Şimdi Ara

cs 1.5 ekran zoom durumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün half life + counter 1.5 zipli halini biyerden indirdim online oynarken tab tuşuna basılı tuttum ve ekran büyümeye başladı yana doğru zoom oldu ve kaldı öyle düzeltemiyorum sildim baştan yükledim gene aynı halde kaldı bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan?

• arkadaşım bu olay daha öncede oluyordu ama şu anda pek gündeme gelmeyen bir sorunlardan onun consoldan bir komutu vardı biliyordum ama aradan uzun zaman geçtiği için hatırlamıyorum ama normalde ? olan tuşa basınca büyüyordu - tuşuna basınca düzeliyor istersen bir dene olmassa numaraların olduğu terde + - tuşları var oyuna girip ordanda bir dene eğer olmassa ben bir arkadaşlarla danışayım belki komutu unutmamışlardır
  • valla çok sevinirim komutu vbulursan çünkü denedim bütün tuşları olmadı :(
  • open gL ile bir alakası yok demi open gl ayarları olduğu gibi duruyor?
  • arkadaşım senin counter striken türkçe yamalı mı yoksa ingilizce mi?
  • ingilizce benim emuleden paket halinde çektim half life +cd1 zipli olarak indirdim ilk bikaç el oynadım taba basılı tutunca bi ara büyüdü ve kaldı open gl açık değil zaten direct 3d oynuyorum pc çok iyi deil
  • sanırım yoksun ben sana ingilizcesini anlatayım öncelikle counter strikeye gir ve CONFİGURATİON a tıka tıkladıktan sonra VİDEO ya tıkla Daha Sonra OPTİONS a Gir Ve ilk baştaki SCREEN SİZE çubuğunu sona daya sanırım olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 düşük fps problemi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum onların hepsi sonra zaten :(
  • hatta sen bu dediklerimi yapmadan önce oyuna gir ve consola sizeup komutunu yazıp 3 vetya 4 kere arka arkaya yazıp entere bas o zaman ekran küçülecek aklıma yeni yeni gelmeye başladı :) demekki uzun zaman geçmesine rağmen hala unutmamışım kısa bi akıl kaybı :)
  • kısacası komut (sizeup) olucak servere girmek isteyip sunucu doluyken giremediğim zamanlarda rerty çekip arka arkaya deniyorsun ya bunuda o şekil yap arka arkaya 3 veya 4 kere yaz ekranın düzeleceğini görüceksin
  • o zaman en son verdiğim bi komutu denermisin ? olursa cevap atarsın olmassa üzgün olduğumu söyleyeceğim
  • oLmadı mı yoksa ?
  • olmadı malesef
  • o zaman sorunun başka dostum senin ekran büyüdüğünde küçültme komutu sizeup tur. ben bunu biliyorum başka bilen varsa yardımcı olsun
  • ya bilen varsa nolur yardımcı olsun ya oyun oynayamıyorum
  • bunu başka bir türLü yapıcak arkadaş varsa sölesin bende öğreneyim
  • ben biliyorum ya deleteyi dene yada enddi dene
  • cs wall hackı isteyenler buraya gogula cs wall hack yazın en üsteki yazıya girin orada programı indir yazıyor oraya girin
  • alakası yok delete end falan düzeleceğinide sanmıyorum oyun yaptığı ayarları nerede saklıyor onu silsem yeter çünkü silip baştan yüklediğimde gene ekran yana doğru büyümüş çıkıyor win98 te açtığımda normal ama aynı oyun xpnin bi ayarı var kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.