Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Duck olayı hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs 1.6 ve 1.5'te ben ctrl ile duck yapıyorum ---> Öyle duck yaptığım zaman adam resmen kalkıp iniyor zıplıyor gibi oluyor . Ama milimetrik ( Adam çok az zıplayacak şekilde ) duck yapanlar var . Mesela mean.westside , Duck yaptığı zaman adam sekiyor gibi oluyor . Öyle duck nasıl yapılır yardımcı olabilir misiniz ??

• 1 kere bas çek
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

1 kere bas çek

Öyle yapsam da olmuyor . Daha değişik yollarla yapıyorlarmış . Ama yine de sağol
  • Duck scroll+ctrl ile yaparsan olur..AMA KESİNLİKLE ÖNERMEM YAPANIDA SEVMEM !! DUCK TURNUVALARDA YASAK BİNEVİ HİLEDİR !! PROFESYONELLİKLE HİÇ Bİ ALAKASI YOKTUR..AYRICA YAPACAKSAN SADECE CTRL KULLANIP YAPMANI TAVSİYE EDERİM !
  • quote:

Orjinalden alıntı: q0kmeN

Duck scroll+ctrl ile yaparsan olur..AMA KESİNLİKLE ÖNERMEM YAPANIDA SEVMEM !! DUCK TURNUVALARDA YASAK BİNEVİ HİLEDİR !! PROFESYONELLİKLE HİÇ Bİ ALAKASI YOKTUR..AYRICA YAPACAKSAN SADECE CTRL KULLANIP YAPMANI TAVSİYE EDERİM !

Arkadaş duck scroll ne oluyor ?
  • tavsiye etmem ama yinede açıklıym..bindi duckluyosun scroll alıyosun..sonra oyunda scroll çevir + ctrl yap dj yaparsın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: q0kmeN

tavsiye etmem ama yinede açıklıym..bindi duckluyosun scroll alıyosun..sonra oyunda scroll çevir + ctrl yap dj yaparsın ;)

Kardeş tek tek anlatsan , hiçbirşey anlamadım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaşlar duck olayını çözdüm , yardımlarından dolay Ceyhun Kurt'a teşekkürlerimi sunarım
  • benim yaptıgım duck mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

benim yaptıgım duck mı ?

Senin yaptığın duck derken
  • aquaa maddor kardes olayı nasl cozdun o dedıgın duck nasılmıs yanı acıklar msn ??
  • beyler su olayı bılen varsa acıklasın scroll + ctrl olayın da duck nasl yplıo
  • Mouse topu varya yuvarlak aşağı yukarı çektiğimiz :)
    işte onu bindliceksiniz.sonra ctrl basıp o topu ceviriceksiniz olucak.

optionsa girin,keyboarda duck yazan yere çift tıklayın mouse yuvarlağını aşağı doğru iktirin ? nasıl tarif edilirki
    sonra kaydedin bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.