başka önerilere de açığım.. mouse için bütçe 150 lira, pad için 50 lira.
Mouse olarak elin büyükse Ms 3.0 küçükse ms 1.1 Altınada Steelseries qck heavy. Üstüne tanımam
Razer Deathadder + Razer Goliathus Speed.
Bu ikilinin yerini tutmaz hiçbiri.
Mouse olarak Razer Imperator (eli gerçekten çok iyi kavrıyor Belirttiğin fiyattan 10 TL fazla sadece)
Mouse X7 740k Pad Khan Gaming Rapid Pad
Bu ikiliyi kullanıyorum gayette memnunum 80 küsür birşey tutuyor ikisi
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Razer Deathadder + Razer Goliathus Speed.
Bu ikilinin yerini tutmaz hiçbiri.
peki bir sorum olacak, razer goliathus control olsa aradaki fark ne olur ? speed daha kaygan, yani sens yükseltiyor ama control tam tersine daha az kaygan ve sens düşürüyor.. speed refleks için daha uygun yani sert oynama için, control de aim kavramada etkili. duyduklarım böyle ben daha kontrollü oynamak istiyorum, mouse hızı zaten yeterince fazla gibi geldi bana o yüzden control almayı düşünüyordum yanlış mı düşünüyorum acaba..
Control istiyorsan dediğim gibi ms 3.0 yada ms 1.1, elin küçükse ms 1.1 alırsın. Ms 3.0 400 dpi sabittir ve eğer kullandıysanız 400 dpi size çok çok ağır gelebilir. Fakat altına Steelseries qck heavy çekerseniz aslında gayet güzel controllü olduğunu anlarsınız. Kendisi aynı zamanda çok hafif olduğu için ağırlığı hissettirmiyor.
Control istiyorsan dediğim gibi ms 3.0 yada ms 1.1, elin küçükse ms 1.1 alırsın. Ms 3.0 400 dpi sabittir ve eğer kullandıysanız 400 dpi size çok çok ağır gelebilir. Fakat altına Steelseries qck heavy çekerseniz aslında gayet güzel controllü olduğunu anlarsınız. Kendisi aynı zamanda çok hafif olduğu için ağırlığı hissettirmiyor.
orta parmağımdan bileğime kadar 20cm elim var düz tuttuğum zaman. şimdi elim büyük mü küçük mü ? bir de ms 3.0 ve 1.1 Türkiye'de üretimi durmuş sanırsam. Türkiye'deki ekipman satan sitelerin hiçbirinde stok yok.. birinin msn ekleyip sormuştum 8 aydır stokta yok 2'si de daha da gelmeyecek demişti.. deathadder'e yönlenmemin bir sebebi de bu aslında.. bir kaç kişiye daha sordum, ms 3.0 ile yaklaşık olarak aynı özelliklere sahip, bir şey daha dedi adını unuttum o özelliği bakımından ms 3.0'dan kat kat iyiymiş deathadder.
quote:
Orijinalden alıntı: Schéinz.
peki bir sorum olacak, razer goliathus control olsa aradaki fark ne olur ? speed daha kaygan, yani sens yükseltiyor ama control tam tersine daha az kaygan ve sens düşürüyor.. speed refleks için daha uygun yani sert oynama için, control de aim kavramada etkili. duyduklarım böyle ben daha kontrollü oynamak istiyorum, mouse hızı zaten yeterince fazla gibi geldi bana o yüzden control almayı düşünüyordum yanlış mı düşünüyorum acaba..
Speed en ideal olanı bence FPS oyunları için. Control'e göre daha kaygan ama sonuçta standart bi pad, control kullanmadım ama speed tavsiye ediliyor genelde de.
Razer Mantis Speed kullanıyorum ben, memnunum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Schéinz.
Speed en ideal olanı bence FPS oyunları için. Control'e göre daha kaygan ama sonuçta standart bi pad, control kullanmadım ama speed tavsiye ediliyor genelde de.
Razer Mantis Speed kullanıyorum ben, memnunum.
tamam hocam, peki goliathus yerine SteelSeries QCK medium alsam nasıl olur deathadder'in altına?
O da işini görür, kaliteli bir ürün olduktan sonra sorun yaşamazsın gayet güzel kullanırsın, fazla irdelemeye gerek yok.
quote:
O da işini görür, kaliteli bir ürün olduktan sonra sorun yaşamazsın gayet güzel kullanırsın, fazla irdelemeye gerek yok.
tamam hocam yardımlarınız için teşekkürler, ilk defa bu kadar kaliteli ve pahalı ekipman alacağım için bir sorun çıkmasın diye bu kadar soru sordum.. fazla rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Çıkmaz bir sorun aslı astarı birisi fare diğeri pad, ötesi yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme