Şimdi Ara

CS 1.6 DH Clan (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
16.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dexter / Camelot / Fringe / Game Of Thrones / House M.D / Lost / Merlin / Prison Break / Spartacus / South Park / Supernatural / The Big Bang Theory / The Secret Circle / The Walking Dead / Doctor Who / Kyle XY / Teenwolf / Breaking Bad / Gossip Girl / How I Met Your Mother / Alcatraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: t4r1k

bana her yol asfalt arkadaşlar 3 den 5 den kaçmıyorum 1.6 alana kadar source alırım fatketmez para olmadıgı zaman zaten 1.6 da yok sourcede :D tercizh sizin ayrıca bu ay ödeme yapamayabilirim sw kapanabilir.

steamada gecsek kac kisi gelecek su halde bile bombos sw

Orijinalden alıntı: Regionella

Steam cs almam hayatta :)

non steamden memnunsan bısey dıyemeyız kardeş.valla ben memnun kalmadım bu yuzden steame geçmeyı dusunuyorum. non steam ucuz etin yahnisi gibi bişey gerçi ucuzda değil beleş et :D

DH PS Vita Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

ya beyler şey cs 1.6 da ofline zombi modu ourmu hemen cevap yazarsanız sevinirim

Evet modu cs nin yüklü olduğu klasöre hata olmadan düzgün bir şekilde yüklersen bu mümkün.

1881-193∞
  • Millet kimsenin olmadığını görünce girmiyor ... Herkesin girebileceği bi saate karar verelim ve o saatlerde girelim.Böylece o saatlerde oynarız...

Bu arada ben 1.6 ya vermem o parayı source daha iydir ama bilgisayar açmıyo onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Millet kimsenin olmadığını görünce girmiyor ... Herkesin girebileceği bi saate karar verelim ve o saatlerde girelim.Böylece o saatlerde oynarız...

Evet doğru. Ben de boş olduğunu görünce kimse yok kimse de gelmez diye girmiyorum. Herkes için uygun saat belirleyelim.

1881-193∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Millet kimsenin olmadığını görünce girmiyor ... Herkesin girebileceği bi saate karar verelim ve o saatlerde girelim.Böylece o saatlerde oynarız...

Evet doğru. Ben de boş olduğunu görünce kimse yok kimse de gelmez diye girmiyorum. Herkes için uygun saat belirleyelim.

Anlaşılan herkes için en uygun saat 23:00 sonrası oluyor.Ama sabahları giren de olabiliyor.Hergün saat 23:00 dan sonra serverde buluşalım.Sabahlarıysa Allah kerimdir.

• bende bende
  • Biri konu dışınakonu acsin belki bilmeyenler vardır

• aga benide eklesene clana
  • Arkadaşlar herkes ekle diyip diyip duruyor ama dediğiyle kalıyor. Buraya sadece isim yazmakla kalmayıp oyuna daha katılırsanız o zaman yararı olacak. Bu konuda isminiziz gözükmesinin bi anlamı yok.

1881-193∞
  • bi allahın kulu yok sw de

Arkadaşlar herkes ekle diyip diyip duruyor ama dediğiyle kalıyor. Buraya sadece isim yazmakla kalmayıp oyuna daha katılırsanız o zaman yararı olacak. Bu konuda isminiziz gözükmesinin bi anlamı yok.

Steamdan giremiyorum hatalar çıkıyor ayrıca ne yüklemem gerekiyo ve sxe falan açmam gerekiyo mu? Yardımcı olursan sevinirim.

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

Arkadaşlar herkes ekle diyip diyip duruyor ama dediğiyle kalıyor. Buraya sadece isim yazmakla kalmayıp oyuna daha katılırsanız o zaman yararı olacak. Bu konuda isminiziz gözükmesinin bi anlamı yok.

Steamdan giremiyorum hatalar çıkıyor ayrıca ne yüklemem gerekiyo ve sxe falan açmam gerekiyo mu? Yardımcı olursan sevinirim.

Arkadaşlar steamda orjinal cs 1.6nız varsa ordan oynayamazsınız. Nonsteam cs yüklemek çok zor birşey değil. 250-300 mblık dosyayı indirip kurup , konsola connect cs1.beta-cs.net yazacaksınız ya da server list'e ekliceksiniz. Ayrıca serverda sXe vardır.

1881-193∞

• sw ye gelsenize la adım aynı samilton
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.