Şimdi Ara

CS 1.6 PİNK SORUNU [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her zaman değil ama genelde bu pink sorunu yüzünden oyunu oynayamadan çıkıyorum çünkü 400 500 en az 150 pinklerde oluyor haliyle donmaktan oynayamıyorum. Yok mu bunun bir çözümü yada sorunu neyle alakalı olabilir internet normalde hızlı yani kotasız kullanıyorum kaç mbit oldğunu bilmiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• ping olmasın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

ping olmasın o

Neyse ne hocam ping olsun yeter ki çözümü bulalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Arkadaşlar her zaman değil ama genelde bu pink sorunu yüzünden oyunu oynayamadan çıkıyorum çünkü 400 500 en az 150 pinklerde oluyor haliyle donmaktan oynayamıyorum. Yok mu bunun bir çözümü yada sorunu neyle alakalı olabilir internet normalde hızlı yani kotasız kullanıyorum kaç mbit oldğunu bilmiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ping'e kısaca sizin bilgisayarınızdan verilerin sunucuya gönderilip tekrar size dönmesi denilebilir.Bu sizin ve bağlandığınız serverin download-upload hızı ile alakalıdır.Örn. Siz oyunda ateş ettiğinizde bu bilgi sunucuya gönderilir sunucudan tekrar size isabetli atış yapıp yapmadığınız verdiğiniz hasar bilgilerinin geri gelmesidir.Googla speed test yazarak internet hızınısı test edin eğer 1 mpbs altında download 0.5 altında upload varsa sorun olabilir.Oyun oynarken altta bilgisayarı ve interneti kasacak uygulamalar olmasın.Aynı anda hem download hem oyun oynarsanız doğal olarak hızını düşer.Eğer sizde sorun yoksa başka ıp adresinden sunuculara bakın birde öyle deneyin.

• Merhaba hocam teşekkür ederim yorumun için. Speed testte ;
    PİNG 22 ms
    Download Speed 8.58 Mbps
    Upload Speed 0.68 Mbps

Normal mi bu değerler?
  • quote:

Merhaba hocam teşekkür ederim yorumun için. Speed testte ;
    PİNG 22 ms
    Download Speed 8.58 Mbps
    Upload Speed 0.68 Mbps

Normal mi bu değerler?

Cs için fazlası ile yeterli olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66DoGaN38

quote:

PİNG 22 ms
    Download Speed 8.58 Mbps
    Upload Speed 0.68 Mbps

Normal mi bu değerler?

Cs için fazlası ile yeterli olması lazım

O halde sorun başka birşey çünkü oyun içinde pingin 400-500 lere çıkması hiçbir şekilde oynayamamam çok garip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 lag sorunu
    13 yıl önce açıldı
    cs 1.6 açılma sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PİNG 22 ms
    Download Speed 8.58 Mbps
    Upload Speed 0.68 Mbps

Normal mi bu değerler?

cs için çok iyi bilgisayarda virüs falan olabilir bana çok oldu malwarebytes la bilgisayarını tararmısın
  • Normal şartlar altında bu değerlerle Türkiye publiclerinde 30-35 maç svlerinde 15-20 arası ping alıyor olman lazım. Eğer yurtdışı bir pubda oynuyorsan ping o sebeple yüksek olabilir. Yada oyundayken windows update, herhangi bir güncelleme torrent vs. açıksa ping yüksek olabilir. İnterneti ortak kullandığınız pcler de film vs. izlenmesi halinde ping yüksek olabilir.
    Öncelikle torrent, güncelleme vs her şeyi kapat öyle oyuna gir. Ping yine varsa oyunu denetim masasından kaldırıp, Valve klasörünü komple silip, oyunu tekrardan yükle. ( oyunyöneticisi tercihimizdir )
    Tüm bunları yaptıktan sonra hala ping varsa TTNet Müş. Hiz. aramanı tavsiye ederim.
  • Türk sunucularına giriyorsun değil mi ?

Eğer cevap evet ise oyun içi ayarlarınız değişmiş. Şu sitede denilenleri aynen yap.

www.oyunnetwork.com/on-cs-oto-rate.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yabancı sunuculara girip girmediğim bilmiyorum yani nereden anlayabilirim onu da bilmiyorum. Evet ortak kullanım söz konusu ama torrent yapan kimse yok bende dahil. Oyuna girmeden önce bütün pencereleri kapatıp çalışan uygulama varsa onlarıda kapatıyorum ve bir güncelleme de yapılmıyor.
    @C4N-LeqnD hocam sitede upload ve download testini girdim bir link gibi birşey verdi doğrudan konsola yapıştırın yazıyor. Oyun içi konsola yapıştıracağım dimi? Ve bunu yapmamda ki amaç nedir?
    @SahiNN1 Malwarebytes programıyla tarama yaptım 4 tane tehdit buldu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 10 Şubat 2014; 19:28:32 >

• quote:

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yabancı sunuculara girip girmediğim bilmiyorum yani nereden anlayabilirim onu da bilmiyorum. Evet ortak kullanım söz konusu ama torrent yapan kimse yok bende dahil. Oyuna girmeden önce bütün pencereleri kapatıp çalışan uygulama varsa onlarıda kapatıyorum ve bir güncelleme de yapılmıyor.
    @C4N-LeqnD hocam sitede upload ve download testini girdim bir link gibi birşey verdi doğrudan konsola yapıştırın yazıyor. Oyun içi konsola yapıştıracağım dimi? Ve bunu yapmamda ki amaç nedir?
    @SahiNN1 Malwarebytes programıyla tarama yaptım 4 tane tehdit buldu hocam.

Tamam sil o virusleri düzelme varmı haberdar edersin

• Evet onu konsola yapıştırıcaksın.

Yada o kodları tek tek kendin giriceksin konsola.

O kodlar Online ayarları ayarlıyor.

• Arkadaşlar söylediklerinizi uyguladim bir kaç defa oyuna girdim bir kaç saat aralıklarla, ping 24-40 arası değişiyor bir sıkıntı olmadı sanırım işe yaradı hepinizi seviyorum sağolun :)

• quote:

Arkadaşlar söylediklerinizi uyguladim bir kaç defa oyuna girdim bir kaç saat aralıklarla, ping 24-40 arası değişiyor bir sıkıntı olmadı sanırım işe yaradı hepinizi seviyorum sağolun :)

Daha da az olması lazım, o da düzelir inş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Arkadaşlar söylediklerinizi uyguladim bir kaç defa oyuna girdim bir kaç saat aralıklarla, ping 24-40 arası değişiyor bir sıkıntı olmadı sanırım işe yaradı hepinizi seviyorum sağolun :)

Daha da az olması lazım, o da düzelir inş :)

pubda iyidir de maç svlerinde dediğin gibi 8-15 arası değişir.

Konu sahibine de bol hs li oyunlar
  • Malesef sorun devam ediyor hatta bugün sabahtan beri ne zaman girsem oynayamadan çıktım 150 300 lerde ping donmaktan oynanmıyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.