Şimdi Ara

Cs den En iyi Anlayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maus sağ taraf zıplamayı mausun orta tuşuna alcaksınız onu ileri itçeksiz ve a ya bascaksınız sonra da bunun tam tersi doru söyledim değil mi

Ben bu haraketi yapabiliyorum da anlamı nedir bu haraketin

• sanırım kimse yapamıyor
  • bunny yapıyosun arkadasım sen....yada anlayamadım...onu sürekli yapınca haritada cok hızlı bişekilde dolaşıyosun...ucuyosun yani....
  • bunny onun adı. çoğu cfgLerin içinde war. bizim serverLarda işLemiyor ama. cfg koruması yüzünden defuLT oynuyoruz
  • sanırım ben o kadar hızlı gidecek kadar yapamıyorum bunnyi nası hızlandırabilirim?
  • ayrıca cs den en iyi anlayanlar bu hareketi yapanlar değildir...
  • ewet bu bunny dır.we cs den en iyi anLayanLaR deqiLdir illede buNu yapaNLaR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illa iyi oynayanlar yapar diye bir kural yok mesela ben bile yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

sanırım ben o kadar hızlı gidecek kadar yapamıyorum bunnyi nası hızlandırabilirim?

Alışman lazım bunny'e o zman hızlandırırsın ama hiç bi işine yaramaz bence bende yabıorum ama bana bişi kazandırmış deil.
  • CS YI GERCEKTEN IYI OYNAYAN BIRI BENCE BOYLE BIR TOPIC ACMAZ.OYNARKEN KENDINI BELLI EDER.
    bence anlamsız bır topıc olmuş

2001 yılı ADEKS beşiktaş/istanbul ikincisi takımın oyuncusuydum.
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkmavi

CS YI GERCEKTEN IYI OYNAYAN BIRI BENCE BOYLE BIR TOPIC ACMAZ.OYNARKEN KENDINI BELLI EDER.
    bence anlamsız bır topıc olmuş

2001 yılı ADEKS beşiktaş/istanbul ikincisi takımın oyuncusuydum.
    saygılar

işTe gerçek king budur arkadaş. Lan Gamede beLLi oLur diye boşa dememişLer
  • ya temin pro olduğunu sölüyorsun şimdi neler sölüyorsun herbir sorunada topic acma lütfen bir araştır
  • Her forumda dağıtılan, çoluk çocuk alıp kullanan, WCG'de yasak olan şeylerle "oynuyorum" diye geçinmeyin.
  • csde herşeyi yaptımda bi şunu beceremedim helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

illa iyi oynayanlar yapar diye bir kural yok mesela ben bile yapıyorum

Sanki Hiç Bilmiyorsun..Söylediğinden Bu anlamı Çıkardım..

Not:İşin Espirisi
  • bunny yapabilirsiniz ama eskiden olduğu gibi bunny'le daha hızlı gidemezseiniz..Bunun bazı serverlarda ayarı vardır anca orda yapabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

ewet bu bunny dır.we cs den en iyi anLayanLaR deqiLdir illede buNu yapaNLaR.

arkadaş haklı bu csyle anlamakla alakalı degıl sadece bunlara daha cok kafa yorandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.