Şimdi Ara

CS 1.6 online süresi öğrenme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim cs 1.6 online serverimiz var haftada +30 saat online olanlara adminlik yazmayı planlıyoruz fakat hangi userin ne kadar oyunda kaldığını nereden görbiliriz yada kendileri nereden bakabilir bir yolu varmıdır.

Şuanhttp://www.csoyuncu.org/ buradan girdikçe resim aldırıp her hafta sonu attırmayı planlıyoruz ama çok uğraştıracak bi iş buda.

• Steam profilinin linkini alıyorsunuz verdiği linke girip sağdan oyunlara tıklayın orda en çok aktif olduğu oyun yazar. Bu hafta ***/Kayıtlarda *** şeklinde yazar.

Server ip verirseniz bizde takılırız rate ayarları iyiyse tabi.
  • yalnız anladığım kadarı ile, kendi serverlarında ne kadar oynadıkları ile ilgili bir soru soruyor, bilsem yardım ederdim ama özel serverlar hakkında hiç bilgim yok. Ben mi yanlış anladım yoksa?
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Bende yanlış anlamış olabilirim. Kendi serverında ne kadar oynadığının öğrenilmeside sıkıntı iş
  • Gametrackerden svyi kaydet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben serverda yöneticiyim arkadaşın server ama şöyle olabilir snaırım kendilerine resim çekip attırabiliriz 30 saat online olduğunu düşünen kaç kişi çıkarki :)
  • bu arada 46.20.15.18 Server ip miz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GameTracker.Com'a sunucunu kayıt edip daha sonra kaydettiğin sunucuyu kendi üzerine alıcaksın görürsün "Claim" gibi bir yazı olucak ona tıklayıp üzerine alabilirsin daha sonra sunucunun profil sayfasına geldiğin zaman alt kısımda oyuncuların ne kadar süre geçirdiğini görebilir ve bu süreleri sıfırlıyabilirsin.
  • ZENIX Z kullanıcısına yanıt
    çıkgir yaptıklarında süre sıfırlanmıyor demi bana haftalık planlar halinde lazım :)
  • Hayır sıfırlanmıyor siz istediğiniz zaman sıfırlanıyorsunuz

• Serverine uğrayacağım dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.