Şimdi Ara

Crysis: Warhead'in sistem ihtiyacı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysis piyasaya çıktığında donanım ihtiyacı bakımından pekçok kullanıcıyı zorlamış, her türlü detay açıkken oyunu yüksek çözünürlükte oynamak sıkıntı yaratmıştı. Crytek, ek paket olarak hazırlanan Warhead'i ve dolayısıyla CryEngine 2'yi bir süredir optimize etmekle uğraşıyordu ve oyunun gereksinim duyduğu minimum sistem ihtiyaçları nihayet resmi olarak açıklandı:

İşlemci: Intel Pentium 4 2.8 GHz (Vista için 3.2 GHz), Intel Core 2.0 GHz
    (Vista için 2.2 GHz), AMD Athlon 2800+ (Vista için 3200+) ve üzeri
    Bellek: 1GB (Vista için 1.5GB)
    Ekran Kartı: 256MB NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro
    (Vista için en az Radeon X800 Pro) ve üzeri
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP(SP2) veya Microsoft Vista

Görüldüğü üzere sistem ihtiyacının Crysis'ten çok fazla bir farkı yok ancak ortalama sistemlerde oyunun daha hızlı bir performans sergilemesi uzun zamandır hedefleniyordu. Ayrıca Warhead ile beraber gelecek bazı aydınlatma ve özel efektlerin DX9 altında da çalışacağı bilgisini de detay olarak belirtelim. Crysis Warhead, henüz netleşmese de ülkemiz için belirtilen tahmini fiyat olan 29YTL'lik etiketiyle 30 Eylül tarihinde satışa sunulacak. Oynanış süresinin 6 ila 8 saat arasında olduğu söyleniyor.

• en azından far cry 2 gibi uçmamışlar.o ne ya öle en az 8600gt istiyor
  • intel core dua 2ghz 2gb ram ve geforce go 7300 le bu oyunu oynayabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: judgee

intel core dua 2ghz 2gb ram ve geforce go 7300 le bu oyunu oynayabilirmiyim

mubarek her yere yazmışın oynarsın merak etme kur ve oyna tadını çıkar.....
  • fiyat iyimiş ama oynama süresi çok kısa bitmesin bu oyun 3 gün sürsün istiyorum balinalar özgürce su fışkırtsın istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb

fiyat iyimiş ama oynama süresi çok kısa bitmesin bu oyun 3 gün sürsün istiyorum balinalar özgürce su fışkırtsın istiyorum

umarım öyle olur ama ilk oyundan 1 sene sonra yapıldı oyun.biraz acele gibi oldu
    pek ümitlenmeyelim bence uzun solukluluk açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb

fiyat iyimiş ama oynama süresi çok kısa bitmesin bu oyun 3 gün sürsün istiyorum balinalar özgürce su fışkırtsın istiyorum

berkede cansudan ayrılsın mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de sormak istiyorum benmi özellikler 3 gb ram 896mb ekran kartı(geforce 8400) 2.0ghz x2 [vista] amma ve lakin laptop?? crysisi low da oynuyordum arada ortaya da çıkarıyordum ama gemi guvertesinde ve ya çok super grafiklerde kasıyordu?? yorumunuz nedir???
  • Ben bilgisayar kaldırıyo süper
  • ooo iyi bizim pc açacak yeni crysisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MikeWave

Ben bilgisayar kaldırıyo süper

DAHA mı kaldırmasın quada
    core cpu un var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 30 Ağustos 2008; 2:36:32 >
  • 29 ytl çok iyi yav.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.