Tam bir oyun bağımlısıyımdır ancak üniversite sebebiyle pek vakit ayıramıyorum. Yeni oyunları vs. oynuyorum ancak nostaljiyi de seviyorum. Eski oyunları özellikle half life'ı çok severim. Hamachi ağı kurup half life ve cs 1.5 oynamak istiyorum. Katılmak isteyen olur mu?
Bu 1.6 online da mermi sekmesi nasıl azaltılıyor
blacksea533
kullanıcısına yanıt
Ben ne zamandır oynamıyorum unuttum. Nostalji olsun diye merak sardım. Onu araştır onun bir kodu olması lazım google'da aratınca mutlaka görürsün
Her girdiğimizde yazıcakmıyız bunları birde '' içine sen mi aldın yoksa o şekildemi yazıcaz direk? Bide şifre aktif etme gibi bir durum varmı bilmiyorum bana biraz açarmısın konuyu.
blacksea533
kullanıcısına yanıt
Oradaki gibi parantez içinde yazacaksın yazmayanda var gerçide ben yazarım genelde. Şifre aktif etme derken adminlik falan mı?
Direk girip bunlarımı yazıcaz yani bi şifre aktif etme komudu filan yok yani.Varsa online da işime yarıyıcak şeyler yazarmısın.
blacksea533
kullanıcısına yanıt
not defterine .cfg diye kaydet oyunu girincede konsoldan exec .cfg diye yaz aktif olur.
Vallahi hiç anlamadım adım adım anlatırmısın
Birde bu namlu nasıl ufalıyor small da ama ateş ederken büyüyor bir yolu varmı ufaltmanın
blacksea533
kullanıcısına yanıt
Croshhair için internetten istediğin gibi bir spr idi sanırım sprite, model faan bulup ilgili yere kopyalayacan. İnternbette araştır herşey yazıyo bende zamanında internetten araştırarak öğrendim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme