Bildirim
Cs Go Aynı Skin Farklı Görünüş??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Coozunurlugu yukselt duzelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her kategori aynı şekilde gözükmez. Field tested silahı alırsın minimal wear gibi durabilir ya da well worn gibi de durabilir. O yüzden marketten skin alırken oyun içi bakmanı tavsiye ederim. -
İnceleyip almanı tavsiye ederim bende eagle kızıl ağ var görevde kullanılmış az aşınmış gibi gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silahların temizlik oranları vardır 0-1 arasıdır şurdan bakabilirsin meselahttp://csgostash.com/skin/351/M4A1-S-Atomic-Allo.
0.15 te ft dir 0.38 de aralarında dağlar kadar fark vardır.
Beyler iki resimde benim screenshotum cozunurlugu parlaklığı arttır ne alaka anlamadım? Ya ben bu aşınma oranı fln ilk defa duyuyorum ve cok sacma geldi , madem skinin gorunusu farklı olucak neden aynı katagoride neden aynı fiyatta , haksızlık değil mi sizce de ? -
Silahların Float değerleri var almadan önce en az 5 silaha oyunda incele diyerek bak ve ona göre al.
Görevde kullanılmış Redlinelarda şarşör kısmı benekli olanlar ve beneksiz olanlar var. -
Lounge de iki keye takaslıyıp ardından yine iki keye yeni bi ak ye takaslamayı dusnuyorum sizce olur mu ? -
https://steamcommunity.com/id/Elmagnar
Lounge hiç bulaşma. 2 keye alıp 3'e satmaya çalışan kendini zeki sanan dolandırıcılar dolu. Bu amaçla kullanma orayı.
Yukarıda linkini verdiğim botu kullan. Redline vardır onda. Yoksa da botun açıklamasındaki diğer botlara bak illa bulursun. Güzel bir tane bulduğun zaman kendi redlineını ve üstüne bir şeyler ekle 10 cent gibi. Bottan yüksek fiyat verince kabul eder takas kuralları vs hepsi orda yazıyor.
İnsanlara bulaşma dediğim gibi kendini zeki sanan dolandırıcı dolu lounge.
Ben cs go da split screen nasil yapabilirim ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X