Fnatic vs LDLC maci eger ki Inferno'da olursa 50%50 derim ama mirage olursa 70%30 derim. Fnatic cok daha istikrarli takim bana gore ve JW Smithzz'den cok daha iyi. LDLC D2'de en iyi olmadiklarini DPNR macinda gosterdi bana gore ilk yari 10-5 geride bitmisti sanirim surekli ayni hatalari yapiyorlar bu macta da bu oldu. Dedigim gibi Mirage secilirse Fnatic acimaz Inferno olursa pistolu alan oyunu goturur gibime geliyor.
Alıntıları Göster
Ptr takımı cok iyi taşıdır.Tarık bi ibp macındaki gibi oynasaydı inanın daha rahat yenerlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: [A]narchy
LAN CLG KAZANMIŞ
Alıntıları Göster
CLG Oranı uçtu Liquid maçında LDLC Fanatic karşısında 10a kadar inicek CLG LDLC Hariç hepsine oynamıştım lan
Neyse Şu NiP Dignitası yensin başka bir şey istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ajzen
CLG Oranı uçtu Liquid maçında LDLC Fanatic karşısında 10a kadar inicek CLG LDLC Hariç hepsine oynamıştım lan
Neyse Şu NiP Dignitası yensin başka bir şey istemiyorum
Böyle devam edip bitiyor bet serisi.Nasıl olmuş arkadaşlar ?
C9 NiP'i yenicek seviyede degil bana gore ama o orandan denenir gerisine aynen katiliyorum
Alıntıları Göster
NiP e herşeyi bastık bakalım alırlar umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan - Drake
NiP e herşeyi bastık bakalım alırlar umarım
Alıntıları Göster
D2 Geldi.
Titan olsa emindim ama iki takımında nasıl oldugunu bilmiyorum d2'De
quote:
D2 Geldi.
Alıntıları Göster
Go Dig Go 2-0 Dig.
quote:
D2 Geldi.
Alıntıları Göster
Fnatic-LDLC maçı çok acayip olacak. LDLC'nin bu maçı kaybetmesi neredeyse turnuvadan elenmesi anlamına geliyor. Çünkü büyük ihtimalle CLG, Liquid'i rahatça yenip Fnatic'e yenilebilir. Bu gruptan çıkması için yeterli CLG'nin. O yüzden Fnatic'e oynarken 2 kere düşünün, LDLC ellerinden gelen ne varsa ortaya koyacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Prelektro
Fnatic-LDLC maçı çok acayip olacak. LDLC'nin bu maçı kaybetmesi neredeyse turnuvadan elenmesi anlamına geliyor. Çünkü büyük ihtimalle CLG, Liquid'i rahatça yenip Fnatic'e yenilebilir. Bu gruptan çıkması için yeterli CLG'nin. O yüzden Fnatic'e oynarken 2 kere düşünün, LDLC ellerinden gelen ne varsa ortaya koyacak.
Alıntıları Göster
Dignitas bu maçı alıcak beyler
quote:
Alıntıları Göster
cajunb cok sanssizdi longta izleyenler anlamistir
quote:
Alıntıları Göster
Ya bu NiPhem şanslı hemde maikelele fena oynuyor yada dignitas awpye karşı düzgün savunamıyor her el entry frag alıyor ve Dignitasın CT tarafı baya iyiydi normalde
GTR
quote:
Orijinalden alıntı: Huultenpienennysleikkaus
NiP D2 CT side daha iyi donebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Prelektro
Alıntıları Göster
dignitasta karrigan sağlam oynuyor , device ın awp si ayıf kaldı gibi , ct olarak iyi defans yapıp götürebilir işi nip silah turunu alırsa
quote:
Orijinalden alıntı: PUT THAT COOKIE DOWN NOW
quote:
Orijinalden alıntı: Huultenpienennysleikkaus
NiP D2 CT side daha iyi donebilir.
Alıntıları Göster
Dig 8 - 7 NiP
CT'den umutluyum saçmalamazlarsa alırlar gibi geliyo nip fanboyluğum üst seviyede hadi lan alın şu maçı
quote:
Orijinalden alıntı: Dogorlad
Dig 8 - 7 NiP
CT'den umutluyum saçmalamazlarsa alırlar gibi geliyo nip fanboyluğum üst seviyede hadi lan alın şu maçı
Alıntıları Göster
ct ye iyi başladı nip
quote:
Orijinalden alıntı: zsancar52
ct ye iyi başladı nip
Alıntıları Göster
Bahsimi CLG'ye çevirecektim bilgisayar mavi ekran verdi, bu bir işaret diye vazgeçtim ben de
quote:
Orijinalden alıntı: nauihS
Bahsimi CLG'ye çevirecektim bilgisayar mavi ekran verdi, bu bir işaret diye vazgeçtim ben de