Şimdi Ara

CS 1.6 Server Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
36.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler cs yi açabiliyorum her şey gayet normal ama find servers a bastığımda hiç server bulamıyor bu sorunu nasıl halledebilirim

• Ona 1.6 server listesi bulman lazım internetten.
    yada game monitor den bulabilirsin server Şahsen ben bunu kullanıyorum
  • Tamam o sorunu hallettim sağolun ama şimdide ip adresini yazıyorum yükleniyo dlls hatası veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 14 Temmuz 2010; 22:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

Tamam o sorunu hallettim sağolun ama şimdide ip adresini yazıyorum yükleniyo dlls hatası veriyo

Tam olarak hatayı yazarsan belki yardımcı olabilirim
  • Oyuna girdiğimde consol u açıyorum açık bi tane server ın ip sini giriyorum connecting falan diyo yükleniyo sonra "your dll is different from this server."

Hangi dll yi indirebileceğimide tam bulamadım internetten ayrıca bide oyunda botların telsiz konuşmaları çıkmıyor.Ayrıca sxe yi açtıgım halde açık gibi gözükmüyor bunların bütün nedeni windows 7 mi ve ayrıca çözümleri varsa paylaşabilirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum
  • http://rapidshare.com/files/407238179/client.dll (****** yere r.apidshare yaz (noktasız )

Al bu dll dosyasını

...\Valve\cstrike\cl_dlls dosyasının içine at büyük ihtimalle olacaktır.

Bot telsiz sesleri içinde New GAme dedikden sonra CPU Player Options die bir sekme olacak orda bot ayarları var Bot Radio Chatterden Standart ı seçersen düzelecektir

Sxe içinde kısayola Hedef Klasörü aç de. Sxe ye sağ tıkla Uyumlulukdan XP SP3 ü seç düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 16 Temmuz 2010; 11:02:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Sxe hatası
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol dostum ama new game dediğimde yukarda 2 tane sekme oluyo biri server diğeri game.Cpu player options sekmesi bende yok

Ve o dlls dosyasını daha öncedende atmıştım ama new game gelip start a bastığımda yada connect yazıp birinin ip adresini girdiğim zaman kum saati çıkıyo ve bekliyo oyuna girmiyo

Seninkide windows 7 mi? Bence bütün bunlar windows 7 den kaynaklanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 17 Temmuz 2010; 10:57:49 >
  • Eğer o dedğim sekme yoksa oyuna girdikden sonra commandmenuden bot atıyorsunuz demektir
    O menunun gelmesi için bot paketi indirin.
    Windows 7 kullanmıyorum şuan Win7 sorunlu olabilir fakat bilemiycem.
    O dll dosyası kendı kullandığım dosyadır. Sorunsuz girebiliyorum sw lara. İstersen onu da indir dene.
    OLmadı Yeni 1.6 indir yada update yap başka diyebileceğim bişey yok malesf
  • Tamam yardımların için sağol bütün sorunlarımı giderirsem yazarım buraya

Edit:Bot paketini yükledim ama o da aynı dlls yi attıktan sonra oyuna girdiğim de ki gibi oluyo yani kum saati geliyo bekliyo ve açılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 17 Temmuz 2010; 15:22:27 >
  • Kum saati mi çıkıyor nerde var kum saati yav
  • Yani start a bastığım anda oyun donuyor ve şu bekleyin gibi bi işaret oluyo ya mouse ta işte o işarette kum saati işte Kısacası oyun donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 17 Temmuz 2010; 17:20:54 >
  • CS yi uyumluluk modunda çalıştırmayı dene bi ?
  • Uyumluluk modunda çalıştırdım senin dll dosyasınıda attım artık yükleniyo ve yüklendikten sonra yine "your dlls is different" falan diyo

Botlarla oynarkende cpu player options yok bende sadece bot settings diye bi sekme var

Ve heralde cs oynamak bize nasip olmıycak
  • CS hayattır Hayat güzel
    oynaman lazım. Xp kur onu dene :D

Yeni bir cs bul onu dene birde. Win7 kurarsam eğer söylerim sana olup olmadığını
    Bot Settings de yok mu radio filan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 17 Temmuz 2010; 19:36:05 >
  • Sırf cs için xp kurmak istemiyorum

Portable cs 1.6 yı buldum oyuna gireceğim zaman oyunu herzaman baştan yüklüyo çok acayip bişey bundada denedim dlls hatası değilde teror modul exe hatası gibi bi hata verdi

Ve bot settingsde yok radio ya da ona benzer bişey
  • ya cs değilde call of duty fln oynasan
  • Onlarında cd si var ama nedense içimde bi cs aşkı yanıp tutuşuyo
  • ANlıyorum gerçekten zevkli online oynamak
  • Aynı sorun bendede var.
    Eskiden find servera girip direk bir server seçip oyuna girebiliyordum ancak find serverda daha server gelmiyor.
    Favorilerde 300 e yakın server çıkıyor tıklıyorum birisine sürekli birşeyler yüklüyor ve oyuna girmiyor.
    Ne yapmak lazım acaba?
    Sizin mesajlarını da okudum ancak diğer arkadaşta problem düzelmemiş,benim de aynı şeyleri yapmama gerek var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omR. -- 18 Temmuz 2010; 1:09:51 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.