Şimdi Ara

CS 1.6 Aimi kapatma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aimi (Nişanı) Kapatmak istiyorum bunu nası yapabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6 Crosshair Kapatma: Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş: CS 1.6, dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ikonik birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunun özelleştirilebilirliği, oyunculara kendi oyun stillerine uygun ayarlamalar yapma imkanı sunar. Bu ayarlamalar arasında, oyuncuların hedef almalarını kolaylaştıran crosshair (nişangah) kapatma özelliği de yer alır.

Crosshair Kapatma Nedir? Crosshair kapatma, oyuncunun görüş alanındaki crosshair'i devre dışı bırakmasına olanak tanıyan bir ayardır. Bu özellik, özellikle deneyimli oyuncular tarafından, daha net bir görüş alanı elde etmek ve hedefleri daha kolay seçmek için kullanılır.

CS 1.6'da Crosshair Nasıl Kapatılır? CS 1.6'da crosshair'i kapatmak için şu adımları izlemelisin:

1. Konsolu açmak için "~" tuşuna bas.
    2. "cl_crosshair 0" komutunu yaz ve Enter'a bas.
    3. Konsolu kapatmak için tekrar "~" tuşuna bas.

Crosshair Kapatmanın Avantajları: Crosshair kapatmanın birkaç önemli avantajı vardır:

• Daha Net Görüş Alanı: Crosshair kapatmak, oyuncuların görüş alanını temizler ve hedefleri daha kolay seçmelerini sağlar.
    • Daha Hızlı Hedefleme: Crosshair görüş alanını engellemediğinden, oyuncular daha hızlı hedef alabilirler.
    • Özel Tercihler: Crosshair kapatma, oyunculara kendi hedefleme tercihlerine göre özelleştirme yapma esnekliği sunar.

Crosshair Kapatmanın Dezavantajları: Crosshair kapatmanın bazı dezavantajları da vardır:

• Yeni Başlayanlar için Zorluk: Crosshair kapatma, özellikle yeni başlayan oyuncular için hedeflemeyi zorlaştırabilir.
    • Mesafe Tahmini: Crosshair, oyuncuların hedeflere olan mesafeyi tahmin etmelerine yardımcı olan bir referans noktası sağlar. Crosshair kapatıldığında, oyuncuların mesafeyi doğru bir şekilde tahmin etmeleri zorlaşabilir.

Sonuç: CS 1.6 crosshair kapatma, özelleştirilebilir bir özelliktir ve hem avantajları hem de dezavantajları vardır. Oyuncular, kendi oyun stillerine ve tercihlerine göre crosshair kapatma özelliğini kullanmayı tercih edip etmeyeceklerine karar verebilirler. Yeni başlayan oyuncuların, crosshair'i kapatmadan önce bu ayara alışmak için biraz zaman harcamaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Napcan kapatıp ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand*

Napcan kapatıp ?
    Bende awpye aim koyan gördüm öyle yapmak istiyorum ? Var mı bunun bir programı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Bende awpye aim koyan gördüm öyle yapmak istiyorum ? Var mı bunun bir programı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi

Boşuna deneme sxe hata veriyor

@Şikayetname

sanane læ

• quote:

Orijinalden alıntı: VaLieNTe`

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: VaLieNTe`

crosshair 0 ama garip

hayır o awp crosshairi değilmiydi ben direk aimi kapatmak istiyorum...
  • @QuickPlay. cl_crosshair_color "0 0 0"

@Sipahi. Awp nin aim koyulmuş skinleri var.Ama sxe, awp ve scout (sanırım sadece bu ikisi) skinlerini engelliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

@QuickPlay. cl_crosshair_color "0 0 0"

@Sipahi. Awp nin aim koyulmuş skinleri var.Ama sxe, awp ve scout (sanırım sadece bu ikisi) skinlerini engelliyor.
    ReDot adlı bir program var ama ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Hızlı Silah Alma
    14 yıl önce açıldı
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 oyuncu konuşmayı kapatma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: älg

ReDot adlı bir program var ama ...

