Şimdi Ara

CS GO AŞIRI PİNG SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Cs-Go'da yüksek ping değil aşırı ping alıyorum. 600 ile 3500 arasında pinglerim sürekli değişiyor. Tahmin edersiniz ki bu kadar yüksek bir pingle oyun oynayamıyorum. Silahları bile değiştiremiyorum. Bu yüzden oyundan hep atılıyorum ve sürekli ban yiyorum bu yüzden bu oyunu doğru düzgün hiç oynayamadım.
    Artık çıldırma noktasına geldim. Bu sorun son 1.5 aydır var. Daha öncesinde böyle bir sorunum yoktu. Sistemim ve internetim değişmedi aynı. İsterseniz sistemimin özelliklerini de atabilirim.
    NOT: Modemi değiştirdim yeni modem aldım sorun modemde değil.TTNET'i aradım onlarda pinge bizim yapabileceğimiz birşey yok diğer ayarlarınızda normal dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr066 -- 17 Eylül 2015; 1:29:38 >

• Allah muhammed aşkına yardım edin
  • hocam googleye hız testi yaz. ilk siteden hız testi yaptırıp buraya onun değerlerini yazsana orda ping, indirme hızı felan kaç çıkıyor. (bu işlemler sırasında ek bir program açık olmasın)

ama o kadar pingin ttnetten kaynaklandığını sanmıyorum sende virüs tarzı birşey olabilir. bunla uğraşmak çok can sıkar eğer pcden cok anlamıyorsan. tavsiyem iyi anlıyorsan düzgün temiz bir format atman ardından modemi resetleyip tekrar kurman olucak.. ek olarak modeme gelen kabloları kontrol et sıyrılma felan varsa yavaşlatır internetini..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • hocam googleye hız testi yaz. ilk siteden hız testi yaptırıp buraya onun değerlerini yazsana orda ping, indirme hızı felan kaç çıkıyor. (bu işlemler sırasında ek bir program açık olmasın)

ama o kadar pingin ttnetten kaynaklandığını sanmıyorum sende virüs tarzı birşey olabilir. bunla uğraşmak çok can sıkar eğer pcden cok anlamıyorsan. tavsiyem iyi anlıyorsan düzgün temiz bir format atman ardından modemi resetleyip tekrar kurman olucak.. ek olarak modeme gelen kabloları kontrol et sıyrılma felan varsa yavaşlatır internetini..

• Çare format.

• Kardeşim googleye speedtest yaz ve ordan hız testi yaptırıp ping,downloadspeed hızlarına bak bide buraya o değerleri yaz bakalım.

Ayrıca virüsten kaynaklı ping sorunu olmasıda büyük ihtimal..Tavsiyem pcden iyi anlayıyorsan yada anlayan birini bul temiz bi kurulum yaptır ardından modemi resetle tekrardan temiz kur. En son tavsiyem olarakta modeme gelen kabloları kontrol et.Sıyrılma varsa yavaşlama,kopma sorunlarına kadar gider..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.