Şimdi Ara

Cs.1.5 de cfgsiz Temiz bir oyun isTeyenLere

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıLa aşkın bir süredir counTer sTrike 1.5 onLine oyun için hizmeT vermekTeyiz. Amacımız; Temiz, seviyeLi v dosTLuk üzerine kuruLu bir orTam sağLamakTır. Bunuda kuraLLarımızLa yerine geTirdiğimize inanıyoruz. Serverımızda küfür, oyundaki oyuncuLarı küçük düşürücü, hakareT içerikLi mesajLar yasakTır. her map süremiz 30 dakikadır. map biTimine son 5 dk kaLa oyundaki oyuncuLardan isTekLer aLınarak oyLama oyuncuLara sonuLur ve çıkan sonuç oynanır. Bunun için pro serverda fun map isTeğinde buLunmayınız. AdminLer oyuncuLarLa mesafeLi değiL, dosT gibidir. hiç bir şekiLde, durduk yere, kick, sLay, sLap, ban aTamaz. BunLara maruz kaLan oLursa adımızı Taşıyan siTemize (www.kankaclan.com) şikayeTLerini biLdirebiLirLer. admine gerekLi uyarı yapıLacak, dinLmez ise adminLiği aLınacakTır.
    Her iki serverimizde sxe anTi hiLe ve sunucumuzun sağLadığı SOCL yani cfg anTi hiLe koruması mevcuTTur. SOCL sayesinde oyuna giren her oyuncunun ayarLarı defuLTa çekiLir. yani serverda herkes eşiTTir. hiLesiz ve Temiz bir oyun isTeyen herkese kapımız açıkTır. isTeyen herkesi bekLeriz.

Pro 1: cs36.senoyna.com

Pro 2: cs37.senoyna.com

Fun 1: cs38.senoyna.com

iLetişim için: kankaclan@hotmail.com ve kankaclan1@hotmail.com

Not: rekLam değiL TanıTımdır.

Cs.1.5 de cfgsiz Temiz bir oyun isTeyenLere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 12 Mart 2008; 13:02:11 >

• acaba 1.6 mı 1.5 mi...
    1.5 olursa sevinirim...
  • unutmuşum yazmayı
    iki serverımızda CounTer sTrike 1.5 dir. herkesi bekLeriz
  • owww seve seve gelirim...
    ZooM500
    görürsen şaşma...
  • bende KanKa | >> SnaKe_SoLiD << . herzaman bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 6 Ocak 2008; 1:34:28 >
  • msn ekledım frenzy
  • EywaLLah kardeş. senin oyundaki nick neydi bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r0nan
  • ok rOnan
  • cs37.senoyna.com u yani fun serverimizi 16 kişilik pro + fun server oLarak değişTirdik arkadaşLar..

cs36.senoyna.com 16 kişiLik pro server,

cs37.senoyna.com 16 kişiLik pro + fun + maç serverimizdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 6 Ocak 2008; 1:35:02 >
  • 2 serverimizde cfg koruması yükLeTTik arkadaşLar. 2 serverımızda da cfg koruması ve sxe anTi hiLe koruması mevcuTTur. daha Temiz bir cs için ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

2 serverimizde cfg koruması yükLeTTik arkadaşLar. 2 serverımızda da cfg koruması ve sxe anTi hiLe koruması mevcuTTur. daha Temiz bir cs için ;)

cfg zaten pek bişey değiştirmiyor hileden bile sayılmaz sadece oyunu oynamayı bilmeyenler için hazır ayar klasörü... Fakat sXe koruması harika olmuş

1.5 CD Mi kaybettim arıyorum bulamıyorum keşke bulsamda gelsem

• teşekkürler...
  • Hayırlı olsn
  • saol kesinlikle gelicem bu arada adın ne ??
  • bazı cfgLer war arkadaşım bi görsen. zamanında bende kuLLandım.

quote:

Orjinalden alıntı: Txrayt

saol kesinlikle gelicem bu arada adın ne ??

adım cem, nickim: KanKa | >> SnaKe_SoLiD <<

her zaman bekLerim dosTum geL, senin adın ney bu arada geLince Tanıyim
  • quzeL serveR frenzy.ii oyNaMaLaR
  • Teşekkur ederim dosTum. senide her zman bekLerim. cs oynamakTan çok, oyunda yapıLan muhabbeTLer, mavraLar ve arkadaşLık orTamı daha iyi oLuyor. senide her zaman bekLerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

Teşekkur ederim dosTum. senide her zman bekLerim. cs oynamakTan çok, oyunda yapıLan muhabbeTLer, mavraLar ve arkadaşLık orTamı daha iyi oLuyor. senide her zaman bekLerim

Bnde gelirim
  • nickLerinizi söyLerseniz daha iyi oLur arkadaşLar. Tanırım hem
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.