Bildirim
cs 1.6 steam almak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şuan ne oynuyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: logistics
şuan ne oynuyorsunuz ?
non steam oynuyor olabilir
sanirin farkeder oyunun. bence biraz sehir efsanesi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunuculardaki oyuncu kalitesi dışında birşey fark etmez.
sen steamsin hile yapamazsın diyenlere de rasgeldim, oyun değişiyor diyenlere de denk geldim. oyun değişmiyor aynı. sadece tab a bastığında steam profil resmini görüyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
sen steamsin hile yapamazsın diyenlere de rasgeldim, oyun değişiyor diyenlere de denk geldim. oyun değişmiyor aynı. sadece tab a bastığında steam profil resmini görüyorsun.
doğru, hile tespit edilirse vac ban yiyorsun, aynı motorla yapılmış hiç bir oyuna giremiyorsun. ban süresiz ve ne olursa olsun açılmıyor. -
Al pişman olmazsın 2 yıl önce bende senin gibiydim sonradan aldım ve şuan her gün maç atıyorum karşıma çıkacak olan varsa gelsin
quote:
şuan ne oynuyorsunuz ?
Counter Strike 1.6 oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: the_dark_boy
quote:
şuan ne oynuyorsunuz ?
oyununuzda bir değişiklik tabiki olmayacak ama steamin orjinal sunucularında oynamak emin olun çok farklı. ben yaklaşık 3 senedir orjinal oynuyorum. keşke daha önce alsaymışım diyorum. artık counter strike serisini turnuvalarda vs. nonsteam oynayan pek kalmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
quote:
şuan ne oynuyorsunuz ?
non steam oynuyor olabilir
sanirin farkeder oyunun. bence biraz sehir efsanesi..
Masa üstünde cs 1.6. Simge ve non steam cs 1.6 simgesi var. 2 simgenin arasındaki fark ne nedir
quote:
quote:
quote:
şuan ne oynuyorsunuz ?
oyununuzda bir değişiklik tabiki olmayacak ama steamin orjinal sunucularında oynamak emin olun çok farklı. ben yaklaşık 3 senedir orjinal oynuyorum. keşke daha önce alsaymışım diyorum. artık counter strike serisini turnuvalarda vs. nonsteam oynayan pek kalmadı.
Bendeki fare zowie am gs. 3 dpi seçeneği var. 450/1150/2300
Şuan 1150 dpi de oynuyorum ama cs içerisinde sensity kendime göre tutturamadım. Kaç yapmamı önerirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
şuan ne oynuyorsunuz ?
oyununuzda bir değişiklik tabiki olmayacak ama steamin orjinal sunucularında oynamak emin olun çok farklı. ben yaklaşık 3 senedir orjinal oynuyorum. keşke daha önce alsaymışım diyorum. artık counter strike serisini turnuvalarda vs. nonsteam oynayan pek kalmadı.
Şuan 1150 dpi de oynuyorum ama cs içerisinde sensity kendime göre tutturamadım. Kaç yapmamı önerirsin
sens ayarı tamamen kişiden kişiye değişir ben ss rival kullanıyorum 400 dpi 2.5 sens memnunum şuan. önemli olan verebildiğin tepkidir. en ideali için 180 derecelik bi açıyla döndürüp doğru (aim) tepki verebildiğin sens&dpi ayarı senin idealindir. bu bana göre böyle tabi kişiden kişiye değişir
-
Daha once matchmaking'de profilleri kontrol ederken vac bani olan birini gordum. Nasil olur da matchmaking oynayabiliyor bunun gibiler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Daha once matchmaking'de profilleri kontrol ederken vac bani olan birini gordum. Nasil olur da matchmaking oynayabiliyor bunun gibiler?
vac ban yediğin oyun motoruna giremiyorsun. örneğin cs 1.6, half life gibi oyunlar gold source kullanır, ama team fortress 2, cs source gibi oyunlar source motorunu kullanır. yani cs 1.6'dan ban yiyen biri cs:go girebilir. -
Tf2de yedigini soyluyordu csgo ya girmesinde sikinti olmuyor yani?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Tf2de yedigini soyluyordu csgo ya girmesinde sikinti olmuyor yani?
cs:go, l4d2 ve portal 2 ayrı bir source motoru kullanıyor diye biliyorum. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
şuan ne oynuyorsunuz ?
sens ayarı tamamen kişiden kişiye değişir ben ss rival kullanıyorum 400 dpi 2.5 sens memnunum şuan. önemli olan verebildiğin tepkidir. en ideali için 180 derecelik bi açıyla döndürüp doğru (aim) tepki verebildiğin sens&dpi ayarı senin idealindir. bu bana göre böyle tabi kişiden kişiye değişir
Senin kullandığın sensivty ayarı için 180 derece dönebilmek için mouseyi çok fazla çevirmen gerekiyor.
Ünlü oyuncularda bu şekilde oynuyormuş bildiğim kadarıyla.
İnternetten cfg indirmeye karşıyım sadece cmdrate 101
Updaterate 101
Fps max 101
Zoom sensitvy ratıo 0.98
Tek yaptığım ayarlar bunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Walter White
Al pişman olmazsın 2 yıl önce bende senin gibiydim sonradan aldım ve şuan her gün maç atıyorum karşıma çıkacak olan varsa gelsin
Alırım anahtarınışaka bi yana maç atarz bir gün hangi sw de takılıyorsun
Steam alındığında cfg de yine her değişiklikler yapılabiliyor mu
Maçlarda adamlarda hile gibi cfg var ( :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dark_boy -- 14 Eylül 2014; 18:11:37 >
Benzer içerikler
- online half life oyna
- cs 1.6 hile kodları
- cs2 mouse ile zıplama
- cs 1.6 server kurma
- steam kredi kartı doğrulama
- cs2 kan silme kodu
- cs2 fps arttırma
- en iyi online oyunlar
- cs go kaç gb
- cs2 bunny kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X