Şimdi Ara

Cs go 65 sabit fps de kalması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişinin bu durumu yaşadığını gördüm biraz araştırıp ama çözümü bulunmamış. Oyunu rahatlıkla kaldırıyor bilgisayar i7,950m gtx,8gb ram falan. Ama 250 fps de oynarken birden 65 e sabitleniyor ve kasıyor, 5-6 saniye sonra tekrar çıkıyor tekrar 65 e sabitleniyor böyle de oynanmıyor oyun fikri olan var mı ?

• 65 fps'de oyun kasmaz, gayet akıcı oynanır, sallama.
  • Monitörün büyük ihtimal 75 veya 60 hz. olduğundan boşuna 250 çıkarıpta 250 fps alacağını sanma dostum. Ayrıca 65 çok akıcı bir şekilde oynanabilir, kasmalar pinginden kaynaklıdır tahminimce.
  • Furkan5218 F kullanıcısına yanıt
    60 hz, işte anlamadığım sorun da bu kasıyor takılıyor, normalde 150-250 fps arası oynuyorum, durduk yere 65 e sabitleniyor ve takılmalar başlıyor sonra geçiyor 5-6 saniye sonra tekrar geliyor kalıyor. Sorunum bu
  • video settingsten vertical sync kapatirsaniz sorunun cozulecegini dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

65 fps'de oyun kasmaz, gayet akıcı oynanır, sallama.

65 fps de oyun kasmaz mı? 65 fps de cs oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

65 fps'de oyun kasmaz, gayet akıcı oynanır, sallama.

65 fps de oyun kasmaz mı? 65 fps de cs oynanmaz.

65 fps de oyun akıcı olur. Gozlerimiz saniyede 24 kareyi gorebilir. Bunun üstündeki her durumda kasmaz. Eğer 23 olsaydı kasardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 düşük fps problemi
    16 yıl önce açıldı
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 65 Fpsde oyun gayette akıcı oynanır sallamayın, Arkadaşta söylemiş zaten Vsync kapat ayarlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Grafik ayarlarından "dizüstü enerji tasarruf modu"u açık olabilir, kapatın. (Dikey eşitleme kapalı olmalı)

2)Laptop güç tasarrufu modunda olabilir bunu da kontrol edip yüksek performans moduna getirin. (denetim masası güç ayarları ve nvidia ayarlarını kontrol edin)

3)Normalde güç tasarrufu modunda 30 veya 60 fps'e sabitlenmiş olması lazım, 65 olması biraz acaip Oyun içindeki konsoldan fps_max 999 değerini girin.

4)Buradaki boş yorumlara kafayı takmayın, uzun uzun yazıp bilgilendirmek isterdim ama cahil arkadaşlarımız yine muhalefet olacakları için kısaca şöyle diyebilirim; oyunlar 60 fps'de akıcıdır ama FPS oyuncusunu tatmin etmez ve zamanında tepki vermenizi geciktirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerprime -- 24 Ağustos 2015; 13:16:53 >
  • gözlerimiz saniyede 24 kare olur 24 fps olsa kasmaz 23 fps kasar mı ? :D arkadaşım nerden uyduruyorsunuz ben 60fps sabit oynuyorum oyun gayet akıcı mı pek olmasada kasma sıkıntısı yok yine de ama fps smokeda 50 ye dusuyor direk kasma oluyor ne 23 ü ne 24 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilx_199

1)Grafik ayarlarından "dizüstü enerji tasarruf modu"u açık olabilir, kapatın. (Dikey eşitleme kapalı olmalı)

2)Laptop güç tasarrufu modunda olabilir bunu da kontrol edip yüksek performans moduna getirin. (denetim masası güç ayarları ve nvidia ayarlarını kontrol edin)

3)Normalde güç tasarrufu modunda 30 veya 60 fps'e sabitlenmiş olması lazım, 65 olması biraz acaip Oyun içindeki konsoldan fps_max 999 değerini girin.

4)Buradaki boş yorumlara kafayı takmayın, uzun uzun yazıp bilgilendirmek isterdim ama cahil arkadaşlarımız yine muhalefet olacakları için kısaca şöyle diyebilirim; oyunlar 60 fps'de akıcıdır ama FPS oyuncusunu tatmin etmez ve zamanında tepki vermenizi geciktirir.

Çok teşekkür ederim yaptım hepsini, aynen öyle o kadar yüksek fps den sonra 65 fpsye sabitleyince haliyle fark oluyor..

• Nvidia ayarlarına girin. Programlara (exe'lere özel ayarlar yapabiliyorsunuz), csgo.exe yi programlardan seçin ve linkteki özel cs go ayarlarını bir bir yapın. Ciddi fps artışı gözlemleyeceksiniz.

http://www.sistemoptima.com/csgo/cs-go-fps-sorunu-%E2%80%A2-ekran-karti-ayarlari-%E2%80%A2-cs-go-fps-arttirma-cozumu-%E2%80%A2-rehber/
  • Laptop power saving açıksa kapat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.