Bu dosyayı indirip dediğin yere attım,şimdi de tam oyuna girerken hata raporu veriyor. Benim en iyisi oyunu komple bir silip baştan yeni bir patch yüklemem gerekiyor. Bu böyle olmayacak hata üstüne hata.
bencede 0 kurarsan daha iyi olur :) sildikten sonra da ccleaner vs. programlarla da temizlik yaparsan daha ii yolur
Tamam teşekkürler.
Dostum dediğini yaptım cod 4 ü yükledim baya zevkli bi daha cs nin yüzüne bakmam gibi geliyo
Şu sxe kalktığı zaman (bence hiç kalkmıycak) işte o zaman anca oynayabilirim cs ama cod 4 de de hayat var
quote:
Orijinalden alıntı: leaderknight
Dostum dediğini yaptım cod 4 ü yükledim baya zevkli bi daha cs nin yüzüne bakmam gibi geliyo
Şu sxe kalktığı zaman (bence hiç kalkmıycak) işte o zaman anca oynayabilirim cs ama cod 4 de de hayat var
Cs online zevklidir ya öle deme SXe olmayan 1.6 server lar var oralara gir
quote:
Orijinalden alıntı: RoBiN*
quote:
Cs online zevklidir ya öle deme SXe olmayan 1.6 server lar var oralara gir
Onlarıda denedim onlarada giremiyorum senin dlls y le bile dlls farklı diyo
yapcağm bişy yok o zmn az daha google dan araştır ne diym
quote:
Orijinalden alıntı: RoBiN*
yapcağm bişy yok o zmn az daha google dan araştır ne diym
Çok araştırdım artık bıktım
Bundan sonra cod 4 akarrr
Oda güzeldir onu oyna
Ben sıkıldım ondan pc kasıyodu
Ya güzel oyunda oyun psikopatlarla dolu ben 1 elde 30 kill zor yaparken adamlar 200 kill yapıyo
quote:
Ya güzel oyunda oyun psikopatlarla dolu ben 1 elde 30 kill zor yaparken adamlar 200 kill yapıyo