Bu konuyu açmak için girmiştim banada lazım sağlam bi tane yeni başladım online a biraz zorlanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kazze
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Config sadece oyundaki bi takım ayarlardır, config sizin aiminizi düzeltmez, daha iyi ses kasmanızı saglamaz, mermilerin sekmemesini saglamaz, cfg ile duvardan göremezsiniz, yada daha iyi headshot atmanızı saglamaz.. cfg psikolojikdir cfg açtıgınızda kendinizi iyi hissedersiniz normal olduğundan biraz daha iyi oynarsınız ve bunun cfg sayesinde olduğunu sanarsınız ama tamamen psikolojikdir
yarısı doğru yarısı yanlış. şuan aim cfg'ler mevcut. hiç bilmiyorsunuz galiba. alias kodları ile mermi sekmesi sıfıra indirilebiliyor cfg sayesinde. ama alias vs. komutlar kullanmazsanız normal kişisel oyun ayarları dosyası olur.
Alias nedir haberiniz varmı acaba?
Kısa bir örnek vereyim; basit bir hızlı flash açıp kapatma ayarı
alias +flash "impulse 100;impulse 100;impulse 100;impulse 100;impulse 100" alias -flash "impulse 100;impulse 100;impulse 100;impulse 100;impulse 100" bind f +flash
F ye bir kere bastıgında 5 kere flash açılıp kapanmış oldu, yani alias bazı komutları daha kısa yoldan kullanmana yarar, mermi sekmemesinde nasıl bir yararı olabilir anlamış degilim, zaten sXe alias komutlarına izin vermedigi için aliasla dolu bir cfg yi kullanmak hiçbir işinize yaramaz
domdom kurşunu.cfg var bende atayım sana qanqaa
quote:
Orijinalden alıntı: kazze
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Config sadece oyundaki bi takım ayarlardır, config sizin aiminizi düzeltmez, daha iyi ses kasmanızı saglamaz, mermilerin sekmemesini saglamaz, cfg ile duvardan göremezsiniz, yada daha iyi headshot atmanızı saglamaz.. cfg psikolojikdir cfg açtıgınızda kendinizi iyi hissedersiniz normal olduğundan biraz daha iyi oynarsınız ve bunun cfg sayesinde olduğunu sanarsınız ama tamamen psikolojikdir
yarısı doğru yarısı yanlış. şuan aim cfg'ler mevcut. hiç bilmiyorsunuz galiba. alias kodları ile mermi sekmesi sıfıra indirilebiliyor cfg sayesinde. ama alias vs. komutlar kullanmazsanız normal kişisel oyun ayarları dosyası olur.
aaa aim cfgler mevcutmuş ya görüyomusun tüh biz nasıl bilemedik bunları
Arkadaşım alias komutuyla hiçbi şekilde hile yapamazsın.Hadi yapmayı geçtim alias komutları engelleniyo sXe tarafından.
cfg dediğiniz şey oyun ayar dosyasıdır.Sizin bi başkasının ayarlarını alıp oynamanız sizde bişey değiştirmez. Kaldı ki içinde yazan zilyon tane saçma sapan kod var.Açıp birini baktığımda gülmeme sebep oluyo.
Amroth'un dediği gibi herşey psikolojik yalnız bu ilk aşamada.Yani birinin config dosyasını çalıştırıp psikolojik olarak iyi oynadığınıza inanıyosanız siz iyi bi oyuncu değilsiniz,silin oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: eka02
CFG Gold var bende.. uygun fiyattan anlaşırız.. hem CFG Gold alana DH Gold 3 aylık %27 indirimli.. hem dh de admin yaparım seni hem cfgnin kralına sahip olursun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme