Şimdi Ara

Cs.1.5 de cfgsiz Temiz bir oyun isTeyenLere (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverLarımıza bayan üyeLerde geLiyor arTık
    cLanLarı biLe var. Top15 deLer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 14 Ocak 2008; 14:35:48 >
  • ya dün geec nasıl olduysa adam askıda kalmadan rahat rahat oynadım sizin serverda.bugün deniyorum adam gene askıda kalıyo
  • dosTum neTindendir o sorun kesin
  • ya bugünde baska bi serverda denedidim oldu kesilmeden.bazen sizin servera girerken cd key istiyo :S bazende bi servera girdim çıktım gene gircekken baska servera ve o servera bir daha giremiyon :S hlsw yi kullanıyorum
  • dosTum şifre isTiyor ya, o sen haLf Life yi kurarken isTediği cd key. senLe aynı cd keyi kuLLananLar var serverda. onun için giremiyorsun. büyük ihTimaLLe 13 Tane 3 yazmışsındır.
  • peki ne yazcaz oraya
  • pm den yazıyorum dosTum
  • çok saolama bu 1.5 sarmadı fazla grafikler güzel değilbenim ne yapıp edip 1.6yı düzelmem lazım

frenzy adaş herşey için çok teşekkürler bana çok yardımcı oldun.yardımcı olmaz için elinden geleni yaptın çok teşekkülerhakkını helal et kardes

• heLaL oLsun dosTum cs1.5 geri dönersen bekLerim biz buradayız adaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

heLaL oLsun dosTum cs1.5 geri dönersen bekLerim biz buradayız adaş

sende saol şu 1.6yı halledemde 1.5de oynarım arada
  • kral 1.5
  • PRO OLMAK ŞHARD MI ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: F9DARKVANE

PRO OLMAK ŞHARD MI ?

hayır dosTum şarT değiL. herkesi bekLeriz
  • ben 1,5 yükledim ama ıp yazma yerine ıp yazıyorum ama hiç bişi olmuyo
  • Counter'ı Açıp [B]Cs Games > Online Games > Add ip[/B] kısmına server iplerini ekleyip oynayabiliriniz...

bizim serverda da oLduğu gibi çoğu serverda ya sXe anTi hiLe programı! yada CD(Cheating Death) programını kurman gerekLi. yoksa oyuna girdikTen 5 saniye sonra oTomaTikman aTıLırsın...

ResimLi anLaTım:

Cs.1.5 de cfgsiz Temiz bir oyun isTeyenLere

isTersen dosTum consoLu açıp,
    connect cs36.senoyna.com yazarak bağLanabiLirsin

• Ben counter ı çok seviyorum ama online oynayamıyorum hep bu sxe programını gerektriyor ama bütün versiyonlarını yüklememe rağmen hala oyuna girince program yüklenmemiş gözüküyor bunun nedeni ne olabilir???(oyuna girerken açık bırakıyorum programı)
  • sil yeni baştan yükle belki eksik yüklemişindir
  • dosTum sXede çok aksiLikLer yaşanıyor. aynı oLay bende de oluyor. bende oLduğunda CTRL + ALT + DELETE yapıyorum. işLemLerde sxe yi buLuyorum ve üzerine sağ tıkLayıp görevi sonLandır diyorum. sonra yeniden açıyorum düzeLiyor. bazan düzeLmiyor arkadaşında dediği gibi kaLdırıp Tekrar kuruyorum. kaLdırınca dosyaLarına girip sxe iLe iLgiLi Tüm dosyaLarı siLip öyLe kuruyorum. sende öyLe dene bence.
  • PazarTesi aLT cLanımız oLuyor. 6 kişiLik. KanKy cLanı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.