Şimdi Ara

Crysis Ps3 için mi geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, yanlış okumadınız. Games Radar sitesindeki bir habere göre, Crysis PS3'e aktarılıyor. Siteye göre, Crytek'in içerisinden sızan bir bilgiler, PC versiyonuna ek olarak bazı özellikler ve modlar ile gelecek olan Crysis'in bildiğimiz inanılmaz grafiklerle süslü olacağını söylüyor. Site Xbox 360 versiyonunun ise teknik sebeplerden dolayı olmayacağını belirtiyor.

Şimdilik oldukça muallakta ve şüphe uyandıran bir haber, ancak gerçekten de Crysis iddia edildiği gibi PS3'e gelirse yılın olayı olmaya aday bir gelişme olur. Umalım da gelsin ve bu muhteşem oyunu konsol sahibi herkes sorunsuzca oynayabilsin. Heyecanla bekliyoruz...

Crytek firmasının üzerinden çalıştığı ve herkes tarafından merakla beklenen, Crysis oyunun PS3 versiyonu, PS3'ün gizli teknolojilerini açığa çıkaracak.

Crytek'in sahiplerinden Cevat Yerli yaptığı açıklamada; "Bizim PS3'e oyun geliştirmemiz insanların sandığından daha derin bir seviyede" açıklamasında bulundu. PS3 için Crysis'de kullanarak açığa çıkardıkları teknolojileri, PS3'e oyun geliştirenlere ithaf edeceklerini de belirttiler. Böylece Crytek, hem oyun dünyasına, hem de Sony'e büyük katkıda bulunmuş olacaklar.

ingiliz psw dergisinde yapılan açıklamaya göre yüzde 50 yeni içerikle beraber Crysis ps3 için geliyor.

Crysis Ps3 için mi geliyor?

Şimdilik emin olamadığımız bu haber bakalım crytek tarafından doğrulanacakmı?

• evet şimdi cevap abimizle konuştum yapacakmış hemde öyle bi yapacakmışki cell in bütün çekirdeklerini kullanacakmış

not: cevat abimiz cell i çözmüş

bi not daha: ram sorununu hala aşamadık diyo
  • Bu haberin en ufak bir gerçek payı yok Crysis eyer Ps3 için çıkarsa bu forumdaki herkese ps3 alırım ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dwayne Carter

Bu haberin en ufak bir gerçek payı yok Crysis eyer Ps3 için çıkarsa bu forumdaki herkese ps3 alırım ben.

Çok iddialısın CryTek elemanı mısın sorabilir miyim acaba?
  • quote:

Bu haberin en ufak bir gerçek payı yok Crysis eyer Ps3 için çıkarsa bu forumdaki herkese ps3 alırım ben.

abi bana yeni çıkan xbox lardan alırmısın ? gerçi hayal kuruyorum çıkmaz heralde.adam bağıra bağıra ram sorunu dedi..

çıkarsada çok çok aşşağıda bi kalitede olur anca...
  • Korsan yüzünden Warhead satışlarıda patlarsa Crysis PS3'e de gelir, hatta el konsollarına, wii'ye, cep telefonlarına bile gelir. Cevat Yerli yeni grafik motorunun geleceğini, bunun konsollar içinde uygun hale getirilmeye çalışıldığını söylemişti..
  • @Bad-Company Games Radar sitesini bende takip ediyorum böyle bombalar patlamayı çok seven bir site çoğu haberide asılsız çıktı.Hani başka bir site olsa IGN falan böyle iddalı konuşmazdım. Crytek elemanı değilim ama Games Radar sitesinde de Crytek elamanı olduğunu sanmıyorum.

@gaiden çıkarsa sana kendi Xbox ımı bile verilim bu sözümüde unutma Crysis Ps3 çıkarsa yüzüme vurulsunuz ama çıkmazsa bende size kart atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 varken ps4 gerekli mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Türkçe yazmayı öğren önce sonra atıp tutarsın... Eyer nedir ya?
    -------------------------------------------------------------------------------

Bu arada gelmesede olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 21 Ağustos 2008; 20:19:39 >
  • Gelmez
  • Gelir canım niye gelmesin. Hele bir gelsin seni asıl o zaman görürüm. Sabahtan akşama bu oyunu oynamazsan neyim?
  • bu haberler tamamen saçma neymiş teknik sebeblerden dolayı xbox'a çıkmazmış böyle birşey olsa ilk zaten xbox çıkar oyun pc oyunu olduğu için çabuk yaparlar x boxda ps3'e zor çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

bu haberler tamamen saçma neymiş teknik sebeblerden dolayı xbox'a çıkmazmış böyle birşey olsa ilk zaten xbox çıkar oyun pc oyunu olduğu için çabuk yaparlar x boxda ps3'e zor çıkar

sen mühendissin herhalde baya yi biliyorsun xbox un neler yapabileceğini.
  • söz'e gerek yok mühendis olmayada gerek yok oyun firmaların bir numarası xbox
  • cevat abi direk kendi agzından dedi bunu "crysis pcye ozel bi oyundur" diye kimse hayal kurmasın bence
  • quote:

dostum buyuk lokma ye ama buyuk konusma demisler 1000 de 1 ihtimal bile olsa yapamayacagin seylerin iddasina girme bence :) yoksa blöf mu yapiyorsun :)
  • Geliceğini zannetmiyorum ama gelirse mükemmel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

quote:

Türkçe yazmayı öğren önce sonra atıp tutarsın... Eyer nedir ya?

-------------------------------------------------------------------------------

Bu arada gelmesede olur

Şimdi başka biri de çıkıp sana mı desin "Türkçe yazmayı öğren " diye? O "de" ayrı yazılır. adam konuşma dilinde yazmış gayet de normal... gidip ingilizce türkçe karıştırsa, v yerine w kullansa ben de hoş karşılamam ama senin yaptığın da ayıp.sonra böyle tükürdüğün çukura düşersin... Allah' ın sopası yok...

• Mükemmel haber, Ps3 sahibi değilim; yakın bir zamanda alma gibi bir planım da yok ama umarım gelir. Bir de Türkçe gelirse tadından yenmez.
  • Xbox'cılar basmış burayı sadece gülüyorum.

Çıkarsa çıkar çıkmazsada sizene ? xbox oyun çıkıyo ps3 fanı birisi gidipte çıkamaz çıkmaz çıkartmam demiyor alırsada oynarız çıkmasada canları sağolsun bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 22 Ağustos 2008; 0:58:41 >
  • umarım oyunun senaryosunda ve bazı bölümlerinde değişik yaparlar.

bide 1-2 tane yeni silah koysunlar.

RAM olayında ne yapıcaklar bilmiyorum.Çok garip PS3'ün RAM'i güçlü olması lazım.

Kafam almıyor böyle davaları
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.