Şimdi Ara

CS 1.6 Valve Hammer Editor Kaplama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valve hammer editor da herşeyim tam fdg wad ... herşey tam fakat kapalama yaparken create object dediğimde sol taraftaki kamerada sadece çizgiler renk değiştiriyor ve kaplama gözükmüyor aşağıdaki videoda bir örnek...

Video linki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 14 Şubat 2012; 21:38:21 >

• lütfen cevap verin yardıma ihtiyacım war harita yapmak istiyorum lütfen yardım edin....
  • Merhaba Arkadasım bende cs de map yapmaya karar verdım fakat bıturlu kuramadım sende bı yardımcı olursan; benım sana onerım busıteden bakhttp://www.csfrag.net/valve-hammer-editor-sorulara-cevaplar-2.html bu sıtede sorularnını cvp alrını goruceksın vıdeo yu ızlersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_1_ferman -- 4 Mart 2012; 15:36:45 >
  • kardes konuma baktığın için saolda bende kaplamalar gözükmüo bütün kaplama şeyleri yüklü fakat create object dediğimde sadece çizgiler boyanıo yardım pls..
  • Okonuda fazla yardımcı olmıchım ama googlede arastırısan bulursun .
  • Kardesim senin sorunu buldum o hany uc boyut gostergesının solkosesınde camera yazıo ona tıkla ordan uc boyut lunun sonun cusuna tıkla en altakıne olur duzelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_1_ferman

Kardesim senin sorunu buldum o hany uc boyut gostergesının solkosesınde camera yazıo ona tıkla ordan uc boyut lunun sonun cusuna tıkla en altakıne olur duzelır

teşekkürler kardeişm ben bulmuştum sorunu sonradan ama yinede baktığın için saol şu anda ken haritamın yapımını biirdim bayada güzel oldu vip / bomba kurma ikisi bi arada :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞ YARDIM PLEASE MAMİ6734 TE Kİ HATA BNDEDE VAR AYNISININ TIPKISI VİDEO ÇEKİP KOYABİLİRMİSİNİZ DÜZELTMEM İÇİN LÜTFEN :( :( :( :'(
  • Kardeşim senin sorunun büyük ihtimalle şu : Valve hammer editoru açtın 4 tane ayrı pencere var. Bunların 3 ünde çizim yapıyorsun . Kalan 1 tanesi yani sol üsttekindede yaptığın çizmi görüyorsun. Normali böyle ama sen göremiyorum diyorsun. Şimdi sol üstte mouseyi getirdiğin zaman yine aynen sol üstte camera yazar. Yazı gelip gelip gider sürekli görürsn zaten. Ona tıkla 3d texture yi seç . Sorunun çözülür. İnş. yardımcı olabilmişimdir.
  • sağ ol arkadaşım oldu :D çok sağ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.