Şimdi Ara

CS 1.6 Server Sorunu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
36.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok tm oynuyorum ama adamlar mükemmel bi bombayla 5 kişi aldıkları oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

Yok tm oynuyorum ama adamlar mükemmel bi bombayla 5 kişi aldıkları oluyo

tm derken ??
  • Team match
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

Team match

hee :) pek ilgilenmedığm için bilmiyorum :) Dm dediğimde cs de moddu oyunun kendısı deil yani yanlış anladın herhalde
  • 46.45.150.226:27015 e gir sorunsuz girersin
  • bazen zm bi servere girdiğimde bir kaç saat bekliyorum silah menüsü gelmesi için. aklıma gelen herşeyi deniyorum ama bir türlü olmuyor ne yapmam gerek acaba

• counter strike server listesi kolayca bulabilirsin
  • Drummer kullanıcısına yanıt
    sa kardeş bende de favorilerde serves gözükmüyor. cs 1.6 oyun yöneticisi servers listi kurulu ama gözükmüyor. bunu nasıl çözdüğünü söyler misin ?
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    sa kardeşim bende düne kadar find server favorilerde serverlar gözüküyordu ama ne olduysa gözükmüyor şimdi. server list olarakta oyun yöneticisi kullanıyorum. bunu nasıl çözebilirim ?
  • tamam sorunu çözdüm arkadaşlar. bnde windows 8 kurulu. cs 1.6 uyumluluğunu xp service pack 2 yaptım serverlar gözüktü win 7 ve vista seçtim serverlar gözükmedi ama xp service pac 2 veya 3 yapınca gzktü sorunuda böyleikle çözmüş oldum :D
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    beyler bende şu şekil yüklenmiyor ban falan yok hiç bir serveri yüklemiyor yardım lütfenhttps://store.donanimhaber.com/6c/8d/92/6c8d92b385142a4d45767f4da37cbd58.png
     CS 1.6 Server Sorunu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.