Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

edit:SS'i mesaja ekleme, deneme 1 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerosun -- 22 Haziran 2009; 11:15:07 >

• nedir bu SS? anlamadım.
  • 1 adam vurmuş sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

1 adam vurmuş sanırım

harbi ya ne ss'si o

• ASdadsdsdasd, kardeşine sorsana nası vurmuş adam ? Bi türlü beceremiyorum:(:(
  • Yeni çektim

• @Yokistant
    Bu font boyutu biraz büyük mü?, normalde daha küçükte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maça Ası

@Yokistant
    Bu font boyutu biraz büyük mü?, normalde daha küçükte.

1280x1024 oynuyorum.
  • haa tamam.
  • Yok o değilde adamın nick güzelmiş..

Suçu Kendine At Beybii :D
  • O kesin bizim panzerdir. Nerde fırlamalık, angutluk, orda panzer
  • Cs 1.6 Nerden İndirebilirim Pm Atarsanız İyi OLur.
  • @Yokistant:

O adamın baş parmağı ne yamukmuş yahu
  • Biraz arama yaparsan iyi olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheLo®d

Cs 1.6 Nerden İndirebilirim Pm Atarsanız İyi OLur.

Üst konuda var
  • quote:

İsim bug'ını herkes biliyor heralde.. Kodunu bugün öğrendim bende. Çotanaklar public'te yapıyorum kimse anlamıyor falan derken..

• quote:

Orjinalden alıntı: `infern0

quote:

İsim bug'ını herkes biliyor heralde.. Kodunu bugün öğrendim bende. Çotanaklar public'te yapıyorum kimse anlamıyor falan derken..

ee Sonuç??

• Kasayı yan yatırdım Ekran kartını söktüm inceleme yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 23 Haziran 2009; 19:16:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Orjinalden alıntı: `infern0

quote:

ee Sonuç??

komedi ya

• O kodu kullanan birini ilk gördüğümde uberslap, sonra ban atacağım. Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.