Şimdi Ara

CRYSIS WARHEAD 1900X1200 AA YOK EN YUKSEK.Oynadım gördüm bildim_ve_öldüm :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

demiş konu dışında bir şair...

Yok böyle bir oyun bu gün Electroworld bakırköy capacity de girişte DANTE ekipi HWA EXTREME OVERCLOCK olarak orda bulunuyorlardı.Bir sistem kurmuşlar ; Allah'ım sana geliyorum..

i7 extreme *95 (en yüksek işte) @3.9ghz(garantiliymiş)(alienware 3.7e kadar garanti veriyormuş pcde)
    2 adet GTX295
    ddr3 ramler kaçtane ve kaç gb bilmiyorum
    kasa zaten öküz boyu insan parçalayıp sokulabilir
    kasanın fiyatı 13.000tl ye falan geliyor sanırım günümüzün kuruyla...

ayarlara gelelim;

26'' asus lcd de

1900x1200

aa 16xq ya aldım (pc takıldı o yüzden kabul ettiği anda resume game yapmadım direk aayı kapadım çünkü adamların prestiji kaybolmasın nede olsa driver sorunu olabilr...) herneyse

ordaki akıllılar millete en yüksek diyip Gamer da oynatıyolarmış orda bi arkadaşta vardı HWM den onun yanında entihaust mudur nedir işte en yükseğe getirdim böyle bir görüntü yok akıllara zarar... ama tabiki customlarla coşturulabilir (CRYSIS daha iyi warheadden)

herneyse devam edelim tamam herşey ayarlı resume game bi bastım millet arkama doluştu coşturuyorum mermi sesleri roketler bilmemne ... bıraksalar oyunu bitiririm o derece

FAKAT ANLADIMKİ PCLER HALA CRYSIS İÇİN TAM OLARAK OPTİMİZE EDİLEMİYOR.BU SİSTEMDE TAKILMA OLUYORDU İNANABİLİYORMUSUNUZ? 13MİLYAR!

AMA SABAHTAN BERİ İŞLEMCİNİN ANASINI AĞLATIYORLARMIŞ...

ORDA E8600 5.*** GHZDE ÇALIŞTIRDILAR AZOTLA
    FALAN FİLAN İŞTE...

İŞTE OYNADIĞIM SİSTEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 24 Mart 2009; 23:09:18 >

• Görmediğim şeye inanmam
    Crysis'i o ayarlarda oynamak için 13000 liralık kasaya gerek yok 2000 liralık sistemle de aynı değerleri alırsınız. Şova kaçmaya gerek yok
  • 13 bin ytl çok fazla -7-8-9 bin TL arası o sistemden daha iyi sistem kurarım :)
  • Evet aynı fikirdeyim ama vaziyet bu
  • Bakırkoyde oturuyorum yola koyuldum capacity e gidiyom :D
  • Çabuk ol birikmişlerdir orda çocuklar falan Electroworl girişte yani capacity dış kapılarınn bi alt katında....

13 milyarlık sistemde crysis oynaman için şimdi yola çıkman gerekiyor.Maceraya hazırmısın?

<
  • İşin içine SLİ girince sorun olabiliyor iyi bir sistem toplayacaksan SLİ yapmadan alabileceğin en iyi kartı alman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ce i7 920 gtx295 6gb ddr3 bellek 500gb hdd 750watt psu bu oyunu en güzel şekilde oynatmaya yeter.

O bilgisayarda fazla uğraşılmamıştır heralde çünkü babasının pcsi değilki uğraşsın daha iyi yapmaya çalışsın...

Millet crysisi highda oynayamıyo koy oraya onu ilesinler... SLI falan hikaye bencede... ama driverleri 64bit işletim sistemi falan uğraşılıp düzgünce yüklenirse süperötesi olur...
  • Çok daha ucuza sistemler kurulur.i7 920 yi güzel bi fan alıp ocleyerek o extreme düzeyine çıkablirsiniz.Aradaki ufacık hız farkları için çok fazla para vermenize gerek yok.Bakalım bizim arkadaş hala crysis i getirecek benim sistemle 1280x1024 de kaç fps alıcam.(Malum monitör onu karşılıyor)
  • Bildigim kadarıyla 2 adet GTX295 bir birine baglanmaz SLI max 3 Gpu a izin veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 22 Mart 2009; 20:35:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

FAKAT ANLADIMKİ PCLER HALA CRYSIS İÇİN TAM OLARAK OPTİMİZE EDİLEMİYOR.BU SİSTEMDE TAKILMA OLUYORDU İNANABİLİYORMUSUNUZ? 13MİLYAR!

Bana göre, CRYSIS PC'ler için halâ optimize edilemiyor/edilmedi

Neden ? Ekran kartlarını kim alacak yoksa
  • Ankara'ya da gelcek mi bu pc??
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Edilmek istenmiyor çünkü GTX280 e 240 shader koyan kişi bu rakamı 5000 de yapar ama yapmıyorlar çünkü bu onlar için son olur

• quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

kesinlikle haklısın hocam.sırf cpu vga satılsın diye optimize edilmiyor.

en basit örnek gta4. 4 çekirdeğe tam destek verdiği için 2çekirdekle arasında manyak fark oluyor ama crysis te 2 ile 4 çekirdek arasında fark malesef sıfır

• 13bin TL kasmışlar abicim ne bu ya !!!
  • Yemişim Crysis i ya. Ne oyunmuş be. Ben X1650XT ile bitirdim 800*600 da. birşeyde kaybetmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

Yemişim Crysis i ya. Ne oyunmuş be. Ben X1650XT ile bitirdim 800*600 da. birşeyde kaybetmedim.

görüntüler iyi olunca canlı oluyormuş adrenalin oluyormuş ayrıyetten fps fazla oluyormuş ben demiyorum para babaları diyor
  • Offffffffffff ya ben gittim adamlar Pc yi topluyolardı hay şansımı yaa
  • quote:

Yemişim Crysis i ya. Ne oyunmuş be. Ben X1650XT ile bitirdim 800*600 da. birşeyde kaybetmedim.

Custom ayarlarda oynayınca, oyun oyun olmaktan çıkıyor. High ayarlar bile yetersiz bence bu oyun için.
  • quote:

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.