Şimdi Ara

CS GO Bayonet Çıkardım :D Çok Mutluyum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde binde bir kasa açarım bugün de 20 lira vardı 2 tane kasa açmak istedim.

Gamma 2 kasasından mavi item çıktı. Sonra kroma 3e anahtar alacağıma yanlışlıkla Kroma 2 kasasına anahtar aldım ve içinden çıkaaann :

CS GO Bayonet Çıkardım :D Çok Mutluyum

Evet şimdi mala bağladığım için şaşırmış durumdayım.
    Kaç Liraya nereden okutayım sizce?

• hayırlı olsun Stattrakleri satmak biraz daha zor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

hayırlı olsun Stattrakleri satmak biraz daha zor ama

Teşekkürler ben daha önce satmadığım için ucuza satabilirim büyük ihtimalle.
    Bildik birisiyle konuşayım o yardımcı olacak
  • Hocam ben alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkrc

Hocam ben alabilirim

Ciddiysen konuşalım
  • Hangi kasa
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uğraşıcagına cs.money veya başka siteden takasla daha iyisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worst_Shaco

uğraşıcagına cs.money veya başka siteden takasla daha iyisini al

anlasam o işlerden :D
  • odb.odb kullanıcısına yanıt
    Selamın aleyküm hocam, bıçağa ne kadar istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Selamın aleyküm hocam, bıçağa ne kadar istiyorsun?

Ben pek bilmiyorum piyasasını.
    Eğer alıcı çıkmazsa by no gameye sat dediler öyle yapacağım yani özel mesja yoluyla sen dürüstçe söyleyebilirsin ederi ne ise
  • baba cs.money sitesinde veya benzer trade siteleri var oralarda senin itemini başka itemlere böebiliyorsun istersen bi bak [ reklam değil ]
  • Stattrak satmak zordur ve elindeki bıçak hem ticareti günlük yapılan bıçaklar arasında değil.

Bynogame gibi siteler 70% 'ten alır. Bunun yerine bıçağı cslounge sitesinden anahtara çevirip anahtarı satışa koyman.

Önerilen cs.money tarzı siteler zaten zarar niteliğinde olan bıçağı daha da zararına satman demek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasimShn

Stattrak satmak zordur ve elindeki bıçak hem ticareti günlük yapılan bıçaklar arasında değil.

Bynogame gibi siteler 70% 'ten alır. Bunun yerine bıçağı cslounge sitesinden anahtara çevirip anahtarı satışa koyman.

Önerilen cs.money tarzı siteler zaten zarar niteliğinde olan bıçağı daha da zararına satman demek olur.

Dün 462 liradan steamden satıldı 1 tane :D
    Ben 450 koysam satıyordum
  • odb.odb kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazık ki o iş öyle olmuyor. Analist fiyatına göre değerlendirildiği için örnek olarak biri bıçağı çalmıştır başka hesaptan satın almak için koymuştur. 1-1 trade yapamaz. En ucuz skin en çabuk satın alınan skin olmuyor bilinçli alıcılar için. Float değeri phasesi falan derken 1000 liralık bıçağa 1200 lira verilebilir. Umarım zarar etmeden satabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.