Bu haraketi yapanlardır. Maus sağ taraf zıplamayı mausun orta tuşuna alcaksınız onu ileri itçeksiz ve a ya bascaksınız sonra da bunun tam tersi doru söyledim değil mi Ben bu haraketi yapabiliyorum da anlamı nedir bu haraketin
bunny yapıyosun arkadasım sen....yada anlayamadım...onu sürekli yapınca haritada cok hızlı bişekilde dolaşıyosun...ucuyosun yani....
bunny onun adı. çoğu cfgLerin içinde war. bizim serverLarda işLemiyor ama. cfg koruması yüzünden defuLT oynuyoruz
quote:Orjinalden alıntı: Surround sanırım ben o kadar hızlı gidecek kadar yapamıyorum bunnyi nası hızlandırabilirim? Alışman lazım bunny'e o zman hızlandırırsın ama hiç bi işine yaramaz bence bende yabıorum ama bana bişi kazandırmış deil.
CS YI GERCEKTEN IYI OYNAYAN BIRI BENCE BOYLE BIR TOPIC ACMAZ.OYNARKEN KENDINI BELLI EDER. bence anlamsız bır topıc olmuş 2001 yılı ADEKS beşiktaş/istanbul ikincisi takımın oyuncusuydum. saygılar
quote:Orjinalden alıntı: cenkmavi CS YI GERCEKTEN IYI OYNAYAN BIRI BENCE BOYLE BIR TOPIC ACMAZ.OYNARKEN KENDINI BELLI EDER. bence anlamsız bır topıc olmuş 2001 yılı ADEKS beşiktaş/istanbul ikincisi takımın oyuncusuydum. saygılar işTe gerçek king budur arkadaş. Lan Gamede beLLi oLur diye boşa dememişLer
ya temin pro olduğunu sölüyorsun şimdi neler sölüyorsun herbir sorunada topic acma lütfen bir araştır
Her forumda dağıtılan, çoluk çocuk alıp kullanan, WCG'de yasak olan şeylerle "oynuyorum" diye geçinmeyin.
quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle illa iyi oynayanlar yapar diye bir kural yok mesela ben bile yapıyorum Sanki Hiç Bilmiyorsun..Söylediğinden Bu anlamı Çıkardım.. Not:İşin Espirisi
bunny yapabilirsiniz ama eskiden olduğu gibi bunny'le daha hızlı gidemezseiniz..Bunun bazı serverlarda ayarı vardır anca orda yapabilirsiniz
quote:Orjinalden alıntı: gFbMaTT ewet bu bunny dır.we cs den en iyi anLayanLaR deqiLdir illede buNu yapaNLaR. arkadaş haklı bu csyle anlamakla alakalı degıl sadece bunlara daha cok kafa yorandır