Şimdi Ara

crysis desteklenmeyen kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemim aşşağıdaki gibi ; her yönden gerekli donanıma fazlasıyla sahip zaten daha düşük seviyedeki laptoplarda bile bu oyunun oynandığını biliyorum can you run it de de rahat çalıştırabileceğine dair bir sonuç çıktı. beta sürümünde hiçbir sorun yoktu ancak bu sürümünde ekran kartının desteklenmediğine dair bi uyarı alıyorum başta tamam diyorum oyun başlıyor ama daha ea games ekranında tıkanıyor ve orada kalıyor pc ye restart atmak zorunda kalıyorum sorunu nasıl çözerim?

i7 740qm
    5730 (madison xt 2gb)
    4 gb ddr3 1333mhz
    500 gb 7200rpm

Orijinalden alıntı: TGYüksel

sistemim aşşağıdaki gibi ; her yönden gerekli donanıma fazlasıyla sahip zaten daha düşük seviyedeki laptoplarda bile bu oyunun oynandığını biliyorum can you run it de de rahat çalıştırabileceğine dair bir sonuç çıktı. beta sürümünde hiçbir sorun yoktu ancak bu sürümünde ekran kartının desteklenmediğine dair bi uyarı alıyorum başta tamam diyorum oyun başlıyor ama daha ea games ekranında tıkanıyor ve orada kalıyor pc ye restart atmak zorunda kalıyorum sorunu nasıl çözerim?

i7 740qm
    5730 (madison xt 2gb)
    4 gb ddr3 1333mhz
    500 gb 7200rpm

Oyuna patch kurmalısın.Eğer oyun orjinalse 1.4 indir kur oyna eğer korsansa da 1.1 üstüne 1.2 kur 1.1 in cra**kini at ve oyuna gir sorun çıkmayacaktır.

• EĞER oyun kurulu değil derse cra c k attığındandır oyunu sil baştan kur 1.1 patch kur üstüne 1.2 patch kur 1.1 crağini yap

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

EĞER oyun kurulu değil derse cra c k attığındandır oyunu sil baştan kur 1.1 patch kur üstüne 1.2 patch kur 1.1 crağini yap

yardımın için çok sağol halloldu bide bi sorum olacak oyunda yüksek ,çok yüksek ,extrem seviyeleri var sadece görünen, daha ayrıntılı ayar seviyesi yokmu şuan yerine göre 28-35 fps alıyorum ,biraz düşürme şansımız varmı grafikleri
  • merhaba arkadaşlar.tam da vizeler bitmişken kendimi şımartmak için bir heyecanla crysis 2 aldım.oyunu kurdum sorunsuz bir şekilde crackde yaptım (aldığım cd nin içinden çıkan craktir kendisi.internetten herhangi bir crage bulasmadım henüz.)ancak oyunu acmak için ikona tıkladığımda desteklenemeyen ekran kartı ati radeon hd 2600 yazıyor.pc im toshiba a200-1ah özelliklerini aşağıda belirttim.biliyorum bu oyun için cok da yeterli bir pc değil ancak 1 ay once yine bu pc de assasian creed 2 yi bitirdim.call of ops harici bütün serilerini oynadım ve bitirdim.cok acil sizden öneriler bekliyorum.bu

pc nin bu oyunu çalıştırması imkansız mı?

yapmam gereken işlemler varsa kaynaklarıyla beraber bana anlatırmısınız?

adamsınız adam şimdiden teşekkürler...

sistem

paylaşılmış hali ile 1028 ekran kartı(ati radeon hd2600)

core 2 duo 2ghz işlemci

2046 md RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiloob -- 1 Mayıs 2011; 18:40:41 >

• quote:

quote:

EĞER oyun kurulu değil derse cra c k attığındandır oyunu sil baştan kur 1.1 patch kur üstüne 1.2 patch kur 1.1 crağini yap

yardımın için çok sağol halloldu bide bi sorum olacak oyunda yüksek ,çok yüksek ,extrem seviyeleri var sadece görünen, daha ayrıntılı ayar seviyesi yokmu şuan yerine göre 28-35 fps alıyorum ,biraz düşürme şansımız varmı grafikleri

advanced graphics options 1.7 var.https://rs583tl.rapidshare.com/#!download|583l32|456589514|Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_7.rar|281|R~079AD4A91150A370FCFE1E9777226EA1 indir bir klasöre at içinden dosyayı aç crysis klasörünü göster.Ayarları yap ve apply de.

