Şimdi Ara

CS 1.5 ve Half life won2 server kursam kaç kişi oyuna katılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam bir oyun bağımlısıyımdır ancak üniversite sebebiyle pek vakit ayıramıyorum. Yeni oyunları vs. oynuyorum ancak nostaljiyi de seviyorum. Eski oyunları özellikle half life'ı çok severim. Hamachi ağı kurup half life ve cs 1.5 oynamak istiyorum. Katılmak isteyen olur mu?

• Bu 1.6 online da mermi sekmesi nasıl azaltılıyor
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Ben ne zamandır oynamıyorum unuttum. Nostalji olsun diye merak sardım. Onu araştır onun bir kodu olması lazım google'da aratınca mutlaka görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Bu 1.6 online da mermi sekmesi nasıl azaltılıyor

+1
    developer "0"
    cl_lw "1"
    cl_lc "1"
    cl_gg "0"
    cl_bob "0"
    cl_bobup "0"
    cl_bobcycle "0.8"

Kodlar bu olması lazım sanırım hatırlayamadım bi dene istersen
  • half life 1 kuran olursa oyunu indirir gelirim cs sevmem ve nasıl online oynanacağı hakkında bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

developer "0"
    cl_lw "1"
    cl_lc "1"
    cl_gg "0"
    cl_bob "0"
    cl_bobup "0"
    cl_bobcycle "0.8"

Kodlar bu olması lazım sanırım hatırlayamadım bi dene istersen

Online da işlemiyor başka bir sitede görmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    o sunucunun ayarlarıyla alakalıdır.
  • Her girdiğimizde yazıcakmıyız bunları birde '' içine sen mi aldın yoksa o şekildemi yazıcaz direk? Bide şifre aktif etme gibi bir durum varmı bilmiyorum bana biraz açarmısın konuyu.
    Oradaki gibi parantez içinde yazacaksın yazmayanda var gerçide ben yazarım genelde. Şifre aktif etme derken adminlik falan mı?
  • Direk girip bunlarımı yazıcaz yani bi şifre aktif etme komudu filan yok yani.Varsa online da işime yarıyıcak şeyler yazarmısın.
    not defterine .cfg diye kaydet oyunu girincede konsoldan exec .cfg diye yaz aktif olur.
  • Vallahi hiç anlamadım adım adım anlatırmısın
  • Birde bu namlu nasıl ufalıyor small da ama ateş ederken büyüyor bir yolu varmı ufaltmanın
    Croshhair için internetten istediğin gibi bir spr idi sanırım sprite, model faan bulup ilgili yere kopyalayacan. İnternbette araştır herşey yazıyo bende zamanında internetten araştırarak öğrendim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.