Şimdi Ara

cs 1.6 çok sağlam bi cfg lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

not : lütfen default oyna hileci falan gibi yorumlar yapmayın.

• Config sadece oyundaki bi takım ayarlardır, config sizin aiminizi düzeltmez, daha iyi ses kasmanızı saglamaz, mermilerin sekmemesini saglamaz, cfg ile duvardan göremezsiniz, yada daha iyi headshot atmanızı saglamaz.. cfg psikolojikdir cfg açtıgınızda kendinizi iyi hissedersiniz normal olduğundan biraz daha iyi oynarsınız ve bunun cfg sayesinde olduğunu sanarsınız ama tamamen psikolojikdir
  • dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.cfg gerçekten çok çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn35

dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.cfg gerçekten çok çok işe yarıyor.

Berke?
  • Arkadaşım bu sayfayı biraz incele, bakarsın işine yarar.

Cs 1.6 Cfg Editor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn35

dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.cfg gerçekten çok çok işe yarıyor.

Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Config sadece oyundaki bi takım ayarlardır, config sizin aiminizi düzeltmez, daha iyi ses kasmanızı saglamaz, mermilerin sekmemesini saglamaz, cfg ile duvardan göremezsiniz, yada daha iyi headshot atmanızı saglamaz.. cfg psikolojikdir cfg açtıgınızda kendinizi iyi hissedersiniz normal olduğundan biraz daha iyi oynarsınız ve bunun cfg sayesinde olduğunu sanarsınız ama tamamen psikolojikdir

altına imzamı çakmak isterdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertceyn

quote:

Config sadece oyundaki bi takım ayarlardır, config sizin aiminizi düzeltmez, daha iyi ses kasmanızı saglamaz, mermilerin sekmemesini saglamaz, cfg ile duvardan göremezsiniz, yada daha iyi headshot atmanızı saglamaz.. cfg psikolojikdir cfg açtıgınızda kendinizi iyi hissedersiniz normal olduğundan biraz daha iyi oynarsınız ve bunun cfg sayesinde olduğunu sanarsınız ama tamamen psikolojikdir

Bir adamın arkasına ateş edip vurunca bak bakayım adam ölüyor mu normalde. Ama cfg aç bir de farkı gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: mertceyn

quote:

Bir adamın arkasına ateş edip vurunca bak bakayım adam ölüyor mu normalde. Ama cfg aç bir de farkı gör.

Evet ölüyor.Vuramasını biliyorsan öldürürsün.Vurmasını bilmiyorsan ne olduğunu tam olarak kavrayamamış,ordan burdan duyduklarıyla config dosyasını gözünde büyüten ve her adam öldürene cfg diye hilemiş gibi muamelesi yapmıyorsan,öldürürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 11 Ağustos 2010; 0:15:56 >

• Benim cfg mi verim sana? Nasıl oynadığımı bilen biliyor hep cfg'em sayesinde 50 tl olur sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Benim cfg mi verim sana? Nasıl oynadığımı bilen biliyor hep cfg'em sayesinde 50 tl olur sana

Yazık be çocuğa.
  • CFG satılır

CFG - Low Mode - 2 TL
    CFG - Medium Mode 4 TL
    CFG - High Mode 6 TL
    CFG - GAMYON Mode 8 TL
    CFG - TIR Mode 10 TL
    CFG - Complete Editon 25 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Ağustos 2010; 13:26:31 >
  • yeni cfglerimiz geldi şok fiyat ne alırsan 1 lira

* ccc.cfg
    * terninator.cfg
    * komando.cfg
    * zombi.cfg
    * lazer.cfg
    * ultrakill.cfg
    * tk.cfg
    * basedentkat.cfg

pm please!
  • Tezgahın önünü kapatmayın beyler lisanslı + referans sahibi bir cfg benimkisi 50 tl son fiyatı bak iyi düşün videolarım var izle gör bi tacım eksik o derece kralım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4D`

Geçen Yaz İsveç'e transfer oluyodu zor çevirdik kararındankontratı bizde hala cfgsi onda

Menejerim geldi işte son karar senin yinede
  • En iyi CFG bileğinizdir bence, böyle devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Benim cfg mi verim sana? Nasıl oynadığımı bilen biliyor hep cfg'em sayesinde 50 tl olur sana

Havale oluyor mu?
  • quote:

yarısı doğru yarısı yanlış. şuan aim cfg'ler mevcut. hiç bilmiyorsunuz galiba. alias kodları ile mermi sekmesi sıfıra indirilebiliyor cfg sayesinde. ama alias vs. komutlar kullanmazsanız normal kişisel oyun ayarları dosyası olur.
  • Amaaan, aim cfg diye indirdiğiniz cfglerde saçma sapan komutlar mevcut.

Örnek: cl_cmdrate 500 rate 50000 cl_updaterate 300 vs.

Zaten alias komutlarını sxe engeller. Profesyonel oyuncular sanki config mi kullanıyor? Ben kullanmıyorum.

Haa cfg mermi sekmesini engeller mi? Bazı komutlar engeller evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 11 Ağustos 2010; 18:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max101

En iyi CFG bileğinizdir bence, böyle devam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.