• ya beyler hiç kasma tamam de geçsen o desteklen meyen ekran kartı sorununa bende ati eah3450 var sorunsuz oynuyorum 2 gb ram intel core duo 2.50 işlemci var sorunsuz oynuyorum
    GTA 5 Tam Ekran Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

ya beyler hiç kasma tamam de geçsen o desteklen meyen ekran kartı sorununa bende ati eah3450 var sorunsuz oynuyorum 2 gb ram intel core duo 2.50 işlemci var sorunsuz oynuyorum

evet bende başta belirttiğim sistemle yine desteklenmiyor uyarısı veriyor ama takır takır oynatıyor o uyarıya kulak asmayın

quote:

quote:

quote:

advanced graphics options 1.7 var.https://rs583tl.****.com/#!download|583l32|456589514|Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_7.rar|281|R~079AD4A91150A370FCFE1E9777226EA1 indir bir klasöre at içinden dosyayı aç crysis klasörünü göster.Ayarları yap ve apply de.

teşekkür ederim tüm yardımın için saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

ya beyler hiç kasma tamam de geçsen o desteklen meyen ekran kartı sorununa bende ati eah3450 var sorunsuz oynuyorum 2 gb ram intel core duo 2.50 işlemci var sorunsuz oynuyorum

evet bende başta belirttiğim sistemle yine desteklenmiyor uyarısı veriyor ama takır takır oynatıyor o uyarıya kulak asmayın

quote:

quote:

quote:

advanced graphics options 1.7 var.https://rs583tl.****.com/#!download|583l32|456589514|Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_7.rar|281|R~079AD4A91150A370FCFE1E9777226EA1 indir bir klasöre at içinden dosyayı aç crysis klasörünü göster.Ayarları yap ve apply de.

teşekkür ederim tüm yardımın için saol

Hayır asın.Seninki patch olmadığı için veriyordu yoksa destekliyor senin kartını.Ama hd3450 de 2 saat den fazla oynasın bakalım o kart kalıyor mu. Bu arada ****** olan yer rapid-share tiresiz.

• beyler cevap yazanlar için teşekkürler.ancak!!! o uyrayı tamam dedikten sonra oyun açılmaya başlıyor.ancak daha başta crytek yazısı cıkarken kasmaya başlıyor.yani saniye saniye kasıyor. zaman tuttum crytek yazısından sonra ea nin logosuna geçene kadar 6-7 dakika zaman geçiyor.yani menü açılsa bile oyunun oynanması imkansız gibi duruyor.ekran kartı ile ilgili 3 güncelleştirme yaptım.ati radeon hd 2600 ekran kartım.ancak hala bi değişiklik olmadı.atinin sitesinde bi güncelleme daha var ancak o sisteme uyumlu olmadığı için yüklenemiyor diyor.(bütün ekran kartı bilgilerimi girdikten sonra çıkan güncelleme bu yani yanlış bir karta ait değil.)çok acil yardım beyler.kurmam gereken herhangi bir paket yada crack var mı bu sorun için.günlerdir uğraşıyorum muhtacım gözünüzü seviyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiloob -- 2 Mayıs 2011; 17:32:28 >

Orijinalden alıntı: antiloob

beyler cevap yazanlar için teşekkürler.ancak!!! o uyrayı tamam dedikten sonra oyun açılmaya başlıyor.ancak daha başta crytek yazısı cıkarken kasmaya başlıyor.yani saniye saniye kasıyor. zaman tuttum crytek yazısından sonra ea nin logosuna geçene kadar 6-7 dakika zaman geçiyor.yani menü açılsa bile oyunun oynanması imkansız gibi duruyor.ekran kartı ile ilgili 3 güncelleştirme yaptım.ati radeon hd 2600 ekran kartım.ancak hala bi değişiklik olmadı.atinin sitesinde bi güncelleme daha var ancak o sisteme uyumlu olmadığı için yüklenemiyor diyor.(bütün ekran kartı bilgilerimi girdikten sonra çıkan güncelleme bu yani yanlış bir karta ait değil.)çok acil yardım beyler.kurmam gereken herhangi bir paket yada crack var mı bu sorun için.günlerdir uğraşıyorum muhtacım gözünüzü seviyim :)

Diğer sistem bileşenlerinide yazarsan sana crysis 2 yi ve diğer tüm oyunları ayarlar en yüksek olmasa da orta ayarlarda oynatacak sistem bileşeni önerisi yapabilirim.

• bileşen derken açıklayabilirseniz tabii ki sunarım şimdiden teeşkkürler
  • merhaba arkadaşlar bendede monitör bazlı problem var sanırım ama acaba ayarlarındanmıdır diye meraktan soruyorum? yeni bilgisayar topladım hevesle oyunu kurdum ama ekranda sanki crt monitörden fotoğraf çekince görünen dalgalanmalar oluyor. bir tek bu oyunda sorun oldu mw2 shift 2 gibi oyunları full çözünürlük ve detaylarda oynuyorum sorunsuz. crysis 2 de parlaklığı kısınca biraz düzelir gibi oldu
    sistem şu şekilde:

amd 1100 t işlemci
    2x sapphire hd 5830 ekran kartı
    8 gb rem
    win 7 64 bit işletim sistemi
    monitör olarakta samsung 32" c630 lcd tv kullanıyorum

açıkçası monitör alırken kararsız kalıp özellikle tv almıştım. ama vatanbilgisayardaki arkadaş 2,4 ms tepkime süresi 100hz olduğunu söyleyince biraz fazlasını verip bu tv yi aldım. incelediğimde ise 5 ms olduğunu öğrendim. bununla alakalı olabilirmi acaba eğer öyle derseniz vatanbilgisayara kavgaya gitmeyi düşünüyorum.

ama dediğim gibi mw2, shift2 (crossfirex ile full detay) hiç takılmaksızın oynuyor acaba oyundamı problem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohreyn

merhaba arkadaşlar bendede monitör bazlı problem var sanırım ama acaba ayarlarındanmıdır diye meraktan soruyorum? yeni bilgisayar topladım hevesle oyunu kurdum ama ekranda sanki crt monitörden fotoğraf çekince görünen dalgalanmalar oluyor. bir tek bu oyunda sorun oldu mw2 shift 2 gibi oyunları full çözünürlük ve detaylarda oynuyorum sorunsuz. crysis 2 de parlaklığı kısınca biraz düzelir gibi oldu
    sistem şu şekilde:

amd 1100 t işlemci
    2x sapphire hd 5830 ekran kartı
    8 gb rem
    win 7 64 bit işletim sistemi
    monitör olarakta samsung 32" c630 lcd tv kullanıyorum

açıkçası monitör alırken kararsız kalıp özellikle tv almıştım. ama vatanbilgisayardaki arkadaş 2,4 ms tepkime süresi 100hz olduğunu söyleyince biraz fazlasını verip bu tv yi aldım. incelediğimde ise 5 ms olduğunu öğrendim. bununla alakalı olabilirmi acaba eğer öyle derseniz vatanbilgisayara kavgaya gitmeyi düşünüyorum.

ama dediğim gibi mw2, shift2 (crossfirex ile full detay) hiç takılmaksızın oynuyor acaba oyundamı problem var?

kimsenin bilgisi yokmu arkadaşlar? bu akşam arkadaşın monitörde sıkıntısız oynadım oyunu. dikkat ettimde oyun başladığında ekran 24 hz e düşüyor acaba bunun benim bilmediğim bir ayarımı var?

• bı konuda gerçekten yardımcı olabilabilecek kimsenin olmadığına inanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.