Alıntıları Göster
    Reddot programında trojan var, Antihile yazılımı geliştirirken keşfettim. Yanlış anlaşılmasın. Ben m4a1 silahının susturuculu silah sesinin bile maçlarda değiştirilmesini engelliyorum. Az oyuncu atılmadı sunucudan

• quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Reddot programında trojan var, Antihile yazılımı geliştirirken keşfettim. Yanlış anlaşılmasın. Ben m4a1 silahının susturuculu silah sesinin bile maçlarda değiştirilmesini engelliyorum. Az oyuncu atılmadı sunucudan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RemagX

Reddot hani ekranda kırmızı nokta çıkartan programmmı?Burdaki herkez reddotla oynuyor cafede bir kere bende oynadım berbat normal halimle reddot halimden kat kat iyi oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orjinalden alıntı: RemagX

Reddot hani ekranda kırmızı nokta çıkartan programmmı?Burdaki herkez reddotla oynuyor cafede bir kere bende oynadım berbat normal halimle reddot halimden kat kat iyi oynuyorum

Alıntıları Göster
    Aimsiz nasıl oynayacaksın ki ?
    Uzak mesafedeki adamı nasıl vurucan merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: panzer_

Aimsiz nasıl oynayacaksın ki ?
    Uzak mesafedeki adamı nasıl vurucan merak ediyorum

Alıntıları Göster
    cs 1.6 patch 32 yükle H tuşuna basınca öyle bir secenek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zencefi1

cs 1.6 patch 32 yükle H tuşuna basınca öyle bir secenek var.

Alıntıları Göster
    v32 Patch sXe ile uyumlu mu peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Aimi (Nişanı) Kapatmak istiyorum bunu nası yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertensore

quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Aimi (Nişanı) Kapatmak istiyorum bunu nası yapabilirim?

Kapatcan mı harbiden dalga mı geçiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: VaLieNTe`

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    awp ye aim isteyen arkadaş gitsin bi cd marker alsın awp nin zumunu açsın tam ortaya bi nokta koydun fazla büyük ve belirgin olmasın ct oynamıyoken rahatsız eder.bu yontemle g3 kullanıyorum ve çok çok çok deli oynuyorum artık g3 le noktaya gerek kalmadı alışıyopsun bi süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

awp ye aim isteyen arkadaş gitsin bi cd marker alsın awp nin zumunu açsın tam ortaya bi nokta koydun fazla büyük ve belirgin olmasın ct oynamıyoken rahatsız eder.bu yontemle g3 kullanıyorum ve çok çok çok deli oynuyorum artık g3 le noktaya gerek kalmadı alışıyopsun bi süre sonra

Alıntıları Göster
    @_Android seni verdigin olmuyor

çözümü yok galiba v32 burada sxe ile uyumlumu

uyumluysa

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: QuestionMark

Şu olayın mantığını çözemedim ekranda nokta varda sen awpı sag sol yapınca oraya nasıl aim alıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

quote:

Orjinalden alıntı: QuestionMark

Şu olayın mantığını çözemedim ekranda nokta varda sen awpı sag sol yapınca oraya nasıl aim alıyorsun ?

Alıntıları Göster
    Ekranın ortasına bi tane çizik atıcaksınız, zaten awp ekranın tam ortasına gidiyor.
    Beceremiyorsanız awp nin zoomunu açıp yapın bunu. Bi daha dürbün açmanıza gerek kalmadan kullanırsınız.
    Bu kadar basit.

• Ne alakası var diyorum.Ortadaki noktaya nasıl ayarlıcaksın anlamıyorsun ki sorumu.Şakkadanak yapıştırıyosun cevabı.
    Onu anladım açıp koyucaksın tamam da ne işine yarayacak sürekli orda mı olacak aim ? sağ sol yapınca nokt da sağ sol yapmayacak ya.

Edit:Şimdi denedim cidden dönüyor da LCD ekrana kalemle nokta koymayı düşünmüyorum.Daha mantık içeren öneriler varsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoX~ -- 11 Temmuz 2009; 15:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

Ne alakası var diyorum.Ortadaki noktaya nasıl ayarlıcaksın anlamıyorsun ki sorumu.Şakkadanak yapıştırıyosun cevabı.
    Onu anladım açıp koyucaksın tamam da ne işine yarayacak sürekli orda mı olacak aim ? sağ sol yapınca nokt da sağ sol yapmayacak ya.

Edit:Şimdi denedim cidden dönüyor da LCD ekrana kalemle nokta koymayı düşünmüyorum.Daha mantık içeren öneriler varsa ?
    v32 sxe ile uyumlu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.