örnek paylaşabilir misiniz? Birde sisteme hiç hakim değilim, işleyiş ve izlemem gereken yolda mühim. Teşekkürler ...

• yiğenini al temiz bi dayak at :D
  • Ben destek bileti gönderebileceğim yeri bir türlü bulamadım. Forum tarzı bir sistem kullanılıyor, oraya yazdım ama yaşanan problemin çözümü olacak mı bilemiyorum ...

http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/490123727974514213/
    https://support.steampowered.com/ Buraya kendinize bir account yaratın. Ban yiyen profille aynı nick aynı email adresi kullanırsanız daha rahat olur. Ondan sonra orda seçenekler gelicek uygun olanı seçip türkçe yazabilirsiniz.
  • Konuyu takipteyim, bazen VAC yiyen hesaplara hemen düşmüyor. Profilde görünme olayı geç gelebiliyor ancak bu kadar sürmemesi lâzım. Arkadaşlar zaten ticket için gerekenleri yollamışlar, bir de ben yazmayayım onu.
  • Gerekenleri yazdım ama sonuç çıkacağını hiç zannetmiyorum. 5 yıllık rozet sahibi başka bir Steam hesabı arayışına girdim. Temiz güvenebileceğim birşeyler bulursam alacağım ve bundan sonra oyuna ara da versem tövbe de etsem bir köşede tutacağım hesabımı ...
  • Bir sonuç çıktımı benim eski hesabımda profilde hala vac veya oyun banı olmamasına rağmen oyuna girince aynı hatayı alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.