Bildirim
Crysis WARHEAD 20 Fps De Bile Akıcı :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Skandal...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ KAGAN -- 2 Ekim 2008; 22:59:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: OGUZ KAGAN
Skandal...
keske nasıl kanıtlasam diye dusunuyorum yalan söylemeye gerek duyacak birisi degilim akıcı dediysem akıcıdır. -
Algıda s.ç.c.l.k. -
quote:
Skandal...
haklı arkadaş sen git tonla para ver sonra 20 fps ile oyun oyna bu skandaldır. -
Oyun PC için iyi optimize edildiği içindir bende cod 4 ü bu fps lerde oynuyorum ve akıcı ve gayet güzel bi şekilde oynuyorum ama crysis sadece PC için yapıldığı için optimizesi süper yapmışlar bana göre -
sende cek butun ayarları sona sen kaç fps alıyorsun görelim göster kendini -
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz126
quote:
Skandal...
keske nasıl kanıtlasam diye dusunuyorum yalan söylemeye gerek duyacak birisi degilim akıcı dediysem akıcıdır.
Yanlıs anladın ben yalan soyluyosun dıye soylemedım bellıkı kartın 4870 ve fıyatınıda hepımız bılıyoruz bu fıyata alınan bı kartın full de hıc bır oyunda bu kadar dusmemesı lazım ısyanım sana degıl kartı yaratanlara oyunu yapanlara paraları alanlara hayata dunyaya havaya oksıjene fln gıder bu
-
evet ayarları sona cekince fps bazı yerlerde 35 38 i buluyor dusuncede 21 22 20 fps ye kadar dusuyo yanlız oyun iyi optimize edilmıs fps 20 ye dusmesine ragmen oyunda donma olmuyor -
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz126
evet ayarları sona cekince fps bazı yerlerde 35 38 i buluyor dusuncede 21 22 20 fps ye kadar dusuyo yanlız oyun iyi optimize edilmıs fps 20 ye dusmesine ragmen oyunda donma olmuyor
sana öyle geliyor sadece... oyun çok ağır olduğu için anlayamıyorsun.. splinter cell gibi ağır oyunlardada durum böyledir 25+ bilimsel bir gerçekoyuna göre değişen bir değer değil...
-
biri bana 20fps olan oyunun akiciligini aciklarmi
oyundaki blur efekti sayesinde gozun aldaniyor akici olduguna
oyunculari kandirmak cok kolay birsey yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 2 Ekim 2008; 23:30:05 > -
ya crysisda aa açık olduğunda böyle bazı yerlerde titremeler oluyor.... sebebi nedir arkadaşlar??? -
korkudan titriyordur belki
yavuz 126 2gb ram ile takılmadığından eminmisin?zira herkes te takılıyorda hafiften -
quote:
Orjinalden alıntı: Jincx
biri bana 20fps olan oyunun akiciligini aciklarmi
oyundaki blur efekti sayesinde gozun aldaniyor akici olduguna
oyunculari kandirmak cok kolay birsey yaw
evet herşey blur efektinden ibaret;oyna bakalım 1.6 yı 20 fps yle ,kan çıkar vallaha -
benim 9800gtx+ ile 1280 x 1024 te hersey en yuksekte fps 20-40 arasi gezdi...bazen cok sinir bozucu dususler oldu...ev arkadasimin 4870 inde de ayni ayarlarda ayni fps i verdi...
cidden boyle guclu kartlarla bu performans skandal... -
Arkadaşın bahsettiği durum şu sanırım.
Bazı oyunlar vardır fps 20 olduğunda hatta bazen 25fps de bile geç tepki verir. Mesela sağ yön tuşuna başarsınız sanki adam yarım saniye sonra sağa doğru gitmeye başlar yani bu gecikmeyi fark edersiniz ama crysiste bu olmuyo. Fps 20 bile olsa tepkiler sanki oyun 30-40fps imiş gibi oluyo yani bir fark olmuyo. Bu nasıl oluyo bilmiyorum belki arada kare atlıyo belki dediğiniz gibi blur efekti yüzünden oluyo vs... Biz bunu farkedemiyoruz ama sonuçta oyun yinede oynanabilir seviyede tutuyo kendini. -
quote:
Orjinalden alıntı: zortingen
Oyun PC için iyi optimize edildiği içindir bende cod 4 ü bu fps lerde oynuyorum ve akıcı ve gayet güzel bi şekilde oynuyorum ama crysis sadece PC için yapıldığı için optimizesi süper yapmışlar bana göre
Yuh! Optimizesi iyimiş -
quote:
Orjinalden alıntı: maytere
quote:
Orjinalden alıntı: zortingen
Oyun PC için iyi optimize edildiği içindir bende cod 4 ü bu fps lerde oynuyorum ve akıcı ve gayet güzel bi şekilde oynuyorum ama crysis sadece PC için yapıldığı için optimizesi süper yapmışlar bana göre
Yuh! Optimizesi iyimiş
anlamıyorsan konuşma crysis gelmiş geçmiş en iyi opytimize edilmiş oyunlardandır.... teknik konuda yeterince bilgisi olan herkes bunu rahatlıkla görebilir... crysis in verdiğinin 10da birini veren oyunları 40 fps de oynarken aynı ayarlarda crysis ten 20 fps alabiliyorsanız gidin o programcının elini ayağını öpün derim...
-
quote:
Orjinalden alıntı: sangokudbgt
anlamıyorsan konuşma crysis gelmiş geçmiş en iyi opytimize edilmiş oyunlardandır.... teknik konuda yeterince bilgisi olan herkes bunu rahatlıkla görebilir... crysis in verdiğinin 10da birini veren oyunları 40 fps de oynarken aynı ayarlarda crysis ten 20 fps alabiliyorsanız gidin o programcının elini ayağını öpün derim...
Eli öpülebilecek tek programcı grubu biliyorum. O da Flatout oyununu yapan Bugbear ekibi, oyunun grafikleri, gerçekçiliği, fizik kurallarının doğruluğu, optimizasyonu tam olması gerektiği gibi.
Ayrıca harddiski 10.000 lerce küçük dosya ile doldurmuyor. İki tane 500 MB lık dosyaya Need for Speed oyunlarına on basacak grafik kalitesini gerçekçi fizik dinamiği ile sığdırmışlar.
300 Km/s hızla giderken bir yere çarpınca hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam edebilen Need for Speed oyunundaki tuğla gibi arabalar, Flatout oyunundan çok daha fazla yer kaplıyor. Hoş zaten Need for Speed hastaları genelde yaşı küçük olanlar. Onlarda kaliteden pek anlamaz zaten.
-
Teknik bilgisi iyi olan arkadaşa bak bee
Ayrıca bi askere git gel sonra teknik bilgiden bahset bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 3 Ekim 2008; 11:00:15 >
Benzer içerikler
- opengl mi directx mi
- gddr6 nedir
- g sync nasıl açılır
- intel iris xe graphics
- amd hata 182
- ekran kartı güncelleme
- rx 8000 serisi
- rtx 5060
- en iyi ekran kartı
- rtx 5050
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X