Şimdi Ara

cs 1.6 config sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Config attığımda hiç bir ayarım değişmiyor aynı kalıyor sebebi nedir ?

• exec cs16.cfg gibi birşey yazıyor musunuz konsola? Ayrıca CFG geçerli bir cfg mi uyduruktan olmasın?
  • 1.6 da cfg kullanılmaz cfg diye bi şey yoktur saçmalıktan ibaret sadece kendime özgü ayarlarım vardı config içine onuda halletim valve içindeki cstrike_turkish içindeki config yerine atınca sorunum düzeldi saol cfg kullanmayı tavsiye etmiyorum cs 1.6 bilek oyunudur 1.5 ise cfg oynudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francouzska

1.6 da cfg kullanılmaz cfg diye bi şey yoktur saçmalıktan ibaret sadece kendime özgü ayarlarım vardı config içine onuda halletim valve içindeki cstrike_turkish içindeki config yerine atınca sorunum düzeldi saol cfg kullanmayı tavsiye etmiyorum cs 1.6 bilek oyunudur 1.5 ise cfg oynudur...

İngilizce ve programlama bilmediğiniz için kavramlar birbirine girmiş, felaket bir yazı yazmışsınız. CFG Config Configuration bunlar aynı şeyler zaten. Ben de ayarları kastediyorum zaten.

Yaygın olarak kullanılan ayarları seçip, cfg dosyası olarak indirebileceğin online cfg ediyor sayfası var buraya bir göz atın.

Kendinize özgü ayarlar genel olarak cl_ ile başlayanlar (cl client ın kısaltılmışı, yani oyuncuyu kastediyor) ve bind (tuş atamaları) ayarlarıdır. CFG kullanılmaz derken asıl anlatmak istediğiniz Hile yazılımları, Oyun içi buglar kesinlikle oyundan uzak tutulmalı ve kullanılmamalıdır şeklinde olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 1 Nisan 2012; 9:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

quote:

Orijinalden alıntı: Francouzska

1.6 da cfg kullanılmaz cfg diye bi şey yoktur saçmalıktan ibaret sadece kendime özgü ayarlarım vardı config içine onuda halletim valve içindeki cstrike_turkish içindeki config yerine atınca sorunum düzeldi saol cfg kullanmayı tavsiye etmiyorum cs 1.6 bilek oyunudur 1.5 ise cfg oynudur...

İngilizce ve programlama bilmediğiniz için kavramlar birbirine girmiş, felaket bir yazı yazmışsınız. CFG Config Configuration bunlar aynı şeyler zaten. Ben de ayarları kastediyorum zaten.

Yaygın olarak kullanılan ayarları seçip, cfg dosyası olarak indirebileceğin online cfg ediyor sayfası var buraya bir göz atın.

Kendinize özgü ayarlar genel olarak cl_ ile başlayanlar (cl client ın kısaltılmışı, yani oyuncuyu kastediyor) ve bind (tuş atamaları) ayarlarıdır. CFG kullanılmaz derken asıl anlatmak istediğiniz Hile yazılımları, Oyun içi buglar kesinlikle oyundan uzak tutulmalı ve kullanılmamalıdır şeklinde olmalıdır.

Ben kendimi ifade edememişim neyse Ben zaten ayar filan yapmıyorum config de 1-2 sens olsun _cl olsun onlar ayarlı bide mermi normal configte çok kasarak gidiyor config atınca kasmıyor diye kullanıyorum o kadar oyun zaten orjinal ayarlarla daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francouzska -- 27 Aralık 2011; 21:17:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    cs 1.6 lag sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.