Şimdi Ara

CS:GO 144hz sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben sadece sag tik ayarlardan 144yapiyorum sorun olmuyor cok ilginc bir durum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal benim gözlerim farkı anlayamıyor sanırım ya da millet çok abartıyor :(
  • Gözün bu hz ler arasındaki farkı anlaması mümkün değil. Gözünüz hangi monitöre alıştıysa ona uyumluluk gösterir.

Anlayabilceğiniz yada hissedeceğiniz yer diyeyim oyunun akıcılığı ve mouse hassasiyetidir.

Benim 144 ün yanında eşim 75 hz kullanıyor ve onun ekranına baktığımda ekrandaki dalgalanmayı çok net görüyorum.

Ama direk 75hz monitörü açtığımda görüntü dışında bir fark hissedilmiyor.

Bu cihazlar pahalı cihazlar. Haliyle sizin hissettiğinizde paranızın acaba boşa mı gittiği başka birşey değil.

Güle güle kullanın.
  • Ben 60 hz ile 75 hz arasında baya fark gördüm, ters giden bir şeyler var. Nvidia denetim masasından gerekli ayarları yaptınmı. Nvidia Experience değil, Nvidia denetim masasını kurcala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 7 Ağustos 2015; 10:21:01 >
  • Hocam ben 7 yıldır aynı monitörü kullandığım için şu anda aldığım monitör benq xl2411z masaüstü sistemi mi daha yenileyemediğim için şu anda 60hz kullanıyorum(1 haftaya kalmaz alacağım) ve kendimi eşekten inip ata binmiş gibi hissediyorum renkler olsun lag değerleri olsun gerçekten hissetiriyor yalnız böyle olmasına rağmen dediğiniz gibi bir anda çok iyi oynamaya başlamadım hatta kötü oynamaya başladım çünkü 7 yıllık monitörüme çok alışmıştım gecikmeli oyun oynasamda artık alıştığım için çok büyük bir eksisi olmuyordu sistemim gelip 144hz oyun oynamaya başladığımda deneyimleri mi paylaşacağım.
    Not: 7 yıllık monitörümü 75 hz de kullanıyordum
  • Geçiş evresi biraz can sıkıcı olacak sanırım.
  • NooBy kullanıcısına yanıt
    Evet bu süreçte yeni aldığın monitörde hangi çözünürlükte oynaman gerektiğini bul dene 1 aya kalmaz alışırsın çok fazla takılma çok fazla da kurcalama hocam. Şimdi kendi monitörüm için konuşayım şu anki renklerinden vs herşeyinden memnunum yalnız internette bazı ek şeyler yapıldığını gördüm strobe utility gibi bazı tam çözemediğim ayarları insanlar kurcalaya kurcalaya bulmuşlar kimisi çok fazla yararının olduğunu söylüyor kimisi de ya beceremediğinden ya da herhangi başka bir problemden monitörün renklerini bozduğunu söylüyor :) demek istediğim de bu
  • 120 ile 144 arasındaki farkı bile çok rahat anlayabiliyorsn, sadece biraz alışmış olman lazım buna. birkaç 144 hz testi var onlara bak, oyun içinde ve masaüstü ayarlarından da bak, hepsi 144 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

http://www.testufo.com/#test=framerates&count=3&background=none&pps=960 burdan test edin monitörü kaç hz ise yazacaktır aşağıda ve valid yazısı cıkınca 30 60 144 arasındaki farklı gösterecek eğer 144 cıkmazsa sorun vardır

Hocam ufo testini yaptım 144 hz valid olarak çıktı sanırım şimdilik benim gözlerim ayırt edemiyor akıcılığı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.