Şimdi Ara

Cs de demo nasıl çekilir Anlatıyorum :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
26.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Viewdemo xxx.dem dedikten sonra zaten kaydırma çubuğu çıkıyor ekranın ortasında.

Fraps kullanımını tam olarak bilmiyorum çünkü ben başka programlar kullanıyorum genelde.
    Ama programın web sitesinde veya yardım dosyası içerisinde nasıl kullanılacağı yazıyordur.

çoğu kişi frapsla video çekiyor
    fraps sxe açık olunca işlemez

demek oluoki sxe kırıolar öle çekiyorlar
  • teşekkürler bu kadar kolay oldugunu bilmiyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Viewdemo xxx.dem dedikten sonra zaten kaydırma çubuğu çıkıyor ekranın ortasında.

Fraps kullanımını tam olarak bilmiyorum çünkü ben başka programlar kullanıyorum genelde.
    Ama programın web sitesinde veya yardım dosyası içerisinde nasıl kullanılacağı yazıyordur.

frapsla video çekmiyolar.oyundayken demoyu çekersin sonra oyundan çıkar frapsı açar demoyu izlemeye koyulursun demodaki güzel hs tk sahnelerini kesip wmp da açılır vaziyete getirebiliosun ;) daha sonra bu sahneleri başka programla kesip birleştirir efekt ekler MOVİE hazırlarsın.

• kardes ben cs de cektım vıdeoyu durdurdum kaydettı ama acamadım onu acmak ıcın bı programmı lazım yardım edersen sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Gökhan abi açıklamayı yapmış , önce demoyu çekersin sonra sxeyi kaparsın oyuna girip frapsla bir daha çekersin

HUDA! kardeş o videoyu izlemek için cs'ye gir , sonra konsolu aç mesela videonun adını ne koyduysan konsola playdemo HUDA.dem yaz mesela video izleme ekranı çıkcak cs'nin içinde.

Veya viewdemo HUDA.dem de yazarak izleyebilirsin aradaki fark yukarda anlatılmış zaten

• ama onu pc de medıa playerle ızleyebılırmıyım cs de ızlemeyı bılıom zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: HUDA!

ama onu pc de medıa playerle ızleyebılırmıyım cs de ızlemeyı bılıom zaten

Media player ile izleyemezsin, oyunda izleyebilirsin sadece.
  • quote:

Tamam işte cs'de izlerken bir tane video kayıt programıyla onu kaydedip media player vb. bir medya oynatıcısı ile izleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

quote:

Tamam işte cs'de izlerken bir tane video kayıt programıyla onu kaydedip media player vb. bir medya oynatıcısı ile izleyebilirsiniz

en mantıklısı bu. önce demoyu kaydedip sonra play dedikten sonra gamecam yada fraps tarzı bir programla çekmek

• quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

quote:

en mantıklısı bu. önce demoyu kaydedip sonra play dedikten sonra gamecam yada fraps tarzı bir programla çekmek

Hem sxe engellemese bile frapsı açınca oyun donuyordu , anlattığım gibi yapılırsa donma filan olmuyor çok rahat

• bak bılader ler ben server baqlanıom sonra consolu acıom record furkan1 yazıom kayıta boslıo sonra bıtırmek ısteyınce stopdemo yappıp durduruom sonra c:program fıles valve cstrıke gırıom orda war ama css dıe bısı yazıo seye gelınce playdemo furkan.demyazıom ama cktıgım vıdeoyu ızleyemıorum
  • Demoya ne gerek var ki. :)
    Ama yine de teşekkürler.
  • [Deleted by Admins]
  • ilgili birçok konu vardı zaten
    neyse eline sağlık
  • Eline sağlık güzel paylaşım olmuş
  • Ben bilmiyordum mesela daha yeni ögrendim

Teşekkürler
  • Hocam çoğu kişi bunu bilir zaten . Emeğine sağlık . Asıl dert ordan recordu çektikten sonra frapsla uğraşmak . Çoğu kişi fraps kullanmayı bilmez. Keşke devam edip Fraps'ıda anlatsaydın. Emeğine sağlık yine de
  • Peki istatistik nasıl alabilirim. Bide çok gerek varmı bu demo-istatistik olayına? Cafem'de turnuva düzenleyeceğim.
  • beyker kaydettiğim demoyu izlerken donuyor. neden kaynaklı olabilir çok kasıyor
  • beyler demo izlerken çok donuyor donuk donuk izleiyorum. neden olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.