Şimdi Ara

CS 1.6 Karakter Sorunu :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sorunsuzca oynuyordum, bi anda oyuna girdikten sonra aşağıdaki resimdeki gibi olmaya başladı. Neden kaynaklandığına çözüm bulamadım.

1 kere normal sildim, 1 kere de uninstall programıyla sildim sonuç değişmedi. Açıkçası format atmayı da hiç gözüm yemiyor. Nasıl bu sorundan kurtulabileceğime yardım eden olursa minnet duyacağım.

CS 1.6 Karakter Sorunu :S

Oyuna da giriyor, onda da karakterler az bu şekilde gözüküyor hiçbir şey anlaşılmıyor.

Patch 22 kurulu bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 4 Eylül 2008; 14:19:02 >

• baska bir patch kurmayi dene
  • Yalnız sorunun patchle alakalı olmadığını da farkettim. Oyunu direk kurunca patchi kurmadan karakterler yine aynı şekilde.
  • normal sildim derken eğer valve yada cs1.6 dosyanı tamamen silmekten bahsetmiyorsan bide onu denemeni tavsiye ederim. önce program ekle kaldırdan sil sonrada valve dosyasını tamamen sil. sonra tekrar kur oyunu...
  • Aynen o şekil yaptım, hiçbir yerde dosya bırakmadım. Ama bana mısın demiyor, format tek çare gibi gözüküyor. :S
  • Format galiba tek çözüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    cs 1.6 lag sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarına kadar çözüm bulamazsam basıyorum formatı. CS'siz bir PC ateri oynamamış çocuğa benzer.
  • Beyler affınıza sığınarak up yapıyorum konuyu, format attım 1 hafta sonra karakterler yine gitti. Her zaman formatlayacak halim de yok.

Acaba bir programla mı çakışıyor anlayamadım. Çözüm bekliyorum. N'olur yardım edin.

Özellikle başına gelenler anlatırsa memnun olurum.
  • Formattan sonrada aynı sorunu yaşadıysan 2 seçenek kalıyor ;
    1.) Senin kurulum yaptığın c.s 1.6 setup dosyası sorunlu.
    Yada
    2.) Formattan sonra kurduğun bir program senin cs 1.6'nın *.dll dosyalarını etkiliyor (zor olabilen bir olay ama mümkün.)

Çözümü ;
    Önce format at
    Yeni bir c.s 1.6 indir , kurulumunu yap , oyuna gir sorun var mı kontrol et
    Sorun yoksa programlarını kurmaya devam et
    Kullandığın her driver'ı her program'ı kurduktan sonra c.s'ye girip sorun var mı bakman gerek.
    Kurduğun bir programdan sonra cs'nin etkilendiğini görürsen windows'un "Geri Yükleme" aracını kullan ve o programı kurma :)

Sanırım yapılacak tek şey bu , kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.