Şimdi Ara

CS 1.6 ve Source , PC Kapattırıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dediğim gibi bu oyunları oynarken birden kasmaya başlıyor, sonrada ya pc kapanıyor, yada hazırda beklet moduna geçiyor.Aşağıdaki ss'deki güncellemeleri yapmamam neden olabilir mi?

Aşağıdaki hata da bazen çıkıyor tam hatırlamıyorum ama bu hata da sadece oyun kapanıyor olabilir bir daha çıkarsa belirtirim

çok sinir edici bir şey yardım eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 11 Nisan 2009; 18:12:57 >

• [Deleted by Admins]
  • Abi bilip bilmeden tüm pach'leri yeniden kurup deneyin gibi şeyler etmeyin. Ne gerek var onca uğraşa..(Bide sizli konuşmasak ? :))

Hem Source'de demi pach var sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 11 Nisan 2009; 18:16:48 >
  • Evet Eymen , boş tavsiyelerde bulunmazsak iyi olur , çözümünü biliyorsan yorum yap yani bilmeden patch kur bilmem ne yap diye insanları yanlış yönlendirmeyin.Araştırıyorum Emre ben de source'de hata alıyorum , online oynamak için patch'ler var ama işe yaramadı deniycem birazdan
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiddenDeath

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Evet Eymen , boş tavsiyelerde bulunmazsak iyi olur , çözümünü biliyorsan yorum yap yani bilmeden patch kur bilmem ne yap diye insanları yanlış yönlendirmeyin.Araştırıyorum Emre ben de source'de hata alıyorum , online oynamak için patch'ler var ama işe yaramadı deniycem birazdan

amacım yardımcı olmaktı.bir daha yazmam böyle...

Yok yani iyi niyetli olabilirsin ama işe yaramayacaksa yazmaman daha iyi

•  CS 1.6 ve Source , PC Kapattırıyor.

Bu hata bende de modemi çekince çıkıyor. Tam internet gidiyor, connection problem yazısı çıkıyor modem reslemek için çekiyorum ve bu hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

Bu hata bende de modemi çekince çıkıyor. Tam internet gidiyor, connection problem yazısı çıkıyor modem reslemek için çekiyorum ve bu hata

Ben de senin paketleri kurdum source bozuldu Ceyun , bir baksan :

http://forum.donanimhaber.com/m_30972123/tm.htm

• klavyende bir sorun olabilir mi? benim şu an kullandığımdan önceki klavyemde tuşlar birbirine girmişti

CTRL ile müzik kapanıyodu, yukarı basınca beklemeye alıyodu, w-a-s-d falan kullanınca kapanıyodu..

Başka bir klavye bulup denemeni öneririm

Ayrıca, Bluetooth u msconfig den kapatabilirsin ve sadece kullandığın zaman açabilirsin.Sürekli açık olursa update mesajı verir.

edit : bluetooth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 11 Nisan 2009; 19:25:08 >
  • Laptop kullanıyorum. Msconfig derken kastettiğnii anlamadım ?
  • Başlat>çalıştır>msconfig yaz gerisini bulursun.
  • Burası bir forumdur, herkes kurallar dahilinde istediğini yazar.

HiddenDeath size insan gibi tavsiyede bulunmuş. Siz ise onu tersliyorsunuz.

Eğer sorununuzun cevabını biliyorsanız niye konu açtınız?Yok eğer bu konu hakkında bilginiz yoksa, bilgi vermeye çalışan kişilere niye laf atıyorsunuz?

Evet CS : Source için de patchlar var, ve çoğu hatada olduğu gibi bu hatada da çözüm yolu olabilir belki bu patchlar.

Aldığın o hatanın nedeni bağlantı, wireless ile giriyorsan modemden veya wireless cihazından kaynaklanan anlık kopmalar nedeniyle oyunun server ile bağlantısı kesiliyor olabilir.
  • Ümit abi illa ters bir şey söyleyeceksin.. Her hataya patch'ı tekrar yükle demek de ne vardır sanki? Patch yükle diyince yardım mı etmiş olucak sanki.

Bunun dışında, o anlık kopmalar olabilir evet de, bu niye bilgisayarı kapatır ki onu anlamıyorum. Bir çözümü yok mu? Hem şu var, Source'ü kuzenim ile lan game şeklinde oynarken pc kapanmaya başladı. 3-4 gün öncede 1.6 kapattırmaya başladı. Çözümü yok mudur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Ümit abi illa ters bir şey söyleyeceksin.. Her hataya patch'ı tekrar yükle demek de ne vardır sanki? Patch yükle diyince yardım mı etmiş olucak sanki.

Bunun dışında, o anlık kopmalar olabilir evet de, bu niye bilgisayarı kapatır ki onu anlamıyorum. Bir çözümü yok mu? Hem şu var, Source'ü kuzenim ile lan game şeklinde oynarken pc kapanmaya başladı. 3-4 gün öncede 1.6 kapattırmaya başladı. Çözümü yok mudur ?

Ayrıca yani amacımız yardımcı olmaksa boş boş mesajlar yazmayalım.

Ben giderim o zaman oo kasa güzelmiş , yeni ram al , kasayı yan yatır , paket yükle , sil yeniden yükle diyerek 123123123 mesaj sayısına da ulaşırım ama bir şeye yaramaz yani.Maksat gerçekten yardım etmek olsun.

• Max 19999 mesaj(20000 de olabilir) oluyor.
  • quote:

Ben giderim o zaman oo kasa güzelmiş , yeni ram al , kasayı yan yatır , paket yükle , sil yeniden yükle diyerek 123123123 mesaj sayısına da ulaşırım ama bir şeye yaramaz yani.Maksat gerçekten yardım etmek olsun.

Sen bu 2200 postunu tamamen birilerine yardım amaçlı mı yazdın? Bu mesajın gibi, konu amacı dışında mesajların hiç mi olmadı?

İnsanları post kasmakla yargılacak olan siz değilsiniz, forum yönetimidir. Post kastığı farkedilen üyeler hakkında gereken yapılır, daha önce bölümümüzde yaptırımlar olmuştu zaten.

Herkes işini yapsın, kimseyle sataşmayın, sizin açınızdan problemli bir durum varsa şikayet sistemini kullanın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Ümit abi illa ters bir şey söyleyeceksin.. Her hataya patch'ı tekrar yükle demek de ne vardır sanki? Patch yükle diyince yardım mı etmiş olucak sanki.

sizemi düştü? bu işler yöneticlerin işi size karışmak düşmez diablo hocamda açıklamış zